- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.021
,kızlar sizi öpüyorum ama accukun işe bakem
yoksa benim herif kovcek beni işten şimdilik kendinize iyi bakın
sonra görüşürüz
ha haaaa yiyip içip oturuyoz bacım sen nasılsınnn...Slm homini gırtlak gacılarrrrnassınız bakemmm
valla benim kilom seninkini döver canıııımmmgel gel yarışalım senlennnnnnnnEt olmasın can olsunnnnn
ışlerrr anca hafifledi attım aranıza gendimi bende öğlen yediğimden bişey anlamadım kayganam naptı diye düşünyom :44::44:
ha haaaa yiyip içip oturuyoz bacım sen nasılsınnn...
valla benim kilom seninkini döver canıııımmmyarışamazsın benlennn...
fulimmm inşallahhh kıpır kıpır can olsun içimizdeeeee
oohhhh sende kaygana varrr ben ne yapım die düşünüyorum az önce camı actım nasıl bir mangal kokuyo zarf attım koçişe dolu alırsam iyi
inşallah bebeğimde bence sen beni hafife alma
:)))))
oohhhh sende kaygana varrr ben ne yapım die düşünüyorum az önce camı actım nasıl bir mangal kokuyo zarf attım koçişe dolu alırsam iyi
ohh afiyet olsun kızlarrrr saat 5 e geliyo açıklık saaati gelmiş herkes bişeyler yiyor afiyet olsun (merak etmeyin canım çekmiyo )
biz dışardan yeme kotamızı doldurduk bu hafta anca sevgililer gününe eşim bişi yaparsa öle ancak.
Akşam bende yoğurtlu yeşil mercimekli çorba, fırında tavuklu patates bi de dünden kalan lahana sarması varr.
Bi de salata patlatırımmm ohh
çoookkk yemem lazımm çoookkk.. Enerji lazım
biz dışardan yeme kotamızı doldurduk bu hafta anca sevgililer gününe eşim bişi yaparsa öle ancak.
akşam bende yoğurtlu yeşil mercimekli çorba, fırında tavuklu patates bi de dünden kalan lahana sarması varr.
bi de salata patlatırımmm ohh
çoookkk yemem lazımm çoookkk.. enerji lazım
ohh afiyet olsun kızlarrrr saat 5 e geliyo açıklık saaati gelmiş herkes bişeyler yiyor afiyet olsun (merak etmeyin canım çekmiyo )
ahahahahaha sen buna bişimi diyosun kızzz ben nişanlıyken böyleydim koy onun üste 14 kg fln ahahahaha galibi benimm bennnnnben 69 kiloyummm hodri meydan
valla bende bir yemek sitesinde haşlama patetesin içine rus salatası koyuyolar ya onun resmini gördümTam altın günü havamdayım çay pasta börek salata çekiyo canımmm
valla bende bir yemek sitesinde haşlama patetesin içine rus salatası koyuyolar ya onun resmini gördümTam altın günü havamdayım çay pasta börek salata çekiyo canımmm
ooohhh menü güzelll sevdimmmmm afiyet olsunnnn enerji olsunnnnn
kızzz deme öyle üzülüyorum heeeee
ahahahahaha sen buna bişimi diyosun kızzz ben nişanlıyken böyleydim koy onun üste 14 kg fln ahahahaha galibi benimm bennnnn
geçen hafta benim kocişte bu moddaydı yemek yaptırmadı hep bu tarz şeyler istedi benim yerime o aşerdi zaaarrrr
benim eşim gibisin sende . O da çok sever gün tarzı menüleri. Bilmem sevdiğinden mi bilmem ben günlere gidiyorum kıskanıyo kaşıntı mı oluyo ondanHaftada 1 gün de öle geçirirm ben zengin kahvaltı veya gün menüsü...
sen 83 müsünnn. dünyada inanmam o fotolardaki taş gibi hatun 83 deildir. kısss senin tartı bozuk olmasınn...
anaaammm sen burdamıydın bacımm. biz de ne varsa yenecek yazdık ayoll. kusura bakma canımm...
fuliii noldu kuzum kırmızılardan ses var mı:26:
yawruşum o taş o kaaa kg almadan önceydiii iriyim ben birde fazlasıyla bir bilek var maşşallahhh kavuşmuyo parmaklar bebek niyetine hiç gocunmuyomda sonunda kırmızı kartı yiyince gitti bu ayda çöpe hiç olmasa zayıflardım die hayıflanıyorum ve ağlanacak halime gülüyorum değil miii
yok bebeğim konuşun yaa gerçekten canım bir şey istemiyor .. Canım sıkıldı zatenn ağladım ağlayacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?