Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

deniz canım telden bir şans girdim paylaşımında şoklardayım mantıklı yani allahım sen büyüksün

gel fırsatını buldukça cnm ya bende denk geldim 2 kez filan okudum şok oldum ne cesaret dedim ilk önce dalga geçiliyo sandım sanırım aşılamada buna benzermiş bilmiyorum rabbim muradı nı vermiş tutturmuş Allah'ım hayırlsıyla bu kadar uğraştırmasın inş.

selam kızlar dün bende okudun o yöndemi hatta yuh dedi şaşırmış millet olmaz öyle şey zaten bizim spermler içeri gidiyor sorun yumurtaların spermleri tutmaması :26: hal böyle iken degil enjeksiyonla itfaiye hortumu ile yollasan gene gitmez gene tutmaz

yaaa bilmiyorum kafam karıştı ama bölesini kendi başına duymadım yorumları okudum hatta hepsi süper filan demiş anlatan kullanıcıda diyo ki mikrop kaparım diye korkmayın zaten o enjektör tek kullanımlık bi kerede hızlıca basın diyo benim kine sölesem der bana iyice sıyırdın diye gerçi küsüm şimdi söyleyemem ama bi ara bahsedim bakim

valla benm sorunum pko oldugu için deneyemem böyle şeyler ha silkeletmek daha mantıklı onun yanında serapcıgımda tastikledi onaylattı hemide

valla benm sorunum pko oldugu için deneyemem böyle şeyler ha silkeletmek daha mantıklı onun yanında serapcıgımda tastikledi onaylattı hemide

silkeletme işlemini denicem bende ama bu yöntem çok uçuk herkez yapamaz bilmiyorum biz elimizden geleni yapıoruz ama olmadımı olmuyo işte duyuyorum korunarak kalanlar hiç umursamayanlar eltim hiç tınlamamış diyo oldumu olmadımı anlamadım bile öle canım yandı ki tuvaletim geldi hemen biter bitmez kalktım koştum ilk atışta gol onların ki kızmet işte

kısmet canım herşeyin bir vakti zamanı var elbet bir gün bizimde bebişlerimiz olacak

evet aşılamada böyle ama o iğnenin ucu daha uzun bu da mantıklı özellikle pko olanlar için fazla bir ümit düşünsene aynı işlemi defalarca uyguladığını :) şans artar ama sonuçta şans değil Allahın takdiri...

Canım ya, hiç mantıklı değil. Ben olsam kusmaktan ölürüm sanırım. Okurken bile midem bulandı. Ah şu bebekler neler yaptırıyor insana be ya...Allahım isteyyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin. En başta bu topiğin kızlarına.

Ablam nasil oldun durumlar ne

canlarım şuanda kimse olmasada
sizler beni eminim duyuyosunuz hepinize günaydın
eşinizle mutlu hafta sonları

ben çok kötüyüm akşamdan beri bir kulak ağrısı
berbat etti hiç uyuyamadım zaten kasıklarımda ağrıyo
eli kulağında bugün yarın gelcek kırmızılar hepsi bi araya toplandı
kısacası hiç keyfim yok offf yaaa

cnmm tekrar gözün aydın Allah sağlıklı evlat versin inşaallah.. sen de mi öğretmensin? ben öğretmenim batmanda sen nerdesin?
evet canım öğretmenim bende 2 sene urfada kaldım ...eş durumuyla ekimde tayinim şimdi maraşa çıktı eşimin ynaındayım şimdi..

ikiz gebelik olma ihtimali çok yüksekmiş :) hadi hayırlısı :)) kuzum bende ikiz gebeliğimde böyle normal üstü değer çıkardı :)) yöntem süper
hadi ya kız bir ikiz bir dış gebelik kafam karmakarışık oldu..dün biri de dış gebelik geçiriyor olabilirsin dedi.. beynim gitti..

canım çok tehlikeli bir yöntem zaten spermler havayla temas ettiğinde ölüyorlar bildiğim kadarıyla ne kadar temiz olabilir boşalttığı şey ve ne kadar sağlıklı..ben korkarım...eşime anlattım az önce deli misiniz divane misiniz diyor...teyzemle konuştum o gün bu meseleyi teyzem kadın doğumcu sakın deneyeyim deme dedi..evde aşılama gibi birşey yapmaya çalışmış dedi..sağlık açıcından tehlikeye atamam kendimi... birde yani ne bileyim bunu yapanın o zaman cinsel hayatı diye birşey kalmamış bana öyle geliyor...tuhaf yani...herşey bebek değil ki...o kişinin eşi yerinde hiçkimse olmak istemez o bayanında artık psikolojik olarak srunları başlamış derim ben...

ne güzel cnm senin adına sevindim. branşın ne ben sınıf öğretmeniyim 4 yıldır burdayım ben de

bende sınıf öğretmeniyim canım eşin yanındaysa sıkıntı olmaz ama benim eşim yanımda değildi...ölmüştüm ve ben köyde kalıyordum...zaman geçmek bilmiyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…