Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oohhhh sende kaygana varrr ben ne yapım die düşünüyorum az önce camı actım nasıl bir mangal kokuyo zarf attım koçişe dolu alırsam iyi

biz dışardan yeme kotamızı doldurduk bu hafta anca sevgililer gününe eşim bişi yaparsa öle ancak.
akşam bende yoğurtlu yeşil mercimekli çorba, fırında tavuklu patates bi de dünden kalan lahana sarması varr.
bi de salata patlatırımmm ohh
çoookkk yemem lazımm çoookkk.. enerji lazım

ohh afiyet olsun kızlarrrr saat 5 e geliyo açıklık saaati gelmiş herkes bişeyler yiyor afiyet olsun (merak etmeyin canım çekmiyo )

oohhhh sende kaygana varrr ben ne yapım die düşünüyorum az önce camı actım nasıl bir mangal kokuyo zarf attım koçişe dolu alırsam iyi

valla bende bir yemek sitesinde haşlama patetesin içine rus salatası koyuyolar ya onun resmini gördüm Tam altın günü havamdayım çay pasta börek salata çekiyo canımmm

Benimde enerji lazım ama bugün işte düştü bakalım hayırlısı geceye :106::106::106:................

ooohhh menü güzelll sevdimmmmm afiyet olsunnnn enerji olsunnnnn

ohh afiyet olsun kızlarrrr saat 5 e geliyo açıklık saaati gelmiş herkes bişeyler yiyor afiyet olsun (merak etmeyin canım çekmiyo )

kızzz deme öyle üzülüyorum heeeee
ben 69 kiloyummm hodri meydan
ahahahahaha sen buna bişimi diyosun kızzz ben nişanlıyken böyleydim koy onun üste 14 kg fln ahahahaha galibi benimm bennnnn

valla bende bir yemek sitesinde haşlama patetesin içine rus salatası koyuyolar ya onun resmini gördüm Tam altın günü havamdayım çay pasta börek salata çekiyo canımmm

geçen hafta benim kocişte bu moddaydı yemek yaptırmadı hep bu tarz şeyler istedi benim yerime o aşerdi zaaarrrr

benim eşim gibisin sende . o da çok sever gün tarzı menüleri. bilmem sevdiğinden mi bilmem ben günlere gidiyorum kıskanıyo kaşıntı mı oluyo ondan haftada 1 gün de öle geçirirm ben zengin kahvaltı veya gün menüsü...

sen 83 müsünnn. dünyada inanmam o fotolardaki taş gibi hatun 83 deildir. kısss senin tartı bozuk olmasınn...

ben etçil değilimdir onun etkisi çok bana her gün yoğurt versinler bir gün makarnaya bir gün patatese bular yerim yani, çay saatleride vazgeçilmezim, eşimin tarafıda alıştı bazen görümcem göz kırpar bu demektirki çay artı kısır salata yapalım

sen 83 müsünnn. dünyada inanmam o fotolardaki taş gibi hatun 83 deildir. kısss senin tartı bozuk olmasınn...

yawruşum o taş o kaaa kg almadan önceydiii iriyim ben birde fazlasıyla bir bilek var maşşallahhh kavuşmuyo parmaklar bebek niyetine hiç gocunmuyomda sonunda kırmızı kartı yiyince gitti bu ayda çöpe hiç olmasa zayıflardım die hayıflanıyorum ve ağlanacak halime gülüyorum değil miii

aynen ben de bebek niyetine gocunmuyom. kociş sataşıyo bana bazen K lara K katmışın yine diye... ben de elleme K katılmış K larımı diyom susuyo garibim biliyom çatlar ellemezse, susmak daha karlı onun için
bu arada kırmızılar mı geldi senin...
eve giderken test al bacım yap yarın sabah bak tam günü varsa çıkar bi şey. bizim BAT aynıydı senle benim oldu bitti sende yok tık dahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…