Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın cnm,sabah için 10 numara bi haber.
cok sevindim hadi hayırlısı,allah sağlıklı evlatlar versin.Allah gönlüne göre versin.
inş seni de hamiş olarak görürüz.

selam kızlar nasılsınız ... dün yazamadım istirahatteydim.. yumurta toplama işlemimiz 12 de başladı yaklaşık 40 dk sürüyo odama geçirmeleri beni.. anestezi aldığım için ameliyathanede öncesi ve sonrasında bi 5 - 10 dk lık zaman oluyo.. 5 sağda 3 solda olmak üzere toplam 8 yumurtam toplanmış.. dün embriyolog bilgi vermişti , birazdan döllenme işlemine alıcaz diye..dünden itibaren döllenmeye başlanırsa yarın için transfere çağırcaklardı.. biraz önce esim konusut embroyogla, 4 yumurtamın 1 i döllenmiş.. yarın transfer için saat vericekler sabahtan .. bakalım artık hayırlısı

Son düzenleme:

umutcum hayırlısı olsun hakında hep böyle neşeli hep böyle umutlu ol inaniyoruz ki güzel hbrlerini alıcaz seninde bu tedavi sonrası

canım çok sevindim inşallah allahın izniyle
bu ay sende güzel haberi vercen bize

hastaneye ulaşana kadar çatladım bi yerimden. bi de öle yoğunum
Eveett SONUÇ 67,43

ALLLAAAHIMMMMM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNNNN TUBİİİMMMMMMM BİTANEEEMMM GÖZÜNÜZ AYDINNNNN RABBİM SAĞLICAKLA DEVAMINI GETİRSİNNNN KURBAN OLURUM O MİNİMİNİMİNNAKA BEEENNNNNNN YA BEN KENDİME BU KADAR SEVİNMEDİMMMM BU NE MÜKEMMEL Bİ DUYGU SİZLER BENİM RESMEN ÖZ KARDEŞİM GİBİSİNİZZZZ BU MUTLULUĞU YAŞAMAK ÇOK GÜZELLL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…