- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.061
Kızlar size kötü haberim var ne yazık ki. Dün kahverengi kanamalarım başladı. Bugün düşük engelleyici iğne vurdu doktorDualarınıza ihtiyacım var güzellerim. Üzgünüm yani. Allaha emanet olun.
Aynur ablammmm dualarımız seninle Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allah'ın izniyle geçecek bu günler sen ve didoşum kavuşacaksınız meleklerinize bizde arkanızdan geleceğiz inşallahhh
Kızlar canım çok sıkkın basım agrıyo eşimde test aldırmıyor ;( erkenmiş daha canımı sıktı tartışmamak için sustum bende ;(
Kızlar canım çok sıkkın basım agrıyo eşimde test aldırmıyor ;( erkenmiş daha canımı sıktı tartışmamak için sustum bende ;(
Kızlar ne oluyor burada....sesiniz taaaa diğer topiklerden duyuluyor...
:) her zamanki muhabbetler :)) sen ne durumdasın valla öyle merak ediyorum ki, :) ne kadar kaldı adetinin geçmesine canım?
cuma günü bat canım 15inde beklenen bat..bakalım ama bugün acayip akıntım vardı..kesilmişti.2-3 gündü..bugün okuldaydım altıma işedim zannettim..ahhhhaaa kırmızılar geldi..öğretmen arkadaş çekiyor hadi kantine gidelim diyo çekiştiriyo...yaw sen git bana da kahve al geliyom dedim. gittim baktım kırmızı falan gelmemiş sadece akıntım var...bakalım kaldı 2 gün...
Allah gönlüne göre versin inş. canım ya.. dua ediyorum inanki... her aşaması ciddi bir sabır gerektiriyor işte.. Allahım seni de isteyen bütün kardeşlerimizinde gönlüne göre versin inş.
kızlar nasılsınız walla ben temizlik yaptım 3 ten beri yeni bitti. tatilde eşim şarteli indirmiş dolaptaki bütün etler sebzeler çürümüş evin halini bi düşünün. şimdi kokuyu önledik dolabın kapısını kapattık değişecek dolap. ben de temizliğe giriştim mahvoldumm.. sizden haberler nasıl?? fulyacım senin kırmızılar geciktimi bat ne zamandı senin??
amin canım amin...valla mevlam sınamasın onun hasretiyle...tez vakitte ddoldursun kucaklarımızı...yarın bir velim doğum yapacak...annesi geldi okula öğrenciyi almaya...selam süleyin dedim..sancı çekerkende adıma bol bol dua etsin..valla yoksa dilimden kurtulamaz kadın gülüyor...söylerim hocam ismen dua etsin dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?