- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.661
herkese günaydınlar arkadaşlar :) flyrey ayrıca günaydın canım teşekkürler... nasılsınız bugün? ben de iyi sayılırım işte....
denizz canım mesaj yolladım sana geldi mi acaba?
kızlarrr yemeğimi yidim işlerin bi kısmını hallettim geldim ne var ne yokkk
miyavvvv miyavvvvvulen illaa söyletceniz beniii çakşırla adamların performası yükseldi demek sizinde daha bi hoşunuza gidiyo doyamıyonuz tadına mart kedileri siziiii
ya daaaaainşallah kuzucummm kendimi kaptırmamak için frenliyorum yoksa heran çığlık çığlığa olabilirim şu bi kaç gün daha geçsinde o zaman kapılabilirim yımırt zamanının peşine yürürken bile sağ kasığımda dizime inen bi batma oldu adım atarken bile zorlanıyodum h.sonundan beri oturken kalkarken yatarken ara ara hissettiriyo ya fena üşütüüm yadaaaaaa
vallaaaa bacım 1 gün girmesem aklım burda kalıyo. işlerin yoğunluğu, hayat stresi koşuşturması derkene içim açılıyo burda.evet kuzum olsun artık rabbim nasip ederse olucakta ALLAHın izniyle hiç takılma bişeye rahat olmak çok öenli bizde burda birbirimiz rahatlatıyoruz kafa dağıtıyoruz
bende acıktım yemek hazır olsada yesem die bekliyorumbi yandan da miskin miskin iş yapıyorummm
miyavvvv miyavvvvv
ben bu ay bi hissetsem yumurtladığımı rahatlıycam valla. ama kocişin peşini bırakmıyorum ne olur ne olmaz diye. tenhada açıkta artık gazam mubarek olaaa
ya daaaaaayyy bebişim inşallahhhh.. bence 14 şubatta yap testi + çıkarsa paketle kocana hediye et.
vallaaaa bacım 1 gün girmesem aklım burda kalıyo. işlerin yoğunluğu, hayat stresi koşuşturması derkene içim açılıyo burda.
baş ağrın nasıl fulyacım geçti mi...
14 şubat için kafamdaki fikri oluşturdum.
eğer perşembe eve ondan önce gidersem planımı uygulayacağımm....
sen es geçme sıkı çalış baltarçın çörek vericek sende meyvesini biliyorummm
oo yadaaaaaa kısmı için kalbim küt küt atarken kasık ağrım dizime kadar vuruyo (bunu söylerkende aklıma hep tiribün şarkısı geliyo)
aynı şekilde bende giremeyince ne olmuş ne bitmiş mrk ediyorum birde derdi kederi paylaşıyoruz burda hep diyorum ya aynı apartman komsu gibi gelip laflamadan duramaz oldummm
anladığım plan mı bu
eveeeeeetttt
şimdi evin girişinde bizim bi hol var yer halısını kaldırıp kalp şeklinde mum sıralıycam... tavandan ipler sarkıtıcam. uçlarında en güzel anlarımızın fotoğrafları ve ona yazdığım notlar (+18 de olabilir) olcak. o ışıklı yol yatak odasına kadar gidecek. tek iş uzun bi kurdele bulmak. yani kendimi sarıp fiyonklayacak kadar
sonraaa 300 500 300 500
allaaahh iyiliğini vermesin bildiğin sesli güldümmmmm 300 500 300 500
ama çok güzel plannnnnnnn
yumurtlama günlerine özel kutlama şekerim...
otomatik hesaplayıcılara göre 14-15 şubat yumoşu fırlatma günüm... allah nasip eder de olursa bebişim aşşşkk böcüğüüü olcekk :)
ayyyyy tam aşk böcüğüüü olucak ooooo işe yarıycak bak görürsünnnnn inşallahhh alıcaz o güzel haberiiii annammm bak heyecan yaptım yineeee az önce kocam geldi azcık şımardım ona gidip test yapasım var vallaaa ama duruyommm
kocişle kaçamakkk yapcazzzz eminönüne doğruuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?