Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlar...

geçmişi okudum ve yanınıza geldim sonunda... bugünün anlam ve önemi tuba da demekki.........

çoooooookkkkkkkkk mutlu oldum canım senin adına... rabbim tamamına erdirsin inşallah....

eeeeee kızla sizler neler yapıyosunz bakalım... bende halaya katılayım bari

günaydın gülücükümmmmmmmmmm bayram havasındayız bu sabahhhhh teyy teyy teyyyy

30 mart 134
1 nisan 268
3 nisan 536
5nisan 1072
7 nisan 2144

bu en az minimum biliyosun fuliye 3000 diyoduk hatunda 8000 gelmişti

neşemizz yerinde coşuyoruz sen nasılsın canımcım
didoş ankaradan dönüş yoluna çıkmıştır canım

canımm gözünaydın çok çokk sevindim Allah tamamına erdirsin

bebeğim o değere göre 3 haftalık ama sen son adet tarihine göre hesapla bu biiirrrr şimdi sen pazar gidip ne zaman döncen yaaaa göremicez mi biz seni 9-10 gün özlerim ama beennn :26::26::26:
canım ben pazar yola çıkıyorum allah nasip ederse, 7 nisanda dönüyorum. oteldeki netten bu siteye girer mi bilmiyorum ama, hiç olmadı faceden haberdar olursunuz benden.

teşekkür ederim canım

o değere takılma dur ben sana minimumdan bi hesap çıkarayım acaba gitmeden cumartesi bi baktırsan mı

30 mart 134
1 nisan 268
3 nisan 536
5nisan 1072
7 nisan 2144

bu en az minimum biliyosun fuliye 3000 diyoduk hatunda 8000 gelmişti
canım doktor cumartesi ve salı günü baktır dedi zaten. cumartesi baktırırım da salı antalya kemerde nerden baktırcam :44:

anasının doğum gününün papucunu dama atıcak kuzucukkkkk

atar mı atar valla, bi de kız olursa tam anası gibi yay burcu cadoloz olur vay eşimin halineee
bu arada internette sıkıntı var kızlar kopup duruyom, o yüzden geri kalıyom

otelin neti sıkıntılı değildir girer sorun olmaz facede yokum ben hbr alamam senden ertık kızlar haberlerini yetiştirir bana

anüüüüü gelsin minik melek gelsinnnn annesinin babasının baştacı oooo

kemerde zor olur canım sizin gittiğiniz otel şimdi merkezden uzaktadır baktıramazsın aslında daha iyi biliyomusun değerlerin iyice yükselir gelince hemen keseni görmeye gidersin o hepimizin sancılı geçirdiği dönemi sen tatilde eğitimde daha az stresle geçirirsin

memurların toplu eğitimi ya fulim internett server da kısıntı yasaklı yapabilirler
bu arada irem nerde kaldı yawww merak ettimmm

evet canım antalyaya 60 km miş otel. belki ilçede sağlık ocağı falan varsa yaptırabilirim.
eğitim iyi oldu bana... kafam biraz daha boşalır ve meşgul olur.

hastaneye ulaşana kadar çatladım bi yerimden. bi de öle yoğunum
Eveett SONUÇ 67,43

ayyy çok gözünaydın cnm Allah tamamına erdirir inşallah sağ salim kucağına da alırsın inşallah
yolculukta sen yine dikkatli ol bulduğun her fırsatta yürü suyunu eksin etme yolculuğun bittiğinde bi süre ayaklarını uzat uzan aman dikkat et cnm

memurların toplu eğitimi ya fulim internett server da kısıntı yasaklı yapabilirler
bu arada irem nerde kaldı yawww merak ettimmm

hımmmm o zaman siz iyi olunda ben meraktan çatlıyım mühim değil kızlardan alırım güzel hbrlerini bebeğimmm iremiomda gelir birazdannnn güzel haberlerleeee

kızlarrr ben bişi yaptımmm

unnadodan her iki cinsiyetinde giyebileceği renklerde önlük patik eldiven setlerinden ve tulumlardan aldımmmm 0-3 ay olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…