- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.861
oy oy maşallahhh serap. allah daha da kat be kat arttırsın inşallahhh. ben değer 10.000 ve üstü olunca kese görünüyo diye biliyorum. ama senin bu hızla görünmesi uzun sürmezayy valla merak ettim çok ikiz mi kız seninki acep :44:
kızlarr günaydın nasılsınızzz...
ayy sabah zor geldim işe bi miskinlik var üzerimde. tabe o kadar gezersem olacağı budur. bi de soğuk vardı hafta sonu anaammmbuz tuttum valla gezme sevdasına. bu gece de zaten hapşırmaktan üşümekten uyuyamadım. şifayı kaptım kapıcam yaneee :2::2::2: göğüslerim bile sızlıyooo.
dünkü bebek mevlüdü çok güzeldi. ikiz kız bebek gördük.çok kalabalıktı sevemedimama çok tatlılardı maşallahhhh. allahım analı babalı uzun ömür versin ikisine de. hikayelerini daha önce anlatmışmıydım bilmiyorum. 6-7 yıl önce bi bebekleri olmuş bu çiftin oğlan ama 3 aylıkkken ölmüş. sonra bi süre düşünmemişler ama tekrar yapmaya karar verince de olmamış. tüp bebk tedavisi ve zorlu bi hamilelik sürecinden sora olmuş bu kızlar. zaten bi de erken doğum olmuştu.
biri sarı diğeri esmer kızların. biri daha minyon biri daha büyük diğerinden en az 1 ay büyük duruyo...
ayyy o kadar içimden geçirdim ki. mevlütte dualar okunurken hepiniz aklımdan geçtiniz. "Allah olmayanlara evlat hasreti çekenlere de versin" diyo ya hoca kocaman bi AMİNNN dedim hepimizin adına. azcık başka şeylere kanalize olmaya çalıştım. yoksa mevlüt boyunca ağlıycaktım...
işte böle kızlarr. 2 gün yazamayınca çenem düşmüş...
siz neler yaptınız hafta sonu nasıl geçti..
kırmızıları bekleyenler inşallah fuli, diar... kırmızı deil bebiş vardır.
10000 mi o zaman ben perşembeye alayım randevumu...salı görünmez o zaman...bende merak ediyom içimdeki veledi...veya veledleri..
fatmaaaammm günaydınnnn kuzumm
geçmiş olsun ablacım. galiba testte yapmışsınn. hayırlısı olsun ablacım dur sen marttt ayı geliyo patlattcaz arka arkaya hamiş haberlerini. topiğimizi kediler bilem kıskanacakk valla...
oy oy maşallahhh serap. allah daha da kat be kat arttırsın inşallahhh. ben değer 10.000 ve üstü olunca kese görünüyo diye biliyorum. ama senin bu hızla görünmesi uzun sürmezayy valla merak ettim çok ikiz mi kız seninki acep :44:
10000 değil 6000 lerde
Günaydın iremmm...günaydınnnn kızlar......................
kızım haftayı doldurmuşsun bileee, bir testi daha mı hakketin sen yoksaaa .................
canım eğer alttan deil de karından baksın istiyosan değerin 10.000 ve üstü olması gerek. benim ilk hamişliğimde doktorum öle demişti. ve onun dediğim zamanda net görünmüştü kese. bi de ultrasona girerken idrara sıkışık durumda ol. işe yarıyo
10000 mi o zaman ben perşembeye alayım randevumu...salı görünmez o zaman...bende merak ediyom içimdeki veledi...veya veledleri..
günaydınnnn kızlar......................
kızım haftayı doldurmuşsun bileee, bir testi daha mı hakketin sen yoksaaa .................
kızlarr günaydın nasılsınızzz...
ayy sabah zor geldim işe bi miskinlik var üzerimde. tabe o kadar gezersem olacağı budur. bi de soğuk vardı hafta sonu anaammmbuz tuttum valla gezme sevdasına. bu gece de zaten hapşırmaktan üşümekten uyuyamadım. şifayı kaptım kapıcam yaneee :2::2::2: göğüslerim bile sızlıyooo.
dünkü bebek mevlüdü çok güzeldi. ikiz kız bebek gördük.çok kalabalıktı sevemedimama çok tatlılardı maşallahhhh. allahım analı babalı uzun ömür versin ikisine de. hikayelerini daha önce anlatmışmıydım bilmiyorum. 6-7 yıl önce bi bebekleri olmuş bu çiftin oğlan ama 3 aylıkkken ölmüş. sonra bi süre düşünmemişler ama tekrar yapmaya karar verince de olmamış. tüp bebk tedavisi ve zorlu bi hamilelik sürecinden sora olmuş bu kızlar. zaten bi de erken doğum olmuştu.
biri sarı diğeri esmer kızların. biri daha minyon biri daha büyük diğerinden en az 1 ay büyük duruyo...
ayyy o kadar içimden geçirdim ki. mevlütte dualar okunurken hepiniz aklımdan geçtiniz. "Allah olmayanlara evlat hasreti çekenlere de versin" diyo ya hoca kocaman bi AMİNNN dedim hepimizin adına. azcık başka şeylere kanalize olmaya çalıştım. yoksa mevlüt boyunca ağlıycaktım...
işte böle kızlarr. 2 gün yazamayınca çenem düşmüş...
siz neler yaptınız hafta sonu nasıl geçti..
kırmızıları bekleyenler inşallah fuli, diar... kırmızı deil bebiş vardır.
canım eğer alttan deil de karından baksın istiyosan değerin 10.000 ve üstü olması gerek. benim ilk hamişliğimde doktorum öle demişti. ve onun dediğim zamanda net görünmüştü kese. bi de ultrasona girerken idrara sıkışık durumda ol. işe yarıyo
benim salı 7000 civarı birşey olur...görünmeyebilir mi...aletten alete farkediyormuş ama...benim doktorun ki dandik olanından büyük bir ihtimal...
Günaydın iremmm...
valla ben fuliden bi sürpriz bekliyorum. geçen hamişliğinde de bir hafta sonra çıkmış testte.
daha da gelmedi nerlerde ki acepp...
gene mi pert yoksam
günaydın iremmcannnnnn
cumartesi kocişle gezdim pazar görümcemle bizim evi biri temizlemeli ama kimbende c.tesi 4 aylık bir veledle tanıştım allahım o nası tatlı bişeydi sen yeterki konuş ona hayatın bütün saçmalalıklarına gülecek enerjisi varrr pazar zaten depresyon günümdü c.tesiden az ağlayıp kocişimide üzdüm bendende bu kadar ....................
alttan istemiyorum canım zaten böbüşten istiyorum o zaman ben perşembe gidem işi grantieleyeyim...
alttan istemiyorum canım zaten böbüşten istiyorum o zaman ben perşembe gidem işi grantieleyeyim...
seninki salıya görünür karından benden demesi.................
seninki salıya görünür karından benden demesi.................
pert olabilir kayganası sayesinde iyice azdı o gacııı, fuliyide dövcem seni de ilk hamişliği unutun yaw o sağlıklı olmadığı için o kadar geç çıkmıştır benimki de öyleydi 5. günde hayelet çizgiyi anca görmüştüm ama nedeni sağlıksız olmasından, ama fuli bu ay iyi çalıştı kaynana varken gizlisi gitti açıktan , geç döllendiyse bilemem
sanada günaydın fatoşummmm ..................
doktoruna sorsana senin alettehangi değerde karından gösteriyo diye .............
bak şimdiiiii. ne oldu bacım ne depresyonuuu
gerçi bilirim benim de zaman zamn tutuyo. benim kocişte alıyo nasibini benden
eğer bebiş gördün diyese iyi benim yerimde deilsin bacım. bizim apartmanda 3 taze bebiş var. iş yerinde 5 hamiş. hepsi üstüme üstüme geliyo bazen sanki. yemekhaneden yemek yiyip kaçıyorum bazen sırf o kadar muhabbeti dinlemeyim diyeee...
kalp kalbe karşıymış bende aynı şeyi yazdım şikerimbu smile bana yine urfayı hatırlattı
yok bebiş gördüm diye değil dış etkenli olsa 28 yaşında biri 7 biri 4 yaşında 2 veledi olan karıyı görünce girerdim depresyonadüşen bebişim tahmini doğum tarihiydi diye girdim tutamadım kendimi eski ev arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık oda 14 şubatta doğurmuş oda çok etkiledi beni tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?