Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

etliye sütlüye karışmaz ama işte ev üstüne ev olmaz yani insan biraz geriliyor tabiki evde 3 kişi olunca

benimde 21 ocakta kayganam ve görümcem gelicek ve de bilin bakalım ne kadar kalıcaklar 20 gun :53::53::53::53::53:

Ya çok seviyorum ikisinide allah var yukarıda karışmaz etmezler görmesem özlerim hatta kayganam sürekli yardım eder iş bırakmaz bana ve yaptırmaz bile iş beklemez yani ama dediğin gibi bi süreden sonra kim olsa sıkıyo :27::27::27::27:

ne kadar iyi olursa olsun aynı evin içinde 3. kişi olunca olmuyor insan rahat uzanamıyo af edersiniz gaz cıkarcaksınız bilmemne olmuyor yani

aynen canım geçen gün muftakta sarılıyoduk kocamla kapı kapalıydı ama gölgesinden gördüm geldi oda bizi gördü öyle camdan geri gitti filan kötü olduk ama suçlu gibi

benimde 21 ocakta kayganam ve görümcem gelicek ve de bilin bakalım ne kadar kalıcaklar 20 gun :53::53::53::53::53:

Ya çok seviyorum ikisinide allah var yukarıda karışmaz etmezler görmesem özlerim hatta kayganam sürekli yardım eder iş bırakmaz bana ve yaptırmaz bile iş beklemez yani ama dediğin gibi bi süreden sonra kim olsa sıkıyo :27::27::27::27:

aynen tatlım benimkide yemek bile yapmıştır yani o derece ama işte o aması var

tatlım benim ki geldi bile şu an en büyük eltimde kalıyor ben en küçükleri olduğum için bana sıra bir ay sonra gelir zannedersem bu arada biz 8 eltiyiz:16::16::16:

aynen canım geçen gün muftakta sarılıyoduk kocamla kapı kapalıydı ama gölgesinden gördüm geldi oda bizi gördü öyle camdan geri gitti filan kötü olduk ama suçlu gibi
ki aslında ne kadar normal bir olay yani eşine sarılmak kadar dogal birşey varmı şu dünyada ama olmuyo işte öyle insan garip suçlu hissediyor kendni :26:

tatlım benim ki geldi bile şu an en büyük eltimde kalıyor ben en küçükleri olduğum için bana sıra bir ay sonra gelir zannedersem bu arada biz 8 eltiyiz:16::16::16:
maşşallahhhh bende hiç elti yok tek görümcecim var bir tanecik oda dünya iyisi çok şükürr

aayyy kızlar öldüm esnemekten bi nescafe içsem zararı olmaz herhalde.

olmaz olmaz hayır olsun bu esnemelerde :16::16:

aynen tatlım benimkide yemek bile yapmıştır yani o derece ama işte o aması var

evet işte ama :27::27::27::27:

uuhhhh beyaaaa iimişşşş biz kalabalık değiliz bizim ailede eşimin ailede azınlık gibiyiz :27::27::27::27::27: Yani elti derdi yok bende bi görümce eşime bi kayınço :27::27::27::27::27: Kız halay oğlan dayıya çocuğun çekeceği yerde kısıtlı elinde birer tane örenk var :60::60::60::60::60:

abowwwww 20 gün mü anammm. bacım sen sıkıldıkça gel bize inşallah maşalllah atlatırız 20 günü.
benimkide hiiiçççç bi seye karışmaz maşallahhhhh :9::9: hem iş yapmaz hem de suyu hangi tencerede kaynatacağıma bile karışır. geçer bi sandalyeye şu şöle bu böle diye parmağıyla açıklarımı gösterir.:47::47::47:

kuzum kızlar yazdı die cvplamadım ben hepimiz üzülüyoruz işte elden üzülmekten baska ne gelir bizler birimizie destek olduktan sonra herşeyin üstesinden geleceğiz:29:

evet evet hep destek tam destek:46::46::46::46:

maşşallahhhh bende hiç elti yok tek görümcecim var bir tanecik oda dünya iyisi çok şükürr

benimde bir tane görümcem var

uuhhhh beyaaaa iimişşşş biz kalabalık değiliz bizim ailede eşimin ailede azınlık gibiyiz :27::27::27::27::27: Yani elti derdi yok bende bi görümce eşime bi kayınço :27::27::27::27::27: Kız halay oğlan dayıya çocuğun çekeceği yerde kısıtlı elinde birer tane örenk var :60::60::60::60::60:

aslında bizim tarafda kalabalık değiliz eşimin tarafı çok kalabalık ama biz çok iyi anlaşıyoruz:nazar::nazar::nazar: o yüzden sorun olmuyor:16::16::16:

olmaz olmaz hayır olsun bu esnemelerde :16::16:

evet işte ama :27::27::27::27:

yok bebeğim benim esneme çok ve sağlıksız yemekten ağırlık çökmesi :17:

abowwwww 20 gün mü anammm. Bacım sen sıkıldıkça gel bize inşallah maşalllah atlatırız 20 günü.
Benimkide hiiiçççç bi seye karışmaz maşallahhhhh :9::9: Hem iş yapmaz hem de suyu hangi tencerede kaynatacağıma bile karışır. Geçer bi sandalyeye şu şöle bu böle diye parmağıyla açıklarımı gösterir.:47::47::47:

uuuwwwww o hiç çekilmez bebeğim rabbim sana sabır versin bizimki dediğim gibi de işte ocağın 26 sıda sünnet düğünü var hem onun için geliyolar hemde görümcemin üni yarıyıl tatilinede denk gelince komple burda geçiricekler sanırsam ama teyzelerde istanbulda anlayışlıdır bi iki gün gider kızkardeşinde kalır sonra gelir işte ama bitmiyo malesef yinede öpüp basıma koyayım :27::27::27: Senin ki gibi bir kaynana ile büyük sözüme tövbeee :47::47::47::47::47:

Hem ben hep sizinle olurum akşamları evde onlarda olacağı için kocacığımmm nete girmeme pek bişi demez :33::33::33::33:

Bütün gün çene çalıyon orda akşam bari yüzünü görim der zaten gündüzleri iş var :35::35::35::35:

canlar ben çıktım görüşrüüz eve geçince devam ederim

GÖRÜŞÜRÜZ CANIMMMMMMM :16::3::3::3::3:

evet evet hep destek tam destek:46::46::46::46:

benimde bir tane görümcem var

aslında bizim tarafda kalabalık değiliz eşimin tarafı çok kalabalık ama biz çok iyi anlaşıyoruz:nazar::nazar::nazar: o yüzden sorun olmuyor:16::16::16:

ANLAŞIYOSANIZ NE MUTLU :16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yok bebeğim benim esneme çok ve sağlıksız yemekten ağırlık çökmesi :17:

HIMMM HADİ BAKALIMMM HAYIRLISI DİYELİM BELKİ CE EEEEE DER BİZE :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X