Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hade ya amann illa bişey çıkıcak off ben biraz daha araştırıyım cnm

sen sğirdi deyince benimde sğirdi bence bulaşıcı birinden bulaşmıştır sanada

ya kızlar araya giriom ama sağ kasık sanırsam bebiş belirtisi oluyoda sol kasık ince ince sızlayınca ne oluyo ki acaba ? :44:

canım bende burdan öğrendim sol kasık kız sağ kasıksa erkekmiş

bebiş yokken hep sol ağrıyodu hamileyken sağ ağrımaya başladı öylemi ? cnm kimisi de enfeksiyon kapmış olabileceğimi söylüyo hiç derdimiz bitmiyo ayol

Sol ağrırken hamileymişim ama daha anlamamıştım . yumurtlama günümden berii adetime kadar hep sol ağrıdı ağrıdıı sonra hamile olduğumu öğrendimm sağ ağrımaya başladı :)

Canım akıntının renginden de anlarsın enfeksiyon olup olmadığını

evet ya bende bi ara çakma gebeydim ya o zaman bakmıştım eylül analarına ama yer edememiştimmm kendime

evet sen trenin lokomotifisin bizde arkadan geleceğizzzz

çok sıkıldım yumurtaydı kaSIKTI akıntıydı ayyy istemiyorum bişey olucanıda sanmıyorum 3 ay sonunda her adet olduğum gün ben neden kalamıyorum bak şu kaldı hemen bu kaldı hemen benim ki doğru dürüst yapmıyoruz kiii bizzzz arkadaş daha napıyım çaktırmadan yap stressle anlaşılmasın diye sabah kalk yıkan bu sefer şirkete ıslak saçla gelmicen diye sabahın kör ayazında kalk hazırlan saç kurut yok ya ben bu stressle ana filan olamam zaen yumurtladığımda yok bişe yapmıyorum artık ne olursa olsun alayına isyannnnn

isyan misyan yoookk öyle bu bebekler öyle hemen gelmiyorr tatlımm niye sıkıntı yapıyosun ki kendinee. Hem 3 ay olmuş dahaa bu çok normal bir süree.. Evet evdeki imkanlardan dolayı sıkıntı çekiyor olabilirsin orasını anlarım ama kendine niye stres yapıyosun kiii. Siz bebekten önce hiç mi birlikte olmuyordunuz??
Oluruna bırakkk stres yapmaa pozitif düşünnn boşuna üzüyorsun kendini.. Burdaki hiç kimse ilk denemsinde hamile kalmadıı ve herkes birbirini çok iyi anlıyor o yüzden sende relax oll

serapçımm hoşgeldinnnnnnn sağlı sollu geliyo seninkiiiii sağlıklı olsunlarda yemişim sağı solu beeeaaa
Hoşbulduk canım benim..valla bugüne kadar hep soldu bugün sağ kasığımdan ağrı vuruyor ayakta fazla durursam solda ağrıyor...

ikiz ama çift yumurta
4 yumurta vardı hadi bakalım...

seninki de ikiz olacak o zaman :)
anam ortada birşey olmasın da ikiz üçüz dördüz farketmez anacım...

Allah'a isyan yok haşa tabi canm benim kafam da oturtamadaım şeyler yüzünden zaten streesim var bi de bu hengamenin içine yavrucak sıkıştırmaya çalışıyorum bazı durumlar yolunda gitmiyincede stress tavan yapıo sonra oram buram seyiriyo atıyo benim ki diyor ben hissediyorum sen mayısta hamile kalıcan

herkese günaydınlar arkadaşlar :) flyrey ayrıca günaydın canım teşekkürler... nasılsınız bugün? ben de iyi sayılırım işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…