Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. 17 aylıkoğlum var 2. yi düşünmeye başladım biraz da kararsızım ama hayırlısı bakalım aslında çok istiyorumgaliba.........

Ben de 3.cüde çok kararsızım. Hatta istemiyorum. Ama test zamanları gelince ne oluyor bana bilmiyorum. Anaç tavuğa dönüyorum:)) Hoşgeldin aramıza canım. İnşallah gönlünce olur her şey.

cipcilek.. ellerine sağlık kuzum.. ben bundan yaptım bi kaç kere, çok güzel oluyo, hafif ama hoş bir tatlı oluyo :16:
evet tatlım eşimde kayın pederimde cok seviyor ben sık sık yapıyorum.. muhallebisini yaparken içine iki kaşıkta kakao koyuyorum oda farklı bir lezzet oluyor kakao seviyorsanız birde öyle dene canım :1:

Kızlar sultan lokumu nasıl yapılıyor bileniniz var mı?

Cipcilek ve zizag, teiekkür ederim canlarım ne güzel kalbiniz var sizin. Hepinizin öyle. Gün geçtikçe bağlanıyor insan varlığınıza. Aslında ben sanala meyil vermezdim. Ama yarası yarasına denk insanlar, ve kalbi bu kadar temiz kızlar görebildiğim için ne çok şanslıyım. Bebek olmasa da olmasın. Kendi adıma sizi tanıdığım için çok mutluyum. İnşallah erhamer rahimi Allah, hepinizin gülünü gönderecek.

Şimdi hepiniz yataklarınızdasınız. Kimbilir ne duygularla gözlerinizi kapadınız. Heyecan korku, üzüntü geçip gitti üzerinizden ve uykuya daldınız. Allahım her birinize hayırlı ve gerçek olacak rüyalar göstersin bugün. Öyle şeyler görün ki, sabaha apaydınlık uyanın dilerim. Kaybettiklerinizi unutup, hiç elde edemediklerinize kavuştuğunuz bir ay olsun bu ay. Allahın sevgisi ve kudretli eli kalbinizin üzerinde olsun. Yuvalarınız bereket ve aşkla dolup taşsın. Bebek sesleri, ninni seslerine karışsın. Varsa günahlarınız affolsun.

Biri bu gece sizin için can-ı gönülden dua etti canlarım. Siz görmediniz Allah gördü ve duydu. İnşallah kabul eder.

İyi uykular güzel anneler.

(Korkmayın, intihar falan etmiyorum, dönülmez yola da çıkmıyorum, kk dan ayrılmıyorum, seçimlere de aday değilim:))) Seviyorum sizi. Hoşçakalın.

Şu sözü sık sık tekrar edin. Her daraldığınızda, üzüldüğünüzde ve haksızlığa uğradığınızda:

"La Tahzen! İnnALLAHe-l meana!"

"Üzülme, Allah bizimle beraberdir."

Bu sözü hz.Peygamberimiz Sevr mağarasında düşmanlarından gizlenirken Hz. Ebubekir'e söylemişti. Ve bu teselli mirasıdır. Bol bol tekrar edelim.

Cipcilek ve zizag, teiekkür ederim canlarım ne güzel kalbiniz var sizin. Hepinizin öyle. Gün geçtikçe bağlanıyor insan varlığınıza. Aslında ben sanala meyil vermezdim. Ama yarası yarasına denk insanlar, ve kalbi bu kadar temiz kızlar görebildiğim için ne çok şanslıyım. Bebek olmasa da olmasın. Kendi adıma sizi tanıdığım için çok mutluyum. İnşallah erhamer rahimi Allah, hepinizin gülünü gönderecek.

Şimdi hepiniz yataklarınızdasınız. Kimbilir ne duygularla gözlerinizi kapadınız. Heyecan korku, üzüntü geçip gitti üzerinizden ve uykuya daldınız. Allahım her birinize hayırlı ve gerçek olacak rüyalar göstersin bugün. Öyle şeyler görün ki, sabaha apaydınlık uyanın dilerim. Kaybettiklerinizi unutup, hiç elde edemediklerinize kavuştuğunuz bir ay olsun bu ay. Allahın sevgisi ve kudretli eli kalbinizin üzerinde olsun. Yuvalarınız bereket ve aşkla dolup taşsın. Bebek sesleri, ninni seslerine karışsın. Varsa günahlarınız affolsun.

Biri bu gece sizin için can-ı gönülden dua etti canlarım. Siz görmediniz Allah gördü ve duydu. İnşallah kabul eder.

(Korkmayın, intihar falan etmiyorum, dönülmez yola da çıkmıyorum, kk dan ayrılmıyorum, seçimlere de aday değilim:))) Seviyorum sizi. Hoşçakalın.

yapmayın bunu bana yapmayın iş yerinde ağlamıcam diyorum ama siz beni zorluyosunuz sudecim ablalık yapmışsın resmen bize bi çoğumuzdan yaşça büyük ve tecrübelisin nasılda tarif etmişsin hislerimizi allah güzel dualarını kabul etsin senin kendin için gönlün geçenlerede kavuştursun yüce rabbim kendi adıma seni seviorum ki eminim tüm kızlar seviyor günaydın diyorum güzel günlerimiz olsun

günaydın kızçeler bende gelen giden yok henüz görmedim kırmızı kartı adet sancısı sanıyorum ama gaz sancısı çıkıyor umudum devam ediyor bakalım ne olacak

Heyooo korkutucu bel ağrılarım an itibariyle durdu kızlar:))
çok şükür canımmm inşallah yavrucuğun geliyor :16::16::16:

canımm öncelikle sultan lokumunu bende mrk ediyorum.

güzel dualarınla sabahımızı aydınlattın canım benimm yüreğinin güzelliğini dualarına yansıtmışsın burda en büyük mutluluk birbirimizi bulmamız Rabbim bebeklerimizi vereceği zamanı biliyordur biz burada yeni yeşeren bir aileyiz rabbim güzel yüreğinden geçen dualarını kabul etsin inşallahhh emin ol bizlerde seni seviyoruz...

Not: Bu dua şu an ekşın halinde olanlar için de geçerlidir efenim.

:1::1::1::1::1::1::1:

Şu sözü sık sık tekrar edin. Her daraldığınızda, üzüldüğünüzde ve haksızlığa uğradığınızda:

"La Tahzen! İnnALLAHe-l meana!"

"Üzülme, Allah bizimle beraberdir."

Bu sözü hz.Peygamberimiz Sevr mağarasında düşmanlarından gizlenirken Hz. Ebubekir'e söylemişti. Ve bu teselli mirasıdır. Bol bol tekrar edelim.

Allah razı olsun .. canım benimm bu paylaşımlarını çok seviyorum.. rabbimin nur'u ve merhameti üzerimizde olsun dualarım kabul olsun inşallahhh

günaydın kızçeler bende gelen giden yok henüz görmedim kırmızı kartı adet sancısı sanıyorum ama gaz sancısı çıkıyor umudum devam ediyor bakalım ne olacak

günaydın fatmammm iyimi kötümü bilemem ama benim yolumda ilerliyosun :27::27::27::27:

Günaydın kızlar.....................

günaydınn iremiom çıtır hatunummmmm nasssınnnn :27::27::27:

günaydınnn hatunlarrr nasılsınız bugun güneş ucundan yüzünü gösterdi gününüz aydınlık ve huzurlu olsun... :16::16::16::16:

beni soracak olursanız gelen giden yok ama suan hafifi bi ağrı yasıyorum Allah hayır etsin

Bir hafta oldu be canım ya bir test yap rahatla , yoksa olmadığını bildiğin için bile rahatlarsın tabiki inşallah öyle değildir ama..............
günaydınnn hatunlarrr nasılsınız bugun güneş ucundan yüzünü gösterdi gününüz aydınlık ve huzurlu olsun... :16::16::16::16:

Beni soracak olursanız gelen giden yok ama suan hafifi bi ağrı yasıyorum allah hayır etsin

herkese gunaydin kizlar nasilsinizzz.
is yerinde internet yok yine cepten girip yaziyorum.
bende durumlar ayni. wc ye gittigimde pecete silinince ara ara acik kahverengi akintim oluyo. nadiren de karin agrim var. bakalim ilerleyen gunler bana neler getircek. dun netten arastirdim dayanamayip. hamislik belirtisi olarak bunu yasayan kisiler var . kismet artik.

herkese gunaydin kizlar nasilsinizzz.
is yerinde internet yok yine cepten girip yaziyorum.
bende durumlar ayni. wc ye gittigimde pecete silinince ara ara acik kahverengi akintim oluyo. nadiren de karin agrim var. bakalim ilerleyen gunler bana neler getircek. dun netten arastirdim dayanamayip. hamislik belirtisi olarak bunu yasayan kisiler var . kismet artik.

gunaydın ballılokmam tubişim hayırlara vesile olsun inşallah evet hamişlik belirtisi olabilir sen sakin kalmaya çalış stres yapma varsa iyice tutunsun meleğimizzzz :16::16::16::16: uyy yirim onu bakkk :16:

çok şükür canımmm inşallah yavrucuğun geliyor :16::16::16:

Allah razı olsun .. canım benimm bu paylaşımlarını çok seviyorum.. rabbimin nur'u ve merhameti üzerimizde olsun dualarım kabul olsun inşallahhh

günaydın fatmammm iyimi kötümü bilemem ama benim yolumda ilerliyosun :27::27::27::27:

günaydınn iremiom çıtır hatunummmmm nasssınnnn :27::27::27:

günaydın kuzum bende bilmiyorum iyimi kötümü ama gelen giden yok:52::52:

Back
X