Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

TUUBBBİMMMMM ANNESİNİN BABASININ İNCİSİ GELİYOR İNCİ Sİ GÖRDÜĞÜN RÜYA GELDİ AKLIMA RABBİM SEN NE BÜYÜKSÜNNNN

kızlar çoooooooooook teşekkür ederim desteğiniz için. gözlerim doldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.... hem sevinçten hem izin dostluğunuz ve bana verdiğiniz değer için
allahım hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirsin. sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlarımız olsun. henüz müjde alamayan arkadaşlarım ablalarım hepiniz inşallah tez zamanda alın haberlerinizi...
fatmacım tahmini adet tarihim bugündü. 13 ve 16 martta yumurtladım. acep hangisii
şimdi kaç haftalığım ki ben...

HADİ YELİZİM HADİ MERVEMMM HADİ UMUDUMMMMM HADİ HÜLYA ABLAAMMMMM HADİ DENİZİMMMMM SIRA SİZLERDE TÜM DUALARIMIZ KALBİMİZLE YANINIZDAYIZ RABBİM SİZLERİNDE MUTLULUĞUNU YAŞATSIN BİZLERE

(İSMİNİ UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VARSA NE OLUR ALINMASINLAR BEN BU ARALAR ÇOK UNUTKANIMMMM HEPİNİZE CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM)

Son düzenleme:

SEN BİDE BENİM GÖZÜMDEN AKAN YAŞLARI GÖRSEN MUTLULUKTAN BEN İNANIYODUM AMA TAKRİBEN DOLU DOLU 4 HAFTALIKSIN KUZUMMMMM

kız niye unutuyon sen çift çekirdekli işlemci değilmisin ben unutmuşsun

bu arada doktorla da görüştüm kızlar. kan testi yaptırdın mı dedi. evet dedim. değerimi söleyince pozitif dedi. cumartesi ve salı kan ver değerlerinden beni haberdar et dedi. antalya olayını sordum hatta 2 kere (salak la bu hatun demiştir 1 kerede basmıyo kafa ) gidebilirsin sıkıntı yok dedi. verebilirsen antalyada mutlaka kan ver dedi. folik aside devam edicem. bi şey olursa da arıycam.

HADİ BAKALIM O ZAMAN KUZUM NE YAPIOMUŞSUN ÇOOK ÇOOK DİKKAT EDİYORUMUŞSUN HUZURLU GÜZEL Bİ EĞİTİM VE TATİL GEÇİRİYOMUŞSUN SEN ENİŞTEM VE BEBİŞİNİZLEEE

inşallah fulyam inşallah güzel duaların için sağol bitanem ben inanıyorum birgün ben ve diğer arkadaşlarım burdan güzel haberlerimizi vericez

13 mart diyorum ben nede olsa benim doğumgünümdü boşver hangisi sen şimdi kan testi ile bakıcaksın yükselmeye sonra 1000 geçince doğru keseyi görmeye

13 mart diyorum ben nede olsa benim doğumgünümdü boşver hangisi sen şimdi kan testi ile bakıcaksın yükselmeye sonra 1000 geçince doğru keseyi görmeye

artık en erken dr.a antalya dönüşü gidebilirim fatmam. 8-9 nisan gibi değer kaç olur kiiiiii bilmiyommm.. ama şimdiki değere göre 3 haftalık internetten baktım da

artık en erken dr.a antalya dönüşü gidebilirim fatmam. 8-9 nisan gibi değer kaç olur kiiiiii bilmiyommm.. ama şimdiki değere göre 3 haftalık internetten baktım da

bebeğim o değere göre 3 haftalık ama sen son adet tarihine göre hesapla bu biiirrrr şimdi sen pazar gidip ne zaman döncen yaaaa göremicez mi biz seni 9-10 gün özlerim ama beennn :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…