- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
- #12.001
biz korunmadıkda ne oldu sankiKorunmak benim neyimeydi bilmem ki:18::18::18:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz korunmadıkda ne oldu sankiKorunmak benim neyimeydi bilmem ki:18::18::18:
biz korunmadıkda ne oldu sankiAllah tarafından korunuyoruz
kzılar yaf şu çörek otu bal tarçin karışımını cok duymaya başladım bu aralar yumurta geliştiriyomuş acaba bizde denesekmi![]()
bende başlıcam malum sevgiliki pkocuklarımız engelliyo gebeligi gerçi adet olunca doktorada gidicem şlaç başlar mı başlamaz mı bilemiyorum bakalım tabi önce adet olabilmem lazım :26:bebekimm kızlardan bazıları başladı bende adetin 2. günü başlıcam inşallah bu ay
bende başlıcam malum sevgiliki pkocuklarımız engelliyo gebeligi gerçi adet olunca doktorada gidicem şlaç başlar mı başlamaz mı bilemiyorum bakalım tabi önce adet olabilmem lazım :26:
bende başlıcam malum sevgiliki pkocuklarımız engelliyo gebeligi gerçi adet olunca doktorada gidicem şlaç başlar mı başlamaz mı bilemiyorum bakalım tabi önce adet olabilmem lazım :26:
evet canım 17 yaşımdan beri var pko bende bebege engel olabliyormuş olmayada biliyormuş Allaha kalmış birazda tatlumcipcilek pko lu olduğunu doktor muayene de söylüyo dimi bebeğe engel mi yani
valla fatmacım bende istemiyorum aslında ama beklemekte istemiyorum daha fazla o yüzden kararsız kaldım sen hamile kalabildin onu biliyorsun en azından ben kalabiliyormuyum onuda bilmiyorum o yüzden ilaç verirse hayır demicem sanırmilaç filan istemiyorum ben ya doktor da vermedi zaten umarım büyütürüz yumurtaları çörek otunu aldım bekliyorum şimdi adet olmayı
evet canım 17 yaşımdan beri var pko bende bebege engel olabliyormuş olmayada biliyormuş Allaha kalmış birazda tatlum
valla fatmacım bende istemiyorum aslında ama beklemekte istemiyorum daha fazla o yüzden kararsız kaldım sen hamile kalabildin onu biliyorsun en azından ben kalabiliyormuyum onuda bilmiyorum o yüzden ilaç verirse hayır demicem sanırm
evet canım 17 yaşımdan beri var pko bende bebege engel olabliyormuş olmayada biliyormuş Allaha kalmış birazda tatlum
valla fatmacım bende istemiyorum aslında ama beklemekte istemiyorum daha fazla o yüzden kararsız kaldım sen hamile kalabildin onu biliyorsun en azından ben kalabiliyormuyum onuda bilmiyorum o yüzden ilaç verirse hayır demicem sanırm
evt kaldım ama doktor pko diyince moralim bozuldu 7 aydır çok düzenliydim ne güzel zayıflamıştım
pkodan kurtuluş yok bize tatlkım bogazımızı tutmadıkca bişe olmaz bizdenevt kaldım ama doktor pko diyince moralim bozuldu 7 aydır çok düzenliydim ne güzel zayıflamıştım sen kaç kilosun bebek
herkes degil canım sağlıklı gebelik geçirenlerde var pkolu olupdemek pko luda kalınabiliyor sonra o kimyasal dedğin olay oldu sanırım =(
demek pko luda kalınabiliyor sonra o kimyasal dedğin olay oldu sanırım =(
pkodan kurtuluş yok bize tatlkım bogazımızı tutmadıkca bişe olmaz bizden![]()
benim iyice bozuldu düzenim stressizde olamız gerekiyor ama her anımız strespko geçmez değil zaten geçiyor ama gülcanın dediği gibi kilomuza dikkat edicezz bende uzun zamandır yoktu düzenli adet oluyodum
pko geçmez değil zaten geçiyor ama gülcanın dediği gibi kilomuza dikkat edicezz bende uzun zamandır yoktu düzenli adet oluyodum
benim eşim vardiyalı çalıştıgı için zor bizim o işte o yüzden ben evde tırmalıyorum kendi kendimi :dspora başlıcaz kocamla bizde şu hastalık bi geçsin yürüyoduk biz eskiden yine yürücez iş çıkısı eve gidince