- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.641
takılıdğım bir iki topik var zatennn hamilelik grubunda kendime yer bulamadım :))) gerçi ye bulsam da buraya yine takılrdımSizleri peşimden götüreceğim artık ayrılmadan hamişlik topiğinde devam ederizz :))
anneler hem söyler hem ister :))) benim anne benden hevesli şimdiden bişeyler almaya başlamışş :))
hade ya amann illa bişey çıkıcak offben biraz daha araştırıyım cnm
ya kızlar araya giriom ama sağ kasık sanırsam bebiş belirtisi oluyoda sol kasık ince ince sızlayınca ne oluyo ki acaba ? :44:
bebiş yokken hep sol ağrıyodu hamileyken sağ ağrımaya başladı öylemi ? cnm kimisi de enfeksiyon kapmış olabileceğimi söylüyo hiç derdimiz bitmiyo ayol
sen sğirdi deyince benimde sğirdi bence bulaşıcı birinden bulaşmıştır sanada
canım bende burdan öğrendim sol kasık kız sağ kasıksa erkekmiş
sen sğirdi deyince benimde sğirdi bence bulaşıcı birinden bulaşmıştır sanada
canım bende burdan öğrendim sol kasık kız sağ kasıksa erkekmiş
Takılıdğım bir iki topik var zatennn hamilelik grubunda kendime yer bulamadım :))) Gerçi ye bulsam da buraya yine takılrdımSizleri peşimden götüreceğim artık ayrılmadan hamişlik topiğinde devam ederizz :))
benim hem sol hem sağ ağırıyor benim ki ne olacak şimdi...
kızlar çok oyalandım yaaa işlerimi halledeyim sonra yine görüşürüzz
Sol ağrırken hamileymişim ama daha anlamamıştım . yumurtlama günümden berii adetime kadar hep sol ağrıdı ağrıdıı sonra hamile olduğumu öğrendimm sağ ağrımaya başladı :)
Canım akıntının renginden de anlarsın enfeksiyon olup olmadığını
görsün valla yiğenimden önemli değil hiç bişi
çok sıkıldım yumurtaydı kaSIKTI akıntıydı ayyyistemiyorum bişey olucanıda sanmıyorum 3 ay sonunda her adet olduğum gün ben neden kalamıyorum bak şu kaldı hemen bu kaldı hemen benim ki doğru dürüst yapmıyoruz kiii bizzzz arkadaş daha napıyım çaktırmadan yap stressle anlaşılmasın diye sabah kalk yıkan bu sefer şirkete ıslak saçla gelmicen diye sabahın kör ayazında kalk hazırlan saç kurut yok ya ben bu stressle ana filan olamam zaen yumurtladığımda yok bişe yapmıyorum artık ne olursa olsun alayına isyannnnn
Hoşbulduk canım benim..valla bugüne kadar hep soldu bugün sağ kasığımdan ağrı vuruyor ayakta fazla durursam solda ağrıyor...serapçımm hoşgeldinnnnnnn sağlı sollu geliyo seninkiiiii sağlıklı olsunlarda yemişim sağı solu beeeaaa
4 yumurta vardı hadi bakalım...ikiz ama çift yumurta
anam ortada birşey olmasın da ikiz üçüz dördüz farketmez anacım...seninki de ikiz olacak o zaman :)
isyan misyan yoookk öyle bu bebekler öyle hemen gelmiyorr tatlımm niye sıkıntı yapıyosun ki kendinee. Hem 3 ay olmuş dahaa bu çok normal bir süree.. Evet evdeki imkanlardan dolayı sıkıntı çekiyor olabilirsin orasını anlarım ama kendine niye stres yapıyosun kiii. Siz bebekten önce hiç mi birlikte olmuyordunuz??
Oluruna bırakkk stres yapmaa pozitif düşünnn boşuna üzüyorsun kendini.. Burdaki hiç kimse ilk denemsinde hamile kalmadıı ve herkes birbirini çok iyi anlıyor o yüzden sende relax oll
kocişle kaçamakkk yapcazzzz eminönüne doğruuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?