Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

cinsiyet kesin değill reçelimm ya bu gidişimizde netleşecek ama oğlan olması fikrine baya alıştım bu seferde kız derse dengem şaşacak

kız olsun oğlan olsun bizim olsun. canım hayırlı sağlıklı olsun da...
irem belirti/cinsiyet çetelesini tutuyo mu kiii...
bu arada altta görünüyo ama sadece okuyo mu ne. kıss seninde de mi bulantılar başladı, konuşmuyon hiççç..

kızlar ben de çıkıyorum netten. masamı toplayıp evceğizime geççemm. yemek yapıp devrilmeyi düşünüyorum hemen
hepiciğinize iyi akşamlarrr

çetele için benim kadar belirtisiz bir tek gülücük var canım, bakalım daha kimse cinsiyete başlamadı ama olağanüstü bulantıyla kızı olan aynur abla var ama onu pek listeye dahil edemiyom çünkü 9 ay çekiyom diyo o sanki erkek olsada çekermiş gibi, bakalım yavaş yavaş dökülcek zilliler bakcez çantalarında ne var benim nette garip okuyom okuom tam yazacam iş te çıkıyo hoba varlığımla takılyom size

çin şeysinde ne çıkıyo kız sendeeeee

kızlar ben geldim doktordan..bebeğimin pıt pıtlarını gördüümkocaman olmus sıpaaaatahlillerimde biraz kansız cıktıgım iiçin kan hapına basladık bu hapın içinde folik asitte varmısbir ay sonra görüşelim dedi offff off 1 ay gecmez kii

aaaaaaaaa ama ben bu bilgisayarın taaaaaa.......içine..........arım ama
okadar yazdım yazdım hepsi gitti sinir oldum
yeniden yazamıycam hepinizi seviyorum yarın görüşürüz

haaa hatırlamışken doğurunca bebişlere kim bakıcak diye
endişelenmeyin gönderin bana ben bakarım sizde rahat rahat çalışırsınız

Ne çok konuştunuz be ya, okuyayım derken gözlük numaram arttı hala 6 sayfayı bitiremedim. Yarın devam ederim. Yalnı Tubayı gördüğüme çok sevindim:)) Ama bebek var mı yok mu anlayamadım. Merve de öyle...Neyse yarın okurum devamını....

anlat kızımmm ya test mi yaptınnn

ya dün akşam (sakın gülmeyin) benim fal bakan meşhur yan komşum bana fal baktı. (daha önce de nisan da müjde alcan demişti) 7 gün içinde bomba bi haberin var. ama sölemiyom sana dedi(çünkü ben ona bebekle ilgili bi şey deme bana stres oluyom dedim) biraz sıkıştırınca hamilesin dedi bana
gece yarısı 3 buçukta uyandım ve test yaptım ikinci çizgi silik de olsa ordaydı. eşime de gösterdim o da gördü çizgiyi.
pazar antalyaya gitme durumum olduğu için hemen gittim kan verdim (tok karna verdim inşallahhh şaşmaz sonuç) ona göre dr. arıycam.
işte böleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…