Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yawrum bizim bina sırf cam gideri koyucak yer yok kaç kere geldi klimacılar her yaz aynı işkence bu yaz buz kovları koyarım masanın altına artık

hmmm öyleyse kötü yaww. küçük masa üstü veya ayaklı bi üfleyici (adı aklıma glmedi) alsana. soğutmasa da serinletir ortamı.

hmmm öyleyse kötü yaww. Küçük masa üstü veya ayaklı bi üfleyici (adı aklıma glmedi) alsana. Soğutmasa da serinletir ortamı.

ufo fln var yawrum şu buhar üfleyenlerden ama diyorum ya sırf cam bütün gün güneş içeride oluyo banamısın demiyodu onlarda bu sene ne yaparız bilmiyorum artık ikide bir el ayak soğuk suya girer benimm

Ya ben ne düşündüm c.tesi nasipse pıtpıtları görürsek söyliycez ailelere nasıl söylesek die düşünüyom

ayyy kızlar şimdi haberlerde okudum memura 3 yılda bir tayin geliyomuş, aynı polis ve askerler gibi :18::18::18::18:
iyiden iyiye saçmaladılar artıkın

çok saçma olurrr bencilllik yapmak gerekirse ama benim eşim zaten asker tayinim kolaylaşmış olur

valla fulim tayyip erdoğan kesin talimat vermiş. çalışma ve sosyal gvenlik bakanlığı çalışmaları başlatmış. öle olursa 1,5 yıl sora tayin var demek bana

o işler daha çok değişir canım yaaa aile düzenini bozucu bir yasa getiremezler getirememelilerrr..

kızlar napıyosunuzzz net sorunlu yaa doğru düzgün alıntı yapamadımm.. ben biraz daha iyiyimm ama belim ağrıdann kopuyorr yatsam da geçmiyo kalksam daa

Ya ben ne düşündüm c.tesi nasipse pıtpıtları görürsek söyliycez ailelere nasıl söylesek die düşünüyom

fulicim sen ona da güzel bir yöntem bulursunn eminim ki :) ben hamileyim ya da bebek bekliyoruz filan diyemedim de anneanne dede oluyosunuz dedim

babamın bir lafı vardır çocuklara "alet" der alet geliyo deseydim daha bi güzel olurdu ama aklıma gelmedi o an

iyiyim tatlım "siz" nasılsınız gerçi takip ettiğim kadarıyla ufak bulantıların başlamış ama olsun o kadar yeğen gelicek

evet kuzum oda bebişin nazı o iyi olsunda bizler çekeriz o nazı

kuzum bak dikket et kendine bünye kaldıramadı herhalde yolculuğu aman diyim ihmal etme bebeğim bel ağrısı kötüdür bilirim

ayy bencede taktırsın patron ya vantilatör alalım sana olmazsa

oy kıyamam bebeğim bina sırf cam die takılmıyo yoksa kaç kere geldi klimacılar ufo var buhar üfleyenlerden ama oda kendine yetiyo anca yaz gelsin bakıcaz artık bi çaresine mayışmaktan bütün gün uyurum artık ofiste

evet kuzu ilkinde bende bitane hamile badisi almıştım annemleri abimleri bize davet edip onunla karşılamıştım onları şimdi bakalım ne deriz ne yaparız annemin d.günü kasımda ya ona söyle diyebilirim artık doğum günlerinin papucu dama atılıcak kendini değil torununun kini kutlarsın derim

fulicim olmadı akşam bir duş alır yatarım ertesi gün dönüş yoluna çıkacaz mahvolcam iyice

senin söyleme taktiği de güzelmiş bakk heheh güzel olur :)

yelizim sen nerelerde takılıyorsun bacımm kansızlık vardı ne durumdasın şimdi ilaçlar fayda etti mi?

benim eşim aramıştı her iki tarafı o zamanlar. müjde hediyelerini kapsın diye, nasıl olsa sana çok hediye gelir müjdeleme hediyeleri bana gelsin demişti....
tahmini doğum tarihine göre konuşmuştu "28 martta bi işiniz var mı. tatil neyim planı yapmayın çünkü o gün kastamonuya geliyosunuz" demişti

yelizim sen nerelerde takılıyorsun bacımm kansızlık vardı ne durumdasın şimdi ilaçlar fayda etti mi?
didemcim ben genelde zayıflama topiklerinde takılıyorum ama sizi sık sık okuyorum daha belli değil kullanıyorum hala kan ilaçlarını
biz genel olarak iyiyiz tatlım yarın görselde de iyiysek bizden iyisi şamda kayısı olcak
inşallah iyi olucksınız bebişim dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…