Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Aaa eniste bey ayip etmiş hemen de gebe karisini birakmis kizdim ona benimkide kurtlar vadinin izliyor
zaten ev kalabalik biliyosunuz

Aaa eniste bey ayip etmiş hemen de gebe karisini birakmis kizdim ona benimkide kurtlar vadinin izliyor
zaten ev kalabalik biliyosunuz

yaa işte odun odun odunnn.. evde olsaydı kurtlar vadisini izlerdi eminimm !! dedim arkdaşlarına gidecek bugünümü buldun

bi de ne var.. ben üstümde bi badi üstüne de hırka giydim hırakanın önü açık kalıyo tabii neymiş çirkin görünüyomuşum öylee göbeğim meydanda.. o zzaman hamile kıyafeti al giyeyim dedim daha erken diyo !! ayy gel de dövme bu adamı yaa sanki ona süslendiğimde güzel olmuşsun dedi de değiştirince kötü olmuşsun diyo

Son düzenleme:
Aaaa bak sen patavatsiza kus Kiz burnundan getir kinusma biraz

aynen şekerim maç izliyor bizimki

yemek yedik dışarda geldik sakın şaşırmayın paraf kartın kampanyası beleş diye yedik

sana da geçmiş olsun kuzumm gel içini burda dök :)) yalnz değilsin.

Aaaa bak sen patavatsiza kus Kiz burnundan getir kinusma biraz

zeytinyağıdır benimki üste çıkar aman naparsan yap der sonra üzülen yine ben olurum.

:S uzun yoldan geldi maç izliyor bizimkide :S arkadaşlar hayallerimiz topikce suya düştü... pehh :S
benim bir hayalini yoktu ev kalabalik zaten oturuyoz iste

günayyydınn topikimin güzel hatunları....
dün çoookkk güzeldi. planladığım her şeyi gerçekleştirdim. eşimin çok hoşuna gitti. yaptığım her şeyi fotoğrafladı videoya çekti. mumların resmini almayı unuttum ondan alsam koycaktım buraya mumların sonu yatak odasıydı tabe Sonuç: şu an artık burda ayva reçeli yok, onun yerine ayva pestili var kızlar anaaammm acayip yorgun hissediyorum kendimi...
akşam yemeği de süperdi fb maçı eşliğinde romantik!!! akşam yemeği
tabeee asıl noktaya geliyorum: benim oduncuğum elini kolunu sallaya sallaya gelmiş evineee hediyemi hafta sonu beraber seçicekmişizz.. insan bi çiçek alır ayoll...
facebook a arkadaşlar hep gelen çiçeklerinin fotoğraflarını koymuşlar. bak dedim millet resimleri koymuşş. anammm bi tersledi beni. meğer fb kırmızı kart görmüş maç kötü geçiyomuş. hemen uzadım tabe yanından
bu arada benim yumurtlama bitti dün akşam yatana kadar yine sancım vardı. sabah uyandığımda geçmişti. tam 24 saat sürdü. bakalım 2 günü güzel değerlendirdik. inşallahhh allahım hayırlısını nasip etsin...
benden böle kızlar...
siz anlatın bakem neler yaptınızzz...

helal beee çokkk sevindimmmm kuzummmm ben anlattım zaten ama söyliyimpek iç acıcı değildiii

ay kuzum seninki dn iyice kaşınmış vallaaaaa

günaydın fatmam... senin akşam nasıldı. kayganan yaptı mı bi güzellik sizeee ne bilem belki bi umut komşuya falan gitmiştir...

eve gittimizde evde yoktu o zaman birazcık yakınlaştıkk
sonra geldi tabiki bugün bizde sohbet var onun için hazırlık yaptık sonra yine yattık işte akşam birazdaha oynaştık eşim için hazırlandım bende gecelik filan falann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…