- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.321
amin canım seninde sevgililer günün kutlu olsun adama küssün galiba hala .... lar duruyor daha
Canım ben 10.haftaya gireceğim hala karından duyamadılar. Alttan ultrasondan korkma. Aslında o yöntem diğerine göre daha kesin sonuç veriyor. Bence şimdi bile gitsem alttan ultrasonla bebeşini görebilir kalbini duyabilisin. Bende öyle olmuştu. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın tatlım:))
Canım teşekkür ederim. Kalp atışlarını ben duyamadım ama doktor duydu dün. Sıkıntı yok o konuda ama sanki bana da dinletse ölürdü. Devlet hastanesi...İnsana eşya muamelesi yapıyorlar resmen. Kendi doktoruma gidemedim çünkü hasta ve izinli. Aslında bu olanların hepsini rüyamda görmüştüm. Eczacının biri gebeliğin sonlanabilir diyordu. Doktorum da o kadar yorgun ve hastaydı ki, beni muayane bile edemiyordu. Neyse ki bu kadarla atlattım inşallah. Daha kötü birşey olmasın da:))) Olursa da ne yapalım, Allah mülkün sahibi...
canım benim sende inş duyarsın bu arada sorunlarının bitmesine sevindim allah sağlıkla devam ettirsin inş bu dönemlerimizi,olmazsa artık alttan baktırcam inş gerek kalmaz ama böyle endişeyle zaman geçmiyoda varmı yokmu vsss...sen vajendenmi baktırdın da duydun?
Kızlar benim bu koçiş deli beeeeeeeee
Az önce geldi benim ofise kaldırdı beni yerimden geçtik ortaya sarıldı basladı dans etmeye arkadaslar bize bakyo dedim napıosunnn aaaa sussss sevgililer günü dansı bu cekiliyorum bırakmkıyo daha dur güller dökülücek derken basladı güller dökülmeye tavandanAaayyyyy çok mutlu oldum ama çok utandım beeee :26::26::26::26:
Az önce geldi benim ofise kaldırdı beni yerimden geçtik ortaya sarıldı basladı dans etmeye arkadaslar bize bakyo dedim napıosunnn aaaa sussss sevgililer günü dansı bu cekiliyorum bırakmkıyo daha dur güller dökülücek derken basladı güller dökülmeye tavandanAaayyyyy çok mutlu oldum ama çok utandım beeee :26::26::26::26:
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy eniştyemeeeeee bakkkkkkkk helal beeeeeee
waşşşşşşşşşşşşşşşşş ne romantikkk
Benm ki de hiç anlamaz böyle islerden
Ince ruhlu adam, kadının her halinden anlar bence
ayyy bende böyle bi atraksiyon beklemiyordummmmm çok utandımmmm işin kötüsü ben ona hiç bişey hazırlamadımmmmmmm
kız reçelim.. çok güldüm yazına .. Allah seni napmasın emii
demek tus etcem heırt etti vırd etti
fiuuwwwww... Onu alt etcek bisey yapmalısın
ayyy bende böyle bi atraksiyon beklemiyordummmmm çok utandımmmm işin kötüsü ben ona hiç bişey hazırlamadımmmmmmm
sudemerv cnm hsgeldin..
hadi hayırlısı.. öle hemen pes etmek yok, bi leke gördün die.. su koyvermeyin lütfen
biz napalım siz böyle yaparsanızdaha bi mayayı tutturamadık
Allahım diyorum suan da bir mucize olsa da, okunan öğle ezanı hürmetine, hiç beklemedğm anda olmus olsa yarabbimmmmm ne güzel olurduu , dr a gitme işi de büyümezdiyine Allahımhayırlısın versin
cnm, miniğin oyun oynuyo sna anlasıldı, simdiden oyun oynanılır mı dimi ama
evt cnm,. sevgilillier günü de neymis.. hepsi para tuzağı
bana kutlanılan bigünm var o da, doğm günüm..bskada özel gün yaşamadım
evetn amaaaa neeeeeee ayy acil yardımmmmm eve erkende gidemem ulan aynı yerde olmak hem iyi hem kötüymüş heeeee
simdi aklıma geldi..
Fulyanın kocisi deliymis..
E bizimkiler akıllı sanırsam,:44::44ndan böyle bisey yapmıyolar
evetn amaaaa neeeeeee ayy acil yardımmmmm eve erkende gidemem ulan aynı yerde olmak hem iyi hem kötüymüş heeeee
akşam 300 500 300 500 tamamdır onun hediyesi bi kurdele bağla kendineeeee
kızlar yardım fln etmiyelim, bizim kocisler bize byle bi jest yapmadılar..cünkü, acısı neyle çıkcak bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?