Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

amin canım seninde sevgililer günün kutlu olsun adama küssün galiba hala .... lar duruyor daha

saol balım..
yok değilim simdik te.. kaldı öyle
dün bska topikte arkadas sordu.. .............. be ne demek die
anlattımbb gülmekden bayıldı kız
smdi değissem ne yazcam bilemedim..
fulyam demisti ya
zıvanadan çıktığım ile yazam bari

canım benim sende inş duyarsın bu arada sorunlarının bitmesine sevindim allah sağlıkla devam ettirsin inş bu dönemlerimizi,olmazsa artık alttan baktırcam inş gerek kalmaz ama böyle endişeyle zaman geçmiyoda varmı yokmu vsss...sen vajendenmi baktırdın da duydun?

senin bebeğin benim umudumm ablacım yaşıcak ve doğacak ve ben gelip izmitte görücem yeğenimi
doktorun biran önce iyileşsin sende git gör bebeğini en kısa zamandaa ağlıcam şimdiiiii

fıstığım eltimin 6 haftada kese görünmedi üstten alttan baktı doktor 2-3 kez bebeğimiz hala sağlam 16 haftası olacak

bu kadar korkma alttan baktırabilirsin inşallah allahın izni ile bişi olmaz

Kızlar benim bu koçiş deli beeeeeeeee

Az önce geldi benim ofise kaldırdı beni yerimden geçtik ortaya sarıldı basladı dans etmeye arkadaslar bize bakyo dedim napıosunnn aaaa sussss sevgililer günü dansı bu cekiliyorum bırakmkıyo daha dur güller dökülücek derken basladı güller dökülmeye tavandan Aaayyyyy çok mutlu oldum ama çok utandım beeee :26::26::26::26:

aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy eniştyemeeeeee bakkkkkkkk helal beeeeeee

waşşşşşşşşşşşşşşşşş ne romantikkk
benm ki de hiç anlamaz böyle islerden
ince ruhlu adam, kadının her halinden anlar bence

aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy eniştyemeeeeee bakkkkkkkk helal beeeeeee

waşşşşşşşşşşşşşşşşş ne romantikkk
Benm ki de hiç anlamaz böyle islerden
Ince ruhlu adam, kadının her halinden anlar bence

ayyy bende böyle bi atraksiyon beklemiyordummmmm çok utandımmmm işin kötüsü ben ona hiç bişey hazırlamadımmmmmmm

simdi aklıma geldi..
fulyanın kocisi deliymis..
e bizimkiler akıllı sanırsam,:44::44ndan böyle bisey yapmıyolar

Ah canım ya, sana hep dua ettim ediyorum da. İnşallah tez vakitte o hayırlı haberi alırsın tatlım. Doktor çalışmaların ne aşamada canım. İnşallah tüm bunlar gerek kalmaz. Gerek kalırsa da ikiz üçüz gebelikle sonuçlanır inşallah:))

Canım çileğim, Allah ne muradın varsa versin senin de. Kalbinden geçeni senin için hayırlı eyleyip ayakalrına sersin tatlım...Çok teşekkür ederim.

simdi aklıma geldi..
Fulyanın kocisi deliymis..
E bizimkiler akıllı sanırsam,:44::44ndan böyle bisey yapmıyolar

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha bilemiycemmm benimki deli olmasa herkesin içinde yapmazdı herhalde bide bizim ofistekiler alkış tutuyo deliii iştee deliii ayartmış herkesi beni yiyolar sabahtan berii

sabah enişteye sölediğim her şeyi geri alıyorum... romantik eniştemiz bizimmm bak ne güzel plan yapmış bacımızaaa..
benim odundan ses yok daha bi çiçek bilem göndermedi banaaa ömür gözüyle bi çiçek alamıcam bu adamdann

kızlar yardım fln etmiyelim, bizim kocisler bize byle bi jest yapmadılar..cünkü, acısı neyle çıkcak bunun

yaaaaa ama olmazki böyle hem belkim senin kocanında vardır bi planıııı ezmeyin leeeyynnn beniiiiii çıkarım tepenize heeeeeee

Ama o olmaz akşam kocişin tepesine çıkarım ben en iyisi kaç gündür elleştirmiyom zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…