- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.841
hoşbuldm canımhoşgeldin kübrammmm günaydınn
kııız sende var bişeyleeergünaydınnn didoşummmm akıntım var hastalık belirtim yok şimdilik rahatım bebiş varsa tabiiii
günaydın küboşummmmmm
kuzum belirti derken göğüslerim şişmedi uçları sızlıyor içe doğru , akıntım var kasığımdaki ağrı dizime kadar vuruyo baş ağrım var ki bu adettende olabilir birde h.sonundan beri ki ben c.tesi farkettim mesela tatlı yiyorum ama ağzımda acı tat var diyorum ya pskljikte olabilir böyle geciktikçe kendimi kaptırıyorum bendehee bide yanıyorum
günaydınnn didoşummmm akıntım var hastalık belirtim yok şimdilik rahatım bebiş varsa tabiiii
günaydın küboşummmmmm
kuzum belirti derken göğüslerim şişmedi uçları sızlıyor içe doğru , akıntım var kasığımdaki ağrı dizime kadar vuruyo baş ağrım var ki bu adettende olabilir birde h.sonundan beri ki ben c.tesi farkettim mesela tatlı yiyorum ama ağzımda acı tat var diyorum ya pskljikte olabilir böyle geciktikçe kendimi kaptırıyorum bendehee bide yanıyorum
Fulicim yaa kendini kaptırana kadar idrar testi yapsana:)))) Adet belirtin yok bir de o tarif ettiğin kasık ağrısı var ya dize doğru dün bende bir olduuu sormaaa belim ağrıyor kasığımdan dize kadar bir ağrııı seni andım direkkk
olur olur o da olurrrr bu akşam ekşınmexse bağlıyonuz anacımmmm
günaydınnn didoşummmm akıntım var hastalık belirtim yok şimdilik rahatım bebiş varsa tabiiii
Günaydın küboşummmmmm
Kuzum belirti derken göğüslerim şişmedi uçları sızlıyor içe doğru , akıntım var kasığımdaki ağrı dizime kadar vuruyo baş ağrım var ki bu adettende olabilir birde h.sonundan beri ki ben c.tesi farkettim mesela tatlı yiyorum ama ağzımda acı tat var diyorum ya pskljikte olabilir böyle geciktikçe kendimi kaptırıyorum bendeHee bide yanıyorum
hoşbuldm canım
kııız sende var bişeyleeer
bilmiyom kiii gecen ayda geciktim ya ama ne bilim belkide pskljk
Fulicim yaa kendini kaptırana kadar idrar testi yapsana:)))) Adet belirtin yok bir de o tarif ettiğin kasık ağrısı var ya dize doğru dün bende bir olduuu sormaaa belim ağrıyor kasığımdan dize kadar bir ağrııı seni andım direkkk
yapcam yarın sabah o ağrı çok tuhaf benim düşükten beri kasığım ağrır artık alışmıştıma ma bu daha farklı dizime kadar iniyo resmen bacağım zonkluyo adım atamıyorummm
Cümletten herkeze günaydın güne gergin başlasamda buraya girince keyfim yerine geldibütün yazıları okuyamadım ama fulya sankim hamilemisin sen ????
günaydın denizcimmmm bilmiyorum ki öyle hissediyorum ama yanılıyoda olabilirmmm inşallah yanılmıyorumdur yinede takdir ALLAH'IN
akşam dışarı çıkcazbakalım inşallah enerjimiz düşmezzz üşenmeyiz, ben kesin konuşmaycam büyük konuşmaya falan girer alimallah, benim yumoş haftası aksiliğim çoktur , dün akşam dedim ki, bişey söyledim ters ters baktı, boşuna uğraşma kendime söz verdim küsmeycem sana, aldattım seni desen bu hafta git gelecek hafta gel derim ama unutmam haberin olsun Klasik sen delisin der gibi gülüyo tabiii
kızım ben bekleme taraftarı biriyim ama sana test yap test yap test yapppp diyorummmmAğızda acılık metalik tatta hamişlik belirtisi bunu biliyon muuu bence senin beta tavan yapmış resmen belirtiler başlamışşşş
inşllah kuzummm pskljikte olablir ama kendimi hamile gibi hissediyorum kafayı yedim iyice dun akşam koçiş tv izlerken bi hışımla sarıldı bende ki tepki bak sarsma beni hamileyim benherifin tepki ne olsa beğenirsin yedin kafayı iyice dedim bende hoca nasrettin gibi ya varsaaa
bende dün ikinci çocuğun adını babamın adını koyalım dedim kocamda olabilir dedi sonra dedimki sanki birincisini becerdik vayy benimki başladı sen kafana çok takıyon çok büyütüyon aslında cem yılmazın bi esprisi var "bu çocuk olmuş mu "diye ben lafı oraya ge,tircektim demediğini bırakmadı bana
bebeğim benim yaaaaa bu yumoş cici kız ol sen sonra alırsın herbişeyin acısınııııı ben anası evdeyken yumurtluyom lan ben sıcarım misafire die daldıydım heriifeeeHerife meraklı olduğumdan değil o tarihleri kaçırmıyım die Kaçırma sakınnnn
ne bilim bebeğim yaaa pskljktir diyorum hep sabahı mı beklesem tek çizgiyi görmek istemiyorum
ÇOKTA UZATMA KAÇIRMA YUMOŞUadetim bitti ya benimki kedi gibi sokulmaya basladı yanıma amaaaa yok öyle azıcık burnu sürtsün
bende dün ikinci çocuğun adını babamın adını koyalım dedim kocamda olabilir dedi sonra dedimki sanki birincisini becerdik vayy benimki başladı sen kafana çok takıyon çok büyütüyon aslında cem yılmazın bi esprisi var "bu çocuk olmuş mu "diye ben lafı oraya ge,tircektim demediğini bırakmadı bana
hoşbuldm canım
yapcam yarın sabah o ağrı çok tuhaf benim düşükten beri kasığım ağrır artık alışmıştıma ma bu daha farklı dizime kadar iniyo resmen bacağım zonkluyo adım atamıyorummm
günaydın denizcimmmm bilmiyorum ki öyle hissediyorum ama yanılıyoda olabilirmmm inşallah yanılmıyorumdur yinede takdir ALLAH'IN
way arkadaş nasıl kıpır kıpır çatlak yumurta var sende yaaa heveslendirmiyim Allah bilir şüphesiz ama öle gibi görünüyo senin belirtiler yaaa hadi inş..... bat nezaman fulyaaaaaaaaaaa bana noluyosa ben heycanlandım
günaydın küboşummmmmm
benim geçen ayki durumum kuzum bu kız ateşini ölçesene bakalım yüksek mi
sabah ilk idrarla yap sennn olmuş bu çocuk olmuşşş (fatoş bu sana )
ÇOKTA UZATMA KAÇIRMA YUMOŞU
tak günahına eserekli bu heriflerrrrr pehhhh ................
adetim bitti ya benimki kedi gibi sokulmaya basladı yanıma amaaaa yok öyle azıcık burnu sürtsün
yaa onlar hiç takmıyooo içten içe kurunuyolarda söyleyemiyolar yiğitliğe ... sürmemek için
hoşbuldm canım
way arkadaş nasıl kıpır kıpır çatlak yumurta var sende yaaa heveslendirmiyim Allah bilir şüphesiz ama öle gibi görünüyo senin belirtiler yaaa hadi inş..... bat nezaman fulyaaaaaaaaaaa bana noluyosa ben heycanlandım
kuzum 2 gün geçti kuzummm
benim geçen ayki durumum kuzum bu kız ateşini ölçesene bakalım yüksek mi
bebeğim sabah mı ölçeyim bilmiyorum ki ne edeyim ellerşm ayaklarım sıcak yüzüm al al evde atlet badyle dolaşıyorum o derece ateş basıyo ama belkide hasta olamadığım için basıyo
bizim ilk çocuk olmadı yapamadık ama azimliyiz ikincisini yapcaz tse ye göre
Aynen beni obsesif ilan etmediği kaldı bi tek ama onu takan var mı yok iki cilve ile ağlarıma düşüyorr
bebeğim sabah mı ölçeyim bilmiyorum ki ne edeyim ellerşm ayaklarım sıcak yüzüm al al evde atlet badyle dolaşıyorum o derece ateş basıyo ama belkide hasta olamadığım için basıyo
onlar lafı ediyo bir sn sonra unutuyo balık hafızası onlarda filin ki bizde bizde alınıp uzattıkça uzatıyoz en iyi işimize bakalım bırak ağlarında çırpınsınnn spiderwomenım benim
sabah yataktan çıkmadan ölçmen lazım aslında düzenli olunca anlıyosun yüksek olduğunu benim 35,8 filan oluyor normalde yumurtlama günümde 36 küsürlere çıkmıştı ve hiç düşmedi ta ki ben bebeği düşürene kadarr
:))) günaydınnn herkesee :) Allah ağzınızın tadını bozmasın inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?