- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.781
kolay gelsin bebekim senin kırmızılar gelmedi demi , ya sen ne zaman yumoşladığını anlıyomusun ona göre geleceği zmanı bilirdin üstüne 14 ekleyip aslında, bu ay olmazsa gelmediği için umut hala var çünkü gelecek ay ona göre dikkat et
ohhhhhhhh gezin bakalım fuli de erken çıkar ohhhh kebap gidin gidin mutlu olucaksanız beni düşünmeyin
valla bilmem canım ama silkelerken daha hızlı olmaz mı..ya da benim ki çok mu hızlı silkeledi...
benim ki çok hızlı silkledi hızlı teslimat oldu değerim o yüzden yüksek herhalde canım... valla bilmiyorum ama geçen ay bayağı adet oldum..üstüne görme olmaz zaten idrar testinde de çıkmamıştı artı büyümüş 2 yumurtam vardı..üstüne görme olmaz...ama ikiz kısmını bilemem..annene sorar mısın değerlerim normal miymiş canım...
yirim la seniiii3 te çıkıcam ben oldumuuu
yavru benim yeni mekanda dolaş biraz iş yerine komşu geliyom ya bu arada proftaki fotoma bak yanımda bi camış var o koca beni yolda metrobüste filan görürsün sarıl hemen boynuma
KUZUM BEN METROBÜSE BİNMİYOMMMM YENİ MEKAN TAM NERDE SENİN YAAA İYİCE DİPDİBEMİ GELCEZZZ
BAKTIM BU ARADA PRFL FOTONA MAŞŞALLAHHHH
fulişim malesef bu sene bizim yeni mekan esenyurt belediyesine bağlanmışAma beylikdüzündeyim aslında esenyurt ilçe olsun diye beylikdüzünden çalmış hıyarlar ben yeni marmara park avm ve ınnovıa ya yürüme mesafesindeyim bebiş beylikdüzü medılıfe hastanesinin karşı tarafı çok karıştı ama oralar
denizz canımmm maaşallahh yaa.. özel mesaj atamadım benim daha güzel bir planım var :) benide bebişide göreceksin :) allah ağzınızın tadını bozmasın :) çok yakışıyorsunuz :) nazar değiyor sizee :) şuanda daha mı zayıfsın yoksa daha mı toplusun onu anlayamadım? ama bu haline dönsen de dönmesende çok güzelsin bunu gördüm :) ayrıca benim bir resmime çok ciddi benziyorsun :)) sanırım biz kardeşiz :)))
biliyom ben oraları sen ordan mı aldın evi bende sinir oluyorum marmarapark tarafını esenyurta migros tarafını b.düzüne bağladılar onu bırak bahçeşehiri bile bağladılar esenyurda
canmmmm bilmiyorum nazar mı artık nedir ama ben beninkinin öküzlüğüne bağlıyorum aferdersin yani şöyle ki bu çocuk babasının bütün olumsuz özelliklerini almış malesef abisi de tam aksi aynı kaynanam uysal güler yüzlü kısmet elti şanslı benim ben şimdi daha zayıfım cnm bnm demiştim evlendiğimde 39 kiloydumbu foto nişandan önce 50 filandım boym uzun olmadığı için 5 kilo fena farketti ama şimdi şükür toparlandım 3-4 kilo daha lazım bizimlkinin demesine göre çocuk doğurduktan sonrada zayıflıyım diye başımın etini yer o ayrı bekliyom canm seni kuzucukla görmeyi gözüm üstünüzde
aynen sormaaaaBende esenyurt demeye sinir oluyorum ama bizim aldığımız kısım güzel bi yere benziyo herşey ayamızın altında marmara park beylisyum ve markacıty bir durak sonra ınnovıa nın ve carrıefour un yakınlarından da bakındık ama burası nasip oldu kısmet sen servis kullanıyosun sanırım
yok bebeğim biz arabayla gidip geliyoruz kocişkomlaaaaa bahsettiğin yeri biliyorum benim iş yeri dedğin yerden daha asağıda kalıyo ama bence hiç sinir olma oraları gelişiyo geleceği parlak gerçi adı esenyurt olunca sinir bozuyo ama olsun
ooooooo para var huzur varrAdı batsın esenyurt un bilmem benim kide beğendi aslında avcılardan baktık aylarca ama nasip olmadı zaman geçtikte fiyatlar arttı Nasip bu ev oldu umarım yolunda gider herşey
gider gider bende bakınıyorum avcılardan ama uctu gitti fiyatlar bende o taraftan bakıyorum nasip belkim komsu oluruz harbiden
hhahaBu gidişle öyle olucak Nasip kısmet kuşum ozaman deriz neeeerrdeeen nereyeee diye Hayırlısı bebişim bu arada kırmızı kart gösterdimi küççük fuli
canım düğünümde 39 kiloydum. boyum 1.66 hatta kimine göre 1.67 ama normalde 65 kiloydum ve 1 kilo veremezdim. doğumda 58 kiloydum ama çok kortizon verdiler şimdi 52 den 50 ye düştüm ama göbek kaldı.... doğumla birlikte göbek ister istemez kalıyor ve ne yaparsan yap karnın düzleşmiyor... sende en kısa zamnada kilo almaya çalış çnkü 39ken hastalandım ben halada acısını çekiyorum... stres insanı eritiyor çok zararlı bünyeye.
evet nasip kuzummmm küçük fulii tertemiz halennn gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?