Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

selammmm

valla yapamıyorum,geçmişi okuyamıyorum.Bi başlayyım diyorum okumaya bitmiyor.
Anam bi günaydına başlıyosunuz zaten 3 sayfayı günaydınla harcıyorsunuz

Al işte şimdi de kimse yok

tatlı hatunlarrr günayyyddıınnnn
nasılsınızzz....
fatmacım günaydın açılışı yapmışsın, bebekim nasılsın.
ben dün geceki şansıma tüküreyim. o kadar hazırladık eşimle kendimizi eve bi gittikk sularr yokk
tam periyodik çalışmalara başlıyacağımız gün oldu mu yawww.
belediyeyi aradık 21 de gelcek dediler. iyki onların akıllarına uymamışız. sabaha karşı 4 te geldi.
bizde çeşmelerdeki tısss gibi havamızı aldıkk

günaydın kuzum iyiyim çok şükür ofis buz gibi ısınmaya çalışıyorum
durumunuza üzüldüm ama bu gece pas geçmeyin bari

reçelim battaşlıktan bir adım ileri gidip kaderdaşlık da ediyoz ya bende akşam ovu testi yaptım bir tık kaldı koyulaşmaya diye akşam değil sabah yapalım dedik ama sabah uyanamamışım ya namazda kaçtı

Valla oyle gorunce yorgun gidesim gelmiyor azcik isik gorsem gitcem de nerdeee bende yatiyorum diyince de sen uyudun diyo sanki sabaha kdar ne zaman olucak diye mi bekliyim di mi ama:)

canım başta bende böyle yapıyodum hevesli olsun diye bekliyodum mırın kırın etse küsüyodum yumoş haftasını geçirdiğinle kalıyosun baştan gardını al ve randevu ver şu saatte hazır ve nazır bekle beni de, ben gibi erteleme sadık ol randevuna ben nasıl sabah erteledim yaaa :106::106::106:

tel numaralarınızı verin çaldırıyım kuzular 6 da kalkıyorum hepinizi uyandırırımm maksat işiniz görülsün

Haklisin valla bu erkekler hep kadinlarin pesinde kostuklarini ima ederler birde :)) benimde

tel numaralarınızı verin çaldırıyım kuzular 6 da kalkıyorum hepinizi uyandırırımm maksat işiniz görülsün

canım ben zaten namaz için kuruyorum bugünde duydum teli ama yeniden uyumuşum hiç yapmam aslında eşimide ben dürterim ama anlamadım bir uyandım güneş çoktan doğmuş, daha çatlamadım ama namaza çok üzüldüm yaaa

günaydın kuzum iyiyim çok şükür ofis buz gibi ısınmaya çalışıyorum
durumunuza üzüldüm ama bu gece pas geçmeyin bari

bu gece su varsa problem yok zati ha haaa yapışcam adamın yakasına. elektrikler olmasa da olurr. amaa yok suyu ısıtamayız o zamn da amannnn stres oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…