- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.821
tel numaralarınızı verin çaldırıyım kuzular 6 da kalkıyorum hepinizi uyandırırımm maksat işiniz görülsün
canım ben zaten namaz için kuruyorum bugünde duydum teli ama yeniden uyumuşum hiç yapmam aslında eşimide ben dürterim ama anlamadım bir uyandım güneş çoktan doğmuş, daha çatlamadım ama namaza çok üzüldüm yaaa
kuzular günaydın hepinizeee nasılsınız bakemmm
tatlı hatunlarrr günayyyddıınnnn
nasılsınızzz....
fatmacım günaydın açılışı yapmışsın, bebekim nasılsın.
ben dün geceki şansıma tüküreyim. o kadar hazırladık eşimle kendimizi eve bi gittikk sularr yokk
tam periyodik çalışmalara başlıyacağımız gün oldu mu yawww.
belediyeyi aradık 21 de gelcek dediler. iyki onların akıllarına uymamışız. sabaha karşı 4 te geldi.
bizde çeşmelerdeki tısss gibi havamızı aldıkk
günaydın kızlar....................
tel numaralarınızı verin çaldırıyım kuzular 6 da kalkıyorum hepinizi uyandırırımm maksat işiniz görülsün
şeytan bastırmış allah kabul etsin kuzum kaza yaparsın bugünlük
lazım olduklarında herşey gibi erkeklerde kıymete biniyolar, benim hep aksilik çıkar zaten yumoş haftaları bu ayda bakalım nolcak .............
lazım olduklarında herşey gibi erkeklerde kıymete biniyolar, benim hep aksilik çıkar zaten yumoş haftaları bu ayda bakalım nolcak .............
Hadi insallah olur bu ay:) sen birakma sakin yakasini hamile kalinca da cikartirsin acisini :)))
günaydınnn fatmikimmmmmnasılsın bügün daha iyimisinnnn
günaydınnnnnn topikimiiinnnnnnnn güzel hatunlarıııııııııııııııı
günaydınn kuzucummm daha iyiyim ama şu sabah banyosunu bırakmazsam tekrar hastalanacağımmm
sende ne var ne yokkk gelen gidennn
günaydınnn fatmikimmmmmnasılsın bügün daha iyimisinnnn
günaydınn kuzucummm daha iyiyim ama şu sabah banyosunu bırakmazsam tekrar hastalanacağımmm
sende ne var ne yokkk gelen gidennn
kuzucuklar tutana kadar sabah banyosu veya gece banyosu mecburi bebeğim üşütüyoruz hep bu yüzdennn zaten sağlam da sayılmayız
gelen giden yok yawrummmm
bir hamiş kalsam yüzüne ya bakarım ya bakmamm zatenayy yokk bakarım ben bakarımmm
kuzucuklar tutana kadar sabah banyosu veya gece banyosu mecburi bebeğim üşütüyoruz hep bu yüzdennn zaten sağlam da sayılmayız
ayyyyy inşalllaaaaaahhhhhh
ireeeemmm bacım bugün formundasın valla ayyy çok güldüm sanaaaa
ayyyyy inşalllaaaaaahhhhhh
inşllah kuzummm pskljikte olablir ama kendimi hamile gibi hissediyorum kafayı yedim iyice dun akşam koçiş tv izlerken bi hışımla sarıldı bende ki tepki bak sarsma beni hamileyim benherifin tepki ne olsa beğenirsin yedin kafayı iyice dedim bende hoca nasrettin gibi ya varsaaa
canım başka alanlardada formumda olsaydım keşkeeee ama tık yok :106::106::106:...............
günaydınn kızlar herkeseeeeee..
fulicim kuru kuru pek rahatsındır şimdi :)))
ben geldiiiiiiiiiiim günaydınllaaaaaar herkese
günaydınn kızlar herkeseeeeee..
fulicim kuru kuru pek rahatsındır şimdi :)))
günaydınnn didoşummmm akıntım var hastalık belirtim yok şimdilik rahatım bebiş varsa tabiiii
ben geldiiiiiiiiiiim günaydınllaaaaaar herkese
günaydın küboşummmmmm
aynen olan bize oluyo hep uzun saçlarla hasta olan hep bizz
hade bakem gelmesin ama bebiş varsaaa
belirti var mı peki kuzummm
kuzum belirti derken göğüslerim şişmedi uçları sızlıyor içe doğru , akıntım var kasığımdaki ağrı dizime kadar vuruyo baş ağrım var ki bu adettende olabilir birde h.sonundan beri ki ben c.tesi farkettim mesela tatlı yiyorum ama ağzımda acı tat var diyorum ya pskljikte olabilir böyle geciktikçe kendimi kaptırıyorum bendehee bide yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?