- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.041
yok bebeğim konuşun yaa gerçekten canım bir şey istemiyor .. Canım sıkıldı zatenn ağladım ağlayacamm
aynen ben de bebek niyetine gocunmuyom. kociş sataşıyo bana bazen K lara K katmışın yine diye... ben de elleme K katılmış K larımı diyom susuyo garibimbiliyom çatlar ellemezse, susmak daha karlı onun için
bu arada kırmızılar mı geldi senin...
eve giderken test al bacım yap yarın sabah bak tam günü varsa çıkar bi şey. bizim BAT aynıydı senle benim oldu bitti sende yok tık dahaaa
şşşşşş ağlamak yok ne olduğunu anlamadım ama bişeye takıldın sen ne diyolrdı orda sende kuşkum var fln demişsin????
kuzum ne olduuu. ağlama tatlım bak yiğenimizi de üzcen sonraaakıyamam sana...
yok bebeğim konuşun yaa gerçekten canım bir şey istemiyor .. Canım sıkıldı zatenn ağladım ağlayacamm
yaa sormayın dünden içime kuşku girdi bebeğe bişey olduysa diyee.. çünkü göğüslerim pek acımıyo bulantılarım da geçti karnımda ağrımıyo. sadece akşam belim bacağım ağrımıştı o da yorulmuştum ona bağladım. eylül hamileleri bölümünde de bebeğini kaybeden kaybedene oraya girdikçe içim sıkılıyo . bugün doktora gidecektim ama vazgeçmiştim kendime evham yapmayayım deddim. Şimdi yine kurtlandım
kızlar benim mesaim bitiyor çıkıyorum netten...
hepinize iyi akşamlarr,,, güzel atraksiyonlar ekşınlarrr
öpüyorum fıstıklarım siziiiiiiiii
kuzummmm benimmmmm evham yapma dediğin gibi hamileliğin ilerliyor Allahın ziniyle birşey yoktur içini karartma sakın istersen yarın dra git belirtiler değişir ama için rahat eder yüreğini ferah tut Rabbim bebeğini sana ve babasına bağışlasın biz teyzelerinede tabiii
inşallah sağlıklıdır bebeğimm canım yaaa sizlerle konuşunca biraz rahatladımm.
sağlıklıdır bitanemmmm üzme sen canını ve minnakııı drun ne zaman gel dedi ? ayrıca kanaman yok bişeyin yok maşşallahhhhh herşey güzel gidicek Allahın izniyle alcan kucağına miniğiniiiiiii teyzeleride sevinçten deliriceeekkk
1 ay sonra gel demişti. martın ilk haftası gideceğim canım yaklaşık 3 hafta var
yaa sormayın dünden içime kuşku girdi bebeğe bişey olduysa diyee.. çünkü göğüslerim pek acımıyo bulantılarım da geçti karnımda ağrımıyo. sadece akşam belim bacağım ağrımıştı o da yorulmuştum ona bağladım. eylül hamileleri bölümünde de bebeğini kaybeden kaybedene oraya girdikçe içim sıkılıyo . bugün doktora gidecektim ama vazgeçmiştim kendime evham yapmayayım deddim. Şimdi yine kurtlandım
inşallah sağlıklıdır bebeğimm canım yaaa sizlerle konuşunca biraz rahatladımm.
Kızlar size kötü haberim var ne yazık ki. Dün kahverengi kanamalarım başladı. Bugün düşük engelleyici iğne vurdu doktorDualarınıza ihtiyacım var güzellerim. Üzgünüm yani. Allaha emanet olun.
canım benim ilk hamileliğimi yersiz korkularla geçirdim bende. 1 gün içime kurt düşse dr.koşuyordum dr. "iyi durumda" diyordu da yine rahatlamıyordum başka bir dr. gidiyordum :) elimde o kadar çok ultrason görüntüsü var ki :)) sonuç :) Allaha şükür dünyaya geldi :) eğer Allah nasip ederse dünyaya gelir :) annelik güdüleri bu hissettiklerin çok doğal :) duymuşsundur ben lensin ilk paketini gördüğümde çok ağlamıştım :)) anne karnındaki bebeğe benziyorlar diye :))))) sonra çok güldüm halime :) sende güleceksin birgün :)) hem herşeye üzülüp de yavrucuğu da üzme annesi o ilk andan itibaren herşeyden etkilenir bunu unutma :) her zamankinden daha çok gülümse :) keyfini çıkart canım
Kızlar size kötü haberim var ne yazık ki. Dün kahverengi kanamalarım başladı. Bugün düşük engelleyici iğne vurdu doktorDualarınıza ihtiyacım var güzellerim. Üzgünüm yani. Allaha emanet olun.
umutcum sen de çok güzel destek olmuşsun . haklısın söylediğiniz şeylerde. Kendimi boş yere üzmeyeyim. içim yarın da rahat etmezse giderim doktora bi görür gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?