- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.561
yawrum bizim bina sırf cam gideri koyucak yer yok kaç kere geldi klimacılar her yaz aynı işkence bu yaz buz kovları koyarım masanın altına artık
hmmm öyleyse kötü yaww. Küçük masa üstü veya ayaklı bi üfleyici (adı aklıma glmedi) alsana. Soğutmasa da serinletir ortamı.
canım bir ordayım bir burDA sizin yazdıklarınızı okuyorumYelizimmm ne yapıon alttan alttan dal yawrum yamacımaaaa
anamı arayım bi sesini duyimmm
canım bir ordayım bir burda sizin yazdıklarınızı okuyorum
iyiyim tatlım "siz" nasılsınız gerçi takip ettiğim kadarıyla ufak bulantıların başlamış ama olsun o kadar yeğen gelicekara ara hasret giderrr
farkındayım kuzum benimmmm nasılsın
ayyy kızlar şimdi haberlerde okudum memura 3 yılda bir tayin geliyomuş, aynı polis ve askerler gibi :18::18::18::18:
iyiden iyiye saçmaladılar artıkın
valla fulim tayyip erdoğan kesin talimat vermiş. çalışma ve sosyal gvenlik bakanlığı çalışmaları başlatmış. öle olursa 1,5 yıl sora tayin var demek bana
o değilde bizim ofiste klimada yok yandım anammmmmm
Ya ben ne düşündüm c.tesi nasipse pıtpıtları görürsek söyliycez ailelere nasıl söylesek die düşünüyom
iyiyim tatlım "siz" nasılsınız gerçi takip ettiğim kadarıyla ufak bulantıların başlamış ama olsun o kadar yeğen gelicek
çok saçma olurrrbencilllik yapmak gerekirse ama benim eşim zaten asker tayinim kolaylaşmış olur
o işler daha çok değişir canım yaaa aile düzenini bozucu bir yasa getiremezler getirememelilerrr..
kızlar napıyosunuzzz net sorunlu yaa doğru düzgün alıntı yapamadımm.. ben biraz daha iyiyimm ama belim ağrıdann kopuyorr yatsam da geçmiyo kalksam daa
ayy bencede taktırsın patron ya vantilatör alalım sana olmazsa
fulicim sen ona da güzel bir yöntem bulursunn eminim ki :) ben hamileyim ya da bebek bekliyoruz filan diyemedim de anneanne dede oluyosunuz dedim
babamın bir lafı vardır çocuklara "alet" deralet geliyo deseydim daha bi güzel olurdu ama aklıma gelmedi o an
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]iyiyiim iremcim "siz" nasılsınız[/FONT]Naber yelizcim nasılsın datlum ...............
iyiyiim iremcim "siz" nasılsınız
evet kuzum oda bebişin nazı o iyi olsunda bizler çekeriz o nazı
kuzum bak dikket et kendine bünye kaldıramadı herhalde yolculuğu aman diyim ihmal etme bebeğim bel ağrısı kötüdür bilirim
oy kıyamam bebeğim bina sırf cam die takılmıyo yoksa kaç kere geldi klimacılar ufo var buhar üfleyenlerden ama oda kendine yetiyo anca yaz gelsin bakıcaz artık bi çaresine mayışmaktan bütün gün uyurum artık ofiste
evet kuzu ilkinde bende bitane hamile badisi almıştım annemleri abimleri bize davet edip onunla karşılamıştım onlarışimdi bakalım ne deriz ne yaparız annemin d.günü kasımda ya ona söyle diyebilirim artık doğum günlerinin papucu dama atılıcak kendini değil torununun kini kutlarsın derim
benim eşim aramıştı her iki tarafı o zamanlar. müjde hediyelerini kapsın diye, nasıl olsa sana çok hediye gelir müjdeleme hediyeleri bana gelsin demişti....Ya ben ne düşündüm c.tesi nasipse pıtpıtları görürsek söyliycez ailelere nasıl söylesek die düşünüyom
iyiyiim iremcim "siz" nasılsınız
senin midene bebişinde üstüne cuk diye otururum ya la bensenin "siz" diyişini yirim la bennn
didemcim ben genelde zayıflama topiklerinde takılıyorum ama sizi sık sık okuyorum daha belli değil kullanıyorum hala kan ilaçlarınıyelizim sen nerelerde takılıyorsun bacımm kansızlık vardı ne durumdasın şimdi ilaçlar fayda etti mi?
inşallah iyi olucksınız bebişim dualarım sizinlebizgenel olarak iyiyiz tatlım yarın görselde de iyiysek bizden iyisi şamda kayısı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?