- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.701
artık en erken dr.a antalya dönüşü gidebilirim fatmam. 8-9 nisan gibi değer kaç olur kiiiiii bilmiyommm.. ama şimdiki değere göre 3 haftalık internetten baktım da
günaydın kızlar...
geçmişi okudum ve yanınıza geldim sonunda... bugünün anlam ve önemi tuba da demekki.........
çoooooookkkkkkkkk mutlu oldum canım senin adına... rabbim tamamına erdirsin inşallah....
eeeeee kızla sizler neler yapıyosunz bakalım... bende halaya katılayım bari
nasıl olduuuu
nasıl olduuuu
30 mart 134
1 nisan 268
3 nisan 536
5nisan 1072
7 nisan 2144
bu en az minimum biliyosun fuliye 3000 diyoduk hatunda 8000 gelmişti
günaydın kızlar...
geçmişi okudum ve yanınıza geldim sonunda... bugünün anlam ve önemi tuba da demekki.........
çoooooookkkkkkkkk mutlu oldum canım senin adına... rabbim tamamına erdirsin inşallah....
didoş yok bugün ya yazmamış hiç?
ankaradaydı ama.... bilgisi olan var mı acep?
bu arada doktorla da görüştüm kızlar. kan testi yaptırdın mı dedi. evet dedim. değerimi söleyince pozitif dedi. cumartesi ve salı kan ver değerlerinden beni haberdar et dedi. antalya olayını sordum hatta 2 kere (salak la bu hatun demiştir 1 kerede basmıyo kafa) gidebilirsin sıkıntı yok dedi. verebilirsen antalyada mutlaka kan ver dedi. folik aside devam edicem. bi şey olursa da arıycam.
canım ben pazar yola çıkıyorum allah nasip ederse, 7 nisanda dönüyorum. oteldeki netten bu siteye girer mi bilmiyorum ama, hiç olmadı faceden haberdar olursunuz benden.bebeğim o değere göre 3 haftalık ama sen son adet tarihine göre hesapla bu biiirrrrşimdi sen pazar gidip ne zaman döncen yaaaa göremicez mi biz seni 9-10 gün özlerim ama beennn :26::26::26:
teşekkür ederim canımgünaydın kızlar...
o değere takılma dur ben sana minimumdan bi hesap çıkarayım acaba gitmeden cumartesi bi baktırsan mı
canım doktor cumartesi ve salı günü baktır dedi zaten. cumartesi baktırırım da salı antalya kemerde nerden baktırcam :44:30 mart 134
1 nisan 268
3 nisan 536
5nisan 1072
7 nisan 2144
bu en az minimum biliyosun fuliye 3000 diyoduk hatunda 8000 gelmişti
anasının doğum gününün papucunu dama atıcak kuzucukkkkk
canım ben pazar yola çıkıyorum allah nasip ederse, 7 nisanda dönüyorum. oteldeki netten bu siteye girer mi bilmiyorum ama, hiç olmadı faceden haberdar olursunuz benden.
teşekkür ederim canım
canım doktor cumartesi ve salı günü baktır dedi zaten. cumartesi baktırırım da salı antalya kemerde nerden baktırcam :44:
atar mı atar valla, bi de kız olursa tam anası gibi yay burcu cadoloz olur vay eşimin halineee
bu arada internette sıkıntı var kızlar kopup duruyom, o yüzden geri kalıyom
canım ben pazar yola çıkıyorum allah nasip ederse, 7 nisanda dönüyorum. oteldeki netten bu siteye girer mi bilmiyorum ama, hiç olmadı faceden haberdar olursunuz benden.
teşekkür ederim canım
canım doktor cumartesi ve salı günü baktır dedi zaten. cumartesi baktırırım da salı antalya kemerde nerden baktırcam :44:
atar mı atar valla, bi de kız olursa tam anası gibi yay burcu cadoloz olur vay eşimin halineee
bu arada internette sıkıntı var kızlar kopup duruyom, o yüzden geri kalıyom
otelin neti sıkıntılı değildir girer sorun olmaz facede yokum ben hbr alamam senden ertık kızlar haberlerini yetiştirir bana
anüüüüü gelsin minik melek gelsinnnn annesinin babasının baştacı oooo
kemerde zor olur canım sizin gittiğiniz otel şimdi merkezden uzaktadır baktıramazsın aslında daha iyi biliyomusun değerlerin iyice yükselir gelince hemen keseni görmeye gidersin o hepimizin sancılı geçirdiği dönemi sen tatilde eğitimde daha az stresle geçirirsin
hastaneye ulaşana kadar çatladım bi yerimden. bi de öle yoğunum
Eveett SONUÇ 67,43
memurların toplu eğitimi ya fulim internett server da kısıntı yasaklı yapabilirler
bu arada irem nerde kaldı yawww merak ettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?