Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

tatlı istiyo benim canım Klarıma K eklemek istiyorummmm

benimde canım istiyorr marketten çikolata filan alsa da gelse birii ayağımın dibi ama hiiçç çıkasım yokk buranın havası soğuk geldi bana

aslında yarın da ablamın doğum günü ama şimdi cenazenin üstüne de doğum günü kutlanmaz kii

dinlen kuzum dinlen dediğin gibi dönüş yolu baslıycak şimdide

ay ne güzel demişşşş şimdi daha güzel olucak Allahın izniyle arkadasımmmm sende nasıl söylesem die düşünürsün yakında

iremiommm bebekim sabah gitcen değilmiiii

benim çekmecede 9 kat vardı 2 dilim attım ağzıma kesti beni...
kimse bi şey demese de eşine ayıp olur canım. hemen yarın mı gerisin geriye yola çıkcanız. keşke biraz daha kalsaydınız. yeni yola dinlenerek çıkardın.

afiyet olsun canımm..

eşim de bir şey demese de bizim vicdanımız el vermez yakışık almaz hem..
cuma günü döneceğiz canımm cumartesi sınavım olmasa bir gün daha kalırdık da sınav işi bozuyor işteee

valla kalp atışlarını duyana kadar eşimi zaptetmem lazım, yumurtlamasın hemen ama yine söleme işini ona bırakırım. garibim tüm hediyeler bana müjdeleme hadiyesi de ona olsun balii
ama ben şu an hamişsem muhtemel doğum aralık ilk hafta benim de 4 aralık doğum günüm, benim papucum dama atılır valla. ama bana da güzel bi doğum günü hediyesi olur

ne sınavına giriyon bebekim. valla çok uyanıksınız fuli ile sen. çifter beyinle giriyosunuz sınavlara

anüüüüüüüü kızzzz benim babamda 1 aralıkk yirim ben seniiiiii senin papucun dama yiğen bas tacı başşş yerim onun totosunu bennnn ben ikidir özel günde öğreniyorum ilki d.günümden gün önceydi buda 8 mart

gitcem tatlım
didemcim ben genelde zayıflama topiklerinde takılıyorum ama sizi sık sık okuyorum daha belli değil kullanıyorum hala kan ilaçlarını

inşallah iyi olucksınız bebişim dualarım sizinle

sağol canım inallah tez ve hayırlı zamanda sendende alcaz güzel haberi

[video]http://www.izlesene.com/video/gulsen-yatcaz-kalkcaz-ordayim-orjinal-klip-yuksek-kalite-hd/6888417?utm_source=facebook&utm_medium=referral&ut m_campaign=facebookshare[/video]

:5 2:

nası bi geri sayım yerinde sayıyo

video çıkmamış hatunlar gülşen yatcaz kalkcazzzzzzzz

Son düzenleme:
didemcim ben genelde zayıflama topiklerinde takılıyorum ama sizi sık sık okuyorum daha belli değil kullanıyorum hala kan ilaçlarını

inşallah iyi olucksınız bebişim dualarım sizinle

anladım canım zayıflayacam diye kansız kalma iyice e mi iyi beslen

hani bize hediye haniii tüm hediyeler bebeğe gelecekk yavrunla aynı zamanda doğum günün olması ilginç ve değişik bir duygu olur kızzz

ne sınavına giriyon bebekim. valla çok uyanıksınız fuli ile sen. çifter beyinle giriyosunuz sınavlara

katiplik için canım daktilo sınavı var inşallah iki beyin hatta 4 ele sahip olmak iişe yarar da 10 parmak yerine 20 parmak hızında yazabilirim

ha haaa ayyy aynı gün olmasın kısss. bi gün önce bi gün sora olsun yoksam bi yandan doğur bi yandan mum üfle zor iş
şimdiden başarılar şeker, inşallahhh en hızlısı sen olursun bacımmm. bebeşin uğur getirir iş hemencik gelir sana.

başarılar didoş yaparsın sen , sen aslansın sen kaplansın demiycem göbüşündeki şehzadenden güç al tatlım

fulim ya gülşenin tek seferlik yatcaz kalkcaz beni kesmiyomuş 2 kerelik dinliycekmişim meğer

karnım ağrımaya başladı gene kızlar, saat 5 olsa da eve gitsem dinlensem azcık. bu arada işlerimin büyük çoğunluğunu bitirdim. 2 işim kaldı onları da yarına bıraktım. hem iş hem çene performans iyi valla benim bugün
servis de yok akşama yağmurda yürüyebilirim romantik romantik :103:

teşekkür ederimm canımm hayırlısı olsun inşallah :)

şehzademi göreydim oonun mutluluğuyla daha bir iyi girerdim sınava ama nasip olmadı yaa artık hastane sırasının sonuna ben eklenecem galiba.. yarın sen varsın. cuma aynur abla cumartesi fulya.pazartesi fitoşş var salı da ben olayım bari

didoşşş senin oğluşun mu oliyi kıssss maşallahhh şehzadene

evet ama sarkıdan oldu bence onda çok dio yatcaz kalkcaz die tek sefer dese olmazdı

afferim benim çalışkan kuzuma birde benim masamı görsenizzzz ööğğğğğ heryer heryerde yapasımda yok nanikkkkkk

eve gideriken çok oyalanmada çok ıslanma kuzum benimmmm

olsun şehzadenin varlığı yeter bebeğimmmmm evet sıra sıra dr listemiz var maşşallahhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…