- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.361
1 yılda noldu ablaaa ama çocuk doğurmuşsun normal ya çok zayıflıkta iyi değillll
hucuuuummm allah allahhh yürüyün kardeşlerim. Ilk hedef fuliiiiiiii
yaaaa ağlıcam ya ben kaynana ve kayın istemiyorum bu akşam evdeee
Kızlar benim bu koçiş deli beeeeeeeee
Az önce geldi benim ofise kaldırdı beni yerimden geçtik ortaya sarıldı basladı dans etmeye arkadaslar bize bakyo dedim napıosunnn aaaa sussss sevgililer günü dansı bu cekiliyorum bırakmkıyo daha dur güller dökülücek derken basladı güller dökülmeye tavandanAaayyyyy çok mutlu oldum ama çok utandım beeee :26::26::26::26:
kaç metre aldın kız benim en az 2 katını almam lazımmmmmm
yaaaa ağlıcam ya ben kaynana ve kayın istemiyorum bu akşam evdeee
gelinn ullleeeynnnn gelinnn gelindeee birlikte plan yapalımmm
keşke anlayışlı olsalar bu akşam için ama yapıcak bişeyde yokki
ayyy ben bugün çok eğlendim burdaaa..
Amma tozuttuh haaaa
ayyyyy romantik enişteme baksen
topla al sen bobine sarılı bi top kurdelaaaa
aynen hemde yarın kaynanamın kuran arkadaşları bizde toplancak maaleseff hiç sansım yokkkk
kızzz kov evden direk allah allah
accuk anlayış
valla aptal aptal gülüyorum oturduğum yerde saksıyı çalıştırmaya çalışıyorum ama aklıma bişey gelmiyo eve birlikte gitmesek olurdu bişeylerrr oofff ama bulcam benn bulcammm
tmm dersine sıkı çalıss.. Yarın soracazz, dimi kızlarrrr
harıl harıl çalşıyorumda ben hastalanmadım yaaa acayip yanıyorum heeee konuyla alakasız biliyrum ama şuracıkta soyunasım var cam pencere acık bana esmiyo yaaaa
harıl harıl çalşıyorumda ben hastalanmadım yaaa acayip yanıyorum heeee konuyla alakasız biliyrum ama şuracıkta soyunasım var cam pencere acık bana esmiyo yaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Fulya tamamdırrhiç beklemediği olay karsısında vücudu tepki vermeye baslamıs bulunmaktadır
Iş yerlerindekilere allah yardım eylesin
bnde yanıyorm, adet olmadıkm, atesim çok, basım agririir
ateşli gacı seniiiii
kız o yanma bende bi kaç gündür varrrrrr şimdi hem utandımmm oda eklendi doğru diyosunnn off olaydım da kurtulaydımmm bu nedir yaaaa
he yaaa kendimi akşam için özel hazırlanmış yanar dönerli meyve gibi hissediyorummm
kız dur olaydım da kurtulaydım deme..
Belkien büyük jesti sen verirsin esineay pardon jest ustası esine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?