- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.801
huhu fatmaaaaa
tatlı hatunlarrr günayyyddıınnnn
nasılsınızzz....
fatmacım günaydın açılışı yapmışsın, bebekim nasılsın.
ben dün geceki şansıma tüküreyim. o kadar hazırladık eşimle kendimizi eve bi gittikk sularr yokk
tam periyodik çalışmalara başlıyacağımız gün oldu mu yawww.
belediyeyi aradık 21 de gelcek dediler. iyki onların akıllarına uymamışız. sabaha karşı 4 te geldi.
bizde çeşmelerdeki tısss gibi havamızı aldıkk
Gunaydin hanimlar, su var da ne oluyor bizde adam yorgun yanima gelmiyor tam o geliyor benim uykum geliyor:)
o gelmiyosa sen onun yanına gittt
tatlı hatunlarrr günayyyddıınnnn
nasılsınızzz....
fatmacım günaydın açılışı yapmışsın, bebekim nasılsın.
ben dün geceki şansıma tüküreyim. o kadar hazırladık eşimle kendimizi eve bi gittikk sularr yokk
tam periyodik çalışmalara başlıyacağımız gün oldu mu yawww.
belediyeyi aradık 21 de gelcek dediler. iyki onların akıllarına uymamışız. sabaha karşı 4 te geldi.
bizde çeşmelerdeki tısss gibi havamızı aldıkk
Valla oyle gorunce yorgun gidesim gelmiyor azcik isik gorsem gitcem de nerdeee bende yatiyorum diyince de sen uyudun diyo sanki sabaha kdar ne zaman olucak diye mi bekliyim di mi ama:)
günaydın kızlar....................
reçelim battaşlıktan bir adım ileri gidip kaderdaşlık da ediyoz ya bende akşam ovu testi yaptım bir tık kaldı koyulaşmaya diye akşam değil sabah yapalım dedik ama sabah uyanamamışım ya namazda kaçtı
Valla oyle gorunce yorgun gidesim gelmiyor azcik isik gorsem gitcem de nerdeee bende yatiyorum diyince de sen uyudun diyo sanki sabaha kdar ne zaman olucak diye mi bekliyim di mi ama:)
canım başta bende böyle yapıyodum hevesli olsun diye bekliyodum mırın kırın etse küsüyodum yumoş haftasını geçirdiğinle kalıyosun baştan gardını al ve randevu ver şu saatte hazır ve nazır bekle beni de, ben gibi erteleme sadık ol randevuna ben nasıl sabah erteledim yaaa :106::106::106:
tel numaralarınızı verin çaldırıyım kuzular 6 da kalkıyorum hepinizi uyandırırımm maksat işiniz görülsün
çakşır ver dirilir gelir yanına valla benimki beni rahat bırakmıyorrr
günaydın kuzum iyiyim çok şükür ofis buz gibi ısınmaya çalışıyorum
durumunuza üzüldüm ama bu gece pas geçmeyin bari
Haklisin valla bu erkekler hep kadinlarin pesinde kostuklarini ima ederler birde :)) benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?