Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

o bebek konusunda odun bitek oda üzüntümden herhalde ama onu dinlemiyorum ya nazla niyazla yaptık testii özel günlerde hep çiçek gönderir incedir o konuda bu seferki süprizi kafadan aşağı dökmekmiş sonuç çiçek yine geldi yaniii Kurban olduğumm eşşek sıpasıııı

kısmet cnm.. kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz
dr a geçen hafta basladık diyeyim.. iste adet olunca gitcez bakalım..ayın 16 sı, bu cmrtesi olurum die hesaplamıstım..
adetin 2. günü gel dediler..
kısmet olursa, 4. tüp bebek için baslıycaz, bakalım. gidince belli olucak hersey

Son düzenleme:

hadi hayırlısı canım. allahım tez zamanda müjdeni versin sana...

hahahaahah
yok bee.. benim koca bilmez, demin aradı konustum.. dedim bi arkadasa esi jest yapmıs, anlattım seni belkim dedim kendine bi pay çıkarır yani seni yem olarak kullandım .. hahahahaAllahım delirdim galiba, aklıma neler geliyo
çıkda görem

seve seve yem olurum sonu seni mutlu ettikten sonraaaa

evet güya hırs yapmıştım masamdaki işleri bitiricektimmm hepsi kaldı yine plan peşineee bulucam akşama kadar bişey yani inşallahh

kızlar fulya kimbilir ne hayallere dalmıstır, tavan yapmıs mıdır acaba hayalleri,
Allah bilir eli ayağı titriyodur
kızlar hücuumm fulyayaya

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha bilemiycemmm benimki deli olmasa herkesin içinde yapmazdı herhalde bide bizim ofistekiler alkış tutuyo deliii iştee deliii ayartmış herkesi beni yiyolar sabahtan berii

fulya, bizim akılllılar senin deliden ders alsınlar bence
seve seve yem olurum sonu seni mutlu ettikten sonraaaa

ahhhhhhhhhhh ah
ne desem bilemedim simdi.. geçinizzDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…