Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım bu kese arkası kanamaya işaret... ama korkma birçok gebelikte önce oluyor böyle ardından da kese arkası kanama bitiveriyor. bak eğer kırmızı olursa tehlikeli düşük tehlikesi var demek. sırtüstü yat ayaklarını yüksek bir yere koy. çok fazla ayakta gezme. cam sürahi dahi kaldırma ayrıca bol su ve çikolata tüket... göreceksin Allahın izniyle düzelecek.. (ilk gebeliğimde öyle şeyler yaşadım ve hastanede yattığımda gördüm ki artık ben bile anlayabiliyorum birçok şeyden)

aynurcum çok geçmiş olsun
ama hemen üzme kendini allahın izniyle
inşallah hiç bişey olmıycak bebişine
bol bol dinlen yat tatlım kendinide üzme bebeğe iyi gelmez
dualarımız seninle tatlım

arr ve aleykümselam canım ne olsun iyiyim çok şükür. temizlikle boğuşuyorum inan :) halıları temizliyorum renkleri açık olduğu için çok zor temizleniyor.. ara verdim yoruldum ya..
sen nasılsın kuzucuk nasıl?

Aynur ablammmm dualarımız seninle Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allah'ın izniyle geçecek bu günler sen ve didoşum kavuşacaksınız meleklerinize bizde arkanızdan geleceğiz inşallahhh

Kızlar canım çok sıkkın basım agrıyo eşimde test aldırmıyor ;( erkenmiş daha canımı sıktı tartışmamak için sustum bende ;(

Kızlar canım çok sıkkın basım agrıyo eşimde test aldırmıyor ;( erkenmiş daha canımı sıktı tartışmamak için sustum bende ;(

bakma sen onlara! zaten onlar için herşey erken! ne yani 9 aylık olunca mı emin olacak pehh... hiç moralini bozma sen canım.. benimkide aynı böyledir. uysam bir türlü uymasam başka türlü... ondan gizli yap testi sen sonucu da söyleme...

Kızlar bencepten girdim kimler online göremiyorum tek Tekte cvp veremiyorum Kübosum eşimde haklı ilk düşükten sonra erken öğrenmekte iyi değil Dio napıyım bende ;(

:) her zamanki muhabbetler :)) sen ne durumdasın valla öyle merak ediyorum ki, :) ne kadar kaldı adetinin geçmesine canım?

cuma günü bat canım 15inde beklenen bat..bakalım ama bugün acayip akıntım vardı..kesilmişti.2-3 gündü..bugün okuldaydım altıma işedim zannettim..ahhhhaaa kırmızılar geldi..öğretmen arkadaş çekiyor hadi kantine gidelim diyo çekiştiriyo...yaw sen git bana da kahve al geliyom dedim. gittim baktım kırmızı falan gelmemiş sadece akıntım var...bakalım kaldı 2 gün...

kızlar nasılsınız walla ben temizlik yaptım 3 ten beri yeni bitti. tatilde eşim şarteli indirmiş dolaptaki bütün etler sebzeler çürümüş evin halini bi düşünün. şimdi kokuyu önledik dolabın kapısını kapattık değişecek dolap. ben de temizliğe giriştim mahvoldumm.. sizden haberler nasıl?? fulyacım senin kırmızılar geciktimi bat ne zamandı senin??

Allah gönlüne göre versin inş. canım ya.. dua ediyorum inanki... her aşaması ciddi bir sabır gerektiriyor işte.. Allahım seni de isteyen bütün kardeşlerimizinde gönlüne göre versin inş.

Allah gönlüne göre versin inş. canım ya.. dua ediyorum inanki... her aşaması ciddi bir sabır gerektiriyor işte.. Allahım seni de isteyen bütün kardeşlerimizinde gönlüne göre versin inş.

amin canım amin...valla mevlam sınamasın onun hasretiyle...tez vakitte ddoldursun kucaklarımızı...yarın bir velim doğum yapacak...annesi geldi okula öğrenciyi almaya...selam süleyin dedim..sancı çekerkende adıma bol bol dua etsin..valla yoksa dilimden kurtulamaz kadın gülüyor...söylerim hocam ismen dua etsin dedi....

aynı temizlik durumdarı bende de var canım :) yap yap bitiremedim :) ev taşıma arifesindeyim buradan oraya temiz götürüyüm derken canım çıktı valla :) çok şükür canım ya :) temzilenince güzelleşiyor ama :)

ben normal doğum yaparken ebe yaklaştı yanıma benim için dua et!!! yoksa yardımcı olmam dedi :) gülümsedim başladım adını söyleye söyleye dua etmeye meğer başkalarıda varmış :) tüm arkadaşlarınn adını söyletmişti bana hemde sancı çekerken :))) Allahım gönlünüze göre versin inş. sen yeni evlisin yanlış anlamadıysam daha çok başındasın yolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…