Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hoşgeldin kübrammmm günaydınn
hoşbuldm canım

Cümletten herkeze günaydın güne gergin başlasamda buraya girince keyfim yerine geldi bütün yazıları okuyamadım ama fulya sankim hamilemisin sen ????

olur olur o da olurrrr bu akşam ekşınmexse bağlıyonuz anacımmmm

akşam dışarı çıkcaz bakalım inşallah enerjimiz düşmezzz üşenmeyiz, ben kesin konuşmaycam büyük konuşmaya falan girer alimallah, benim yumoş haftası aksiliğim çoktur , dün akşam dedim ki, bişey söyledim ters ters baktı, boşuna uğraşma kendime söz verdim küsmeycem sana, aldattım seni desen bu hafta git gelecek hafta gel derim ama unutmam haberin olsun Klasik sen delisin der gibi gülüyo tabiii

kızım ben bekleme taraftarı biriyim ama sana test yap test yap test yapppp diyorummmm Ağızda acılık metalik tatta hamişlik belirtisi bunu biliyon muuu bence senin beta tavan yapmış resmen belirtiler başlamışşşş

Son düzenleme:

bebeğim benim yaaaaa bu yumoş cici kız ol sen sonra alırsın herbişeyin acısınııııı ben anası evdeyken yumurtluyom lan ben sıcarım misafire die daldıydım heriifeee herife meraklı olduğumdan değil o tarihleri kaçırmıyım die kaçırma sakınnnn

ne bilim bebeğim yaaa pskljktir diyorum hep sabahı mı beklesem tek çizgiyi görmek istemiyorum

sabah ilk idrarla yap sennn olmuş bu çocuk olmuşşş (fatoş bu sana )

adetim bitti ya benimki kedi gibi sokulmaya basladı yanıma amaaaa yok öyle azıcık burnu sürtsün
ÇOKTA UZATMA KAÇIRMA YUMOŞU

tak günahına eserekli bu heriflerrrrr pehhhh ................

Son düzenleme:

sabah ilk idrarla yap sennn olmuş bu çocuk olmuşşş (fatoş bu sana )

ÇOKTA UZATMA KAÇIRMA YUMOŞU

tak günahına eserekli bu heriflerrrrr pehhhh ................

bizim ilk çocuk olmadı yapamadık ama azimliyiz ikincisini yapcaz TSE ye göre

aynen beni obsesif ilan etmediği kaldı bi tek ama onu takan var mı yok iki cilve ile ağlarıma düşüyorr

adetim bitti ya benimki kedi gibi sokulmaya basladı yanıma amaaaa yok öyle azıcık burnu sürtsün

kız trip naz zamanı değil adamı çarp sonra yine tribine devam edersinn

bizim ilk çocuk olmadı yapamadık ama azimliyiz ikincisini yapcaz tse ye göre

Aynen beni obsesif ilan etmediği kaldı bi tek ama onu takan var mı yok iki cilve ile ağlarıma düşüyorr

onlar lafı ediyo bir sn sonra unutuyo balık hafızası onlarda filin ki bizde bizde alınıp uzattıkça uzatıyoz en iyi işimize bakalım bırak ağlarında çırpınsınnn spiderwomenım benim

bebeğim sabah mı ölçeyim bilmiyorum ki ne edeyim ellerşm ayaklarım sıcak yüzüm al al evde atlet badyle dolaşıyorum o derece ateş basıyo ama belkide hasta olamadığım için basıyo

sabah yataktan çıkmadan ölçmen lazım aslında düzenli olunca anlıyosun yüksek olduğunu benim 35,8 filan oluyor normalde yumurtlama günümde 36 küsürlere çıkmıştı ve hiç düşmedi ta ki ben bebeği düşürene kadarr

onlar lafı ediyo bir sn sonra unutuyo balık hafızası onlarda filin ki bizde bizde alınıp uzattıkça uzatıyoz en iyi işimize bakalım bırak ağlarında çırpınsınnn spiderwomenım benim

aynen çok balıklar yaa hemen unutuyo saf horozlarımız bizimmm spiderwomen kıyafeti mi alsam yarın akşama

sabah bakarım ama daha önce ölçmediğim için sonuç alımıyım bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…