- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.341
ayyy bende böyle bi atraksiyon beklemiyordummmmm çok utandımmmm işin kötüsü ben ona hiç bişey hazırlamadımmmmmmm
sabah enişteye sölediğim her şeyi geri alıyorum... Romantik eniştemiz bizimmmBak ne güzel plan yapmış bacımızaaa..
Benim odundan ses yok dahaBi çiçek bilem göndermedi banaaa ömür gözüyle bi çiçek alamıcam bu adamdann
ayy evii mumlar süslerdinnnnnnn erken gitsennn
tembel gacııı. Hemen çalıştır kutunu planla bi şeyler ayıp olur yahuuu eniştemize
Ah canım ya, sana hep dua ettim ediyorum da. İnşallah tez vakitte o hayırlı haberi alırsın tatlım. Doktor çalışmaların ne aşamada canım. İnşallah tüm bunlar gerek kalmaz. Gerek kalırsa da ikiz üçüz gebelikle sonuçlanır inşallah:))
Canım çileğim, Allah ne muradın varsa versin senin de. Kalbinden geçeni senin için hayırlı eyleyip ayakalrına sersin tatlım...Çok teşekkür ederim.
kısmet cnm.. kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz
dr a geçen hafta basladık diyeyim.. iste adet olunca gitcez bakalım..ayın 16 sı, bu cmrtesi olurum die hesaplamıstım..
adetin 2. günü gel dediler..
kısmet olursa, 4. tüp bebek için baslıycaz, bakalım. gidince belli olucak hersey
ben öle yapcammmm. Mumlar, tavandan sarkan foto ve sevgi notları. Kendimi de paketliycemmm kırmızı kordela ile...
Ama kurdela çok tuttu beyaa. Bu kadar tombik olursam olcağı buydu. Metre metre sar sar anca dolandı
yaaaaa ama olmazki böyle hem belkim senin kocanında vardır bi planıııı ezmeyin leeeyynnn beniiiiiiçıkarım tepenize heeeeeee
Ama o olmaz akşam kocişin tepesine çıkarım ben en iyisi kaç gündür elleştirmiyom zatennn
hahahaahah
Yok bee.. Benim koca bilmez, demin aradı konustum.. Dedim bi arkadasa esi jest yapmıs, anlattım senibelkim dedim kendine bi pay çıkarır yani seni yem olarak kullandım .. hahahaha allahım delirdim galiba, aklıma neler geliyo
çıkda görem
evet güya hırs yapmıştım masamdaki işleri bitiricektimmm hepsi kaldı yine plan peşineee bulucam akşama kadar bişey yani inşallahh
kızlar fulya kimbilir ne hayallere dalmıstır, tavan yapmıs mıdır acaba hayalleri,
Allah bilir eli ayağı titriyodur
Kızlar hücuumm fulyayaya
akşam 300 500 300 500 tamamdır onun hediyesi bi kurdele bağla kendineeeee
kaç metre aldın kız benim en az 2 katını almam lazımmmmmm
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha bilemiycemmm benimki deli olmasa herkesin içinde yapmazdı herhalde bide bizim ofistekiler alkış tutuyo deliii iştee deliii ayartmış herkesi beni yiyolar sabahtan berii
seve seve yem olurum sonu seni mutlu ettikten sonraaaa
5 oluyodu da ben 6 aldım. Tatlı paketleri gibi + şeklinde bağlanacam
llaaayyynnnnnn teker teker gelin heeeee göbeğimlennn savunurum ben kendimiiii
kızlar fulya kimbilir ne hayallere dalmıstır, tavan yapmıs mıdır acaba hayalleri,
Allah bilir eli ayağı titriyodur
kızlar hücuumm fulyayaya
ben öle yapcammmm. Mumlar, tavandan sarkan foto ve sevgi notları. Kendimi de paketliycemmm kırmızı kordela ile...
Ama kurdela çok tuttu beyaa. Bu kadar tombik olursam olcağı buydu. Metre metre sar sar anca dolandı
savunun kızlaarrrrrrrrrr
Suan ofiste olup, senin şu halini görmek vardı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?