Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benimki memnun ben iri seviyom diyip duruyo maymunnnnnnn nişandan beri aldım 14 kg maşşallahım var birde hamile kalırsam ahanda basket topu gibi gezerim boy 1.73 ama dikkat edicez artık

gelmedi bebeğim kırmızı flnnn takılıyorum bekliyorum kendi halimde eczaneye yetişirsem alcam akşam tes sabah için tek çizgiyi yiycem gibi ama bakalımmm nasippp :26:

şşşşşş ağlamak yok ne olduğunu anlamadım ama bişeye takıldın sen ne diyolrdı orda sende kuşkum var fln demişsin????

kuzum ne olduuu. ağlama tatlım bak yiğenimizi de üzcen sonraaa kıyamam sana...

yaa sormayın dünden içime kuşku girdi bebeğe bişey olduysa diyee.. çünkü göğüslerim pek acımıyo bulantılarım da geçti karnımda ağrımıyo. sadece akşam belim bacağım ağrımıştı o da yorulmuştum ona bağladım. eylül hamileleri bölümünde de bebeğini kaybeden kaybedene oraya girdikçe içim sıkılıyo . bugün doktora gidecektim ama vazgeçmiştim kendime evham yapmayayım deddim. Şimdi yine kurtlandım

yok bebeğim konuşun yaa gerçekten canım bir şey istemiyor .. Canım sıkıldı zatenn ağladım ağlayacamm

aaaa bak o topiğin sayfalarına girip ben de okudum yazılanları. canım içini ferah tut kuşku düşürme içine öle eğer çok moralini bozuyosa okuma o tür şeyleri es geç... lütfennn

kızlar benim mesaim bitiyor çıkıyorum netten...
hepinize iyi akşamlarr,,, güzel atraksiyonlar ekşınlarrr
öpüyorum fıstıklarım siziiiiiiiii

kuzummmm benimmmmm evham yapma dediğin gibi hamileliğin ilerliyor Allahın ziniyle birşey yoktur içini karartma sakın istersen yarın dra git belirtiler değişir ama için rahat eder yüreğini ferah tut Rabbim bebeğini sana ve babasına bağışlasın biz teyzelerinede tabiii

inşallah sağlıklıdır bebeğimm canım yaaa sizlerle konuşunca biraz rahatladımm.

sağlıklıdır bitanemmmm üzme sen canını ve minnakııı drun ne zaman gel dedi ? ayrıca kanaman yok bişeyin yok maşşallahhhhh herşey güzel gidicek Allahın izniyle alcan kucağına miniğiniiiiiii teyzeleride sevinçten deliriceeekkk

1 ay sonra gel demişti. martın ilk haftası gideceğim canım yaklaşık 3 hafta var

1 ay sonra gel demişti. martın ilk haftası gideceğim canım yaklaşık 3 hafta var

hımm diğer arkadaslar ne nedenle kaybetmişler bebeklerini bilmiyorum ama kanaman yok bildiğim kadarıyla göğüs ağrısı ve bulantı herzaman olucak die bi kayıde kural da yok sen dinlen bu süre zarfında çok rahatsız olursan gidersin dra ama yüreğini ferah tut bebeğimmm

aaa .. nolmuss benim yesilciğimee
kuzum yapma böyle.. oooo sen bastan su koyverdin.. biz napalım, daha bekliyoruz böyle ..
bunlar hamilelikte olan seyler, hormonlar bos durmuyor tabi.. sen bosuna üzülüyon kusum benim.. bak fulyam da demis.. kanaman yok bise yok.. her daim bulantı olucak diye birsey yok ki.. kimisi hiç bulanıt geçirmişomus..bütün bu belirtiler hep olcak olsa. oooo durulmaz vallahi 9 ay boyunca ..
sen simdi bol bol felak nas oku .. için ferahlasın bi öncee
tamam mı cnm benm..
gelecek kontrolün ne zamandı , dr a , git istersen için rahatlasın balım

ay benim karnıma kasığıma bi ağrı girdi geliyo galiba kırmızılarrr kırmızıysada gelsin bebişsede gelsinnn rahatlıyım yaaa :18::18:

Kızlar size kötü haberim var ne yazık ki. Dün kahverengi kanamalarım başladı. Bugün düşük engelleyici iğne vurdu doktor Dualarınıza ihtiyacım var güzellerim. Üzgünüm yani. Allaha emanet olun.

canım benim ilk hamileliğimi yersiz korkularla geçirdim bende. 1 gün içime kurt düşse dr.koşuyordum dr. "iyi durumda" diyordu da yine rahatlamıyordum başka bir dr. gidiyordum :) elimde o kadar çok ultrason görüntüsü var ki :)) sonuç :) Allaha şükür dünyaya geldi :) eğer Allah nasip ederse dünyaya gelir :) annelik güdüleri bu hissettiklerin çok doğal :) duymuşsundur ben lensin ilk paketini gördüğümde çok ağlamıştım :)) anne karnındaki bebeğe benziyorlar diye :))))) sonra çok güldüm halime :) sende güleceksin birgün :)) hem herşeye üzülüp de yavrucuğu da üzme annesi o ilk andan itibaren herşeyden etkilenir bunu unutma :) her zamankinden daha çok gülümse :) keyfini çıkart canım

Aynur ablacımmm Allah yardımcın olsunn inşallah bir şey olmaz bebişine ..

teşekkürederim meryemcim hepiniz çok güzel destek oluyorsunuz. ilk bebek olunca işte insan her şeyden nem kapıyor. Bebeğim üzülemsin ben kıyamam ki onaa biraz konuşayım onunla dimi o da ben burdayım desin :))

umutcum sen de çok güzel destek olmuşsun . haklısın söylediğiniz şeylerde. Kendimi boş yere üzmeyeyim. içim yarın da rahat etmezse giderim doktora bi görür gelirim :)

sudemerve.. mrb cnm..
dur hele hemen öle kötü haber fln deme..
yani hamilelik geçirmedim ama, duyduklarıma göre olurmus böyle :26:
yat dinlen cnm.. dualarımız seninle, öpüyorm

Son düzenleme:
umutcum sen de çok güzel destek olmuşsun . haklısın söylediğiniz şeylerde. Kendimi boş yere üzmeyeyim. içim yarın da rahat etmezse giderim doktora bi görür gelirim :)

hehh şöylee...
yaşın kaç bilmiyom ama, bnden küçüksündür yine.. apla sözü dinlerler dimi ama
heh içim rahat etsin diyosan da, yarın git yine bi dr a .. görürsün belkim de meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…