- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.661
ya dün akşam (sakın gülmeyin) benim fal bakan meşhur yan komşum bana fal baktı. (daha önce de nisan da müjde alcan demişti) 7 gün içinde bomba bi haberin var. ama sölemiyom sana dedi(çünkü ben ona bebekle ilgili bi şey deme bana stres oluyom dedim) biraz sıkıştırınca hamilesin dedi bana
gece yarısı 3 buçukta uyandım ve test yaptımikinci çizgi silik de olsa ordaydı. eşime de gösterdim o da gördü çizgiyi.
pazar antalyaya gitme durumum olduğu için hemen gittim kan verdim (tok karna verdim inşallahhh şaşmaz sonuç) ona göre dr. arıycam.
işte böleeeee
tubiiiiiiiiişşşşşşşşş
hadi gel gari
bak ben hasta ve yaşlı bi kadınım çatladım burda
şimdi hık diye gidicem heeeee
allah korusun abla sen bizi cebinden çıkartırsın vaaallaaaaa
yyyaaa tabi nedemezsin
kız çatladım burda meraktan napıyım
bide merveyi merak ettim
bende merak ve heyecan içindeyim ablammmmm
fuliii bak ne diycem
bu topiktekilerin hemen hemen hepsi aynı oldu
bizlere mesaj yazıp ben biraz uzak durcam dediler ve iki gün sonra gelip
hamiş olduklarını söylediler sende öyle yaptın demek totem bu
dur bende yapıyım bariiiiiiiii
yap kız ablam demekki böyle geliyo veletlerrrr
selam kızlar nasılsınız ... dün yazamadım istirahatteydim.. yumurta toplama işlemimiz 12 de başladı yaklaşık 40 dk sürüyo odama geçirmeleri beni.. anestezi aldığım için ameliyathanede öncesi ve sonrasında bi 5 - 10 dk lık zaman oluyo.. 5 sağda 3 solda olmak üzere toplam 8 yumurtam toplanmış.. dün embriyolog bilgi vermişti , birazdan döllenme işlemine alıcaz diye..dünden itibaren döllenmeye başlanırsa yarın için transfere çağırcaklardı.. biraz önce esim konusut embroyogla, 4 yumurtamın 1 i döllenmiş.. yarın transfer için saat vericekler sabahtan .. bakalım artık hayırlısı
yapcam yapcamda dur azcık zamanı var
hele şu çalışmaları bi bitiriyim ondan sonra
selam kızlar nasılsınız ... dün yazamadım istirahatteydim.. yumurta toplama işlemimiz 12 de başladı yaklaşık 40 dk sürüyo odama geçirmeleri beni.. anestezi aldığım için ameliyathanede öncesi ve sonrasında bi 5 - 10 dk lık zaman oluyo.. 5 sağda 3 solda olmak üzere toplam 8 yumurtam toplanmış.. dün embriyolog bilgi vermişti , birazdan döllenme işlemine alıcaz diye..dünden itibaren döllenmeye başlanırsa yarın için transfere çağırcaklardı.. biraz önce esim konusut embroyogla, 4 yumurtamın 1 i döllenmiş.. yarın transfer için saat vericekler sabahtan .. bakalım artık hayırlısı
aynen aynen çalışmalar bitsin gir bi bunalım buhrana sende bizler gibi göbüşün dolu gel peşine çığlıklar ata ata
facebooktan yazsana abla sen tubiyeee ordan daha cabuık görür belki
hastaneye ulaşana kadar çatladım bi yerimden. bi de öle yoğunum
Eveett SONUÇ 67,43
hastaneye ulaşana kadar çatladım bi yerimden. bi de öle yoğunum
Eveett SONUÇ 67,43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?