- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.821
deniz canım telden bir şans girdim paylaşımında şoklardayım mantıklı yani allahım sen büyüksün
selam kızlar dün bende okudun o yöndemi hatta yuh dedi şaşırmış millet olmaz öyle şey zaten bizim spermler içeri gidiyor sorun yumurtaların spermleri tutmaması :26: hal böyle iken degil enjeksiyonla itfaiye hortumu ile yollasan gene gitmez gene tutmaz
valla benm sorunum pko oldugu için deneyemem böyle şeyler ha silkeletmek daha mantıklı onun yanındayaaa bilmiyorum kafam karıştı ama bölesini kendi başına duymadımyorumları okudum hatta hepsi süper filan demiş anlatan kullanıcıda diyo ki mikrop kaparım diye korkmayın zaten o enjektör tek kullanımlık bi kerede hızlıca basın diyo benim kine sölesem der bana iyice sıyırdın diye gerçi küsüm şimdi söyleyemem ama bi ara bahsedim bakim
valla benm sorunum pko oldugu için deneyemem böyle şeyler ha silkeletmek daha mantıklı onun yanındaserapcıgımda tastikledi onaylattı hemide
kısmet canım herşeyin bir vakti zamanı var elbet bir gün bizimde bebişlerimiz olacaksilkeletme işlemini denicem bende ama bu yöntem çok uçuk herkez yapamaz bilmiyorum biz elimizden geleni yapıoruz ama olmadımı olmuyo işte duyuyorum korunarak kalanlar hiç umursamayanlar eltim hiç tınlamamış diyo oldumu olmadımı anlamadım bile öle canım yandı ki tuvaletim geldi hemen biter bitmez kalktım koştum ilk atışta gol onların ki kızmet işte
kısmet canım herşeyin bir vakti zamanı var elbet bir gün bizimde bebişlerimiz olacak
Ablacigimmm ruyamda cesmedeydim seni ariyodum başka marketlere soruyodum
bizde seni çok seviyoruz
gel fırsatını buldukça cnmya bende denk geldim 2 kez filan okudum şok oldum ne cesaret dedim ilk önce dalga geçiliyo sandım sanırım aşılamada buna benzermiş bilmiyorum rabbim muradı nı vermiş tutturmuş Allah'ım hayırlsıyla bu kadar uğraştırmasın inş.
Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.
Ne dersin bu işeee
AYNEN yavrusen kendi başına nasıl yaptın nasıl buldun yolu ne azim töbe töbe :26::26::26::26: ama yorumları okudum herkez harika fikir filan diyo :44:
Canım ya, hiç mantıklı değil. Ben olsam kusmaktan ölürüm sanırım. Okurken bile midem bulandı. Ah şu bebekler neler yaptırıyor insana be ya...Allahım isteyyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin. En başta bu topiğin kızlarına.
evet canım öğretmenim bende 2 sene urfada kaldım ...eş durumuyla ekimde tayinim şimdi maraşa çıktı eşimin ynaındayım şimdi..cnmm tekrar gözün aydın Allah sağlıklı evlat versin inşaallah.. sen de mi öğretmensin? ben öğretmenim batmanda sen nerdesin?
hadi ya kız bir ikiz bir dış gebelik kafam karmakarışık oldu..dün biri de dış gebelik geçiriyor olabilirsin dedi.. beynim gitti..ikiz gebelik olma ihtimali çok yüksekmiş :) hadi hayırlısı :)) kuzum bende ikiz gebeliğimde böyle normal üstü değer çıkardı :)) yöntem süper
Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.
Ne dersin bu işeee
evet canım öğretmenim bende 2 sene urfada kaldım ...eş durumuyla ekimde tayinim şimdi maraşa çıktı eşimin ynaındayım şimdi..
ne güzel cnm senin adına sevindim. branşın ne ben sınıf öğretmeniyim 4 yıldır burdayım ben de
ne güzel cnm senin adına sevindim. branşın ne ben sınıf öğretmeniyim 4 yıldır burdayım ben de
3751 olmuş kızlar değerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?