Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

10000 mi o zaman ben perşembeye alayım randevumu...salı görünmez o zaman...bende merak ediyom içimdeki veledi...veya veledleri..

ayy günaydın bebekim bende çok zor uyandım haftasonu uyumak çok güzeldi
valla bende cumartesi gezdim ama pazar evdeydimmm ama tatil yetmedii

günaydın şekerparemmm

günaydınnnn kızlar......................

kızım haftayı doldurmuşsun bileee, bir testi daha mı hakketin sen yoksaaa .................
Günaydın iremmm...
valla ben fuliden bi sürpriz bekliyorum. geçen hamişliğinde de bir hafta sonra çıkmış testte.
daha da gelmedi nerlerde ki acepp...
gene mi pert yoksam

10000 mi o zaman ben perşembeye alayım randevumu...salı görünmez o zaman...bende merak ediyom içimdeki veledi...veya veledleri..
canım eğer alttan deil de karından baksın istiyosan değerin 10.000 ve üstü olması gerek. benim ilk hamişliğimde doktorum öle demişti. ve onun dediğim zamanda net görünmüştü kese. bi de ultrasona girerken idrara sıkışık durumda ol. işe yarıyo

cumartesi kocişle gezdim pazar görümcemle bizim evi biri temizlemeli ama kim bende c.tesi 4 aylık bir veledle tanıştım allahım o nası tatlı bişeydi sen yeterki konuş ona hayatın bütün saçmalalıklarına gülecek enerjisi varrr pazar zaten depresyon günümdü c.tesiden az ağlayıp kocişimide üzdüm bendende bu kadar ....................

alttan istemiyorum canım zaten böbüşten istiyorum o zaman ben perşembe gidem işi grantieleyeyim...

benim salı 7000 civarı birşey olur...görünmeyebilir mi...aletten alete farkediyormuş ama...benim doktorun ki dandik olanından büyük bir ihtimal...

seninki salıya görünür karından benden demesi.................

pert olabilir kayganası sayesinde iyice azdı o gacııı, fuliyide dövcem seni de ilk hamişliği unutun yaw o sağlıklı olmadığı için o kadar geç çıkmıştır benimki de öyleydi 5. günde hayelet çizgiyi anca görmüştüm ama nedeni sağlıksız olmasından, ama fuli bu ay iyi çalıştı kaynana varken gizlisi gitti açıktan , geç döllendiyse bilemem

günaydın iremmcannnnnn

sanada günaydın fatoşummmm ..................

bak şimdiiiii. ne oldu bacım ne depresyonuuu
gerçi bilirim benim de zaman zamn tutuyo. benim kocişte alıyo nasibini benden
eğer bebiş gördün diyese iyi benim yerimde deilsin bacım. bizim apartmanda 3 taze bebiş var. iş yerinde 5 hamiş. hepsi üstüme üstüme geliyo bazen sanki. yemekhaneden yemek yiyip kaçıyorum bazen sırf o kadar muhabbeti dinlemeyim diyeee...

haklısın bebişim de işte fuliyle ben mart annesiydik. mart ayı bizim için o yüzden sıkıntılı.
mesela c.tesi güne gittim gündki bi arkadaşla da hamileliğimiz aynıydı. benden 1 hafta öndeydi sadece. o da doğum iznine çıkmış. 3-5 mart arası doğumu...

ayyy tımamammm bak çenem olumsuz yönde göçtü yine . kapatıyom bu muhabbeti lay layy looommm

yok bebiş gördüm diye değil dış etkenli olsa 28 yaşında biri 7 biri 4 yaşında 2 veledi olan karıyı görünce girerdim depresyona düşen bebişim tahmini doğum tarihiydi diye girdim tutamadım kendimi eski ev arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık oda 14 şubatta doğurmuş oda çok etkiledi beni tabi

anladım bacımmmm... üzülme ne olurrr allahım daha sağlıklılarını nasip etsin bizeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…