Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kzılar yaf şu çörek otu bal tarçin karışımını cok duymaya başladım bu aralar yumurta geliştiriyomuş acaba bizde denesekmi :31:

biz korunmadıkda ne oldu sanki :D Allah tarafından korunuyoruz

hahaha:52::52: ya şuna ne diceksin bak eski çalıştığım iş yerinden yakın bir arkadaşım var 78 doğumlu hiç çocuk istemiyo yani maddiyat filan diil kadın istemiyor fiziğim bozulur istemiyorum içimden gelmiyor filan diyodu sürekli korunma durumları vardı tabi kocası onun kadar diildi. Takvim yöntemine göre korunuyorlarmış ( adet günlerine yakın ) yumurtlama olması yüzde 1 filan demişler ona bu şekilde korunmuşlar hep ve kalmış düşünebiliyomusunuz kız ağladı hamile kaldığını öğrendiğinde diyo hastanenin merdivenlerine oturdum anırdım resmen ( o ayrı manyak ) o kadar tatlı bir oğlu oldu ki biz burada afedersin totomuzu yırtıoz nafile :6::6::6:

bebekimm kızlardan bazıları başladı bende adetin 2. günü başlıcam inşallah bu ay
bende başlıcam malum sevgiliki pkocuklarımız engelliyo gebeligi gerçi adet olunca doktorada gidicem şlaç başlar mı başlamaz mı bilemiyorum bakalım tabi önce adet olabilmem lazım :26:

bende başlıcam malum sevgiliki pkocuklarımız engelliyo gebeligi gerçi adet olunca doktorada gidicem şlaç başlar mı başlamaz mı bilemiyorum bakalım tabi önce adet olabilmem lazım :26:

cipcilek pko lu olduğunu doktor muayene de söylüyo dimi bebeğe engel mi yani

ilaç filan istemiyorum ben ya doktor da vermedi zaten umarım büyütürüz yumurtaları çörek otunu aldım bekliyorum şimdi adet olmayı

cipcilek pko lu olduğunu doktor muayene de söylüyo dimi bebeğe engel mi yani
evet canım 17 yaşımdan beri var pko bende bebege engel olabliyormuş olmayada biliyormuş Allaha kalmış birazda tatlum
ilaç filan istemiyorum ben ya doktor da vermedi zaten umarım büyütürüz yumurtaları çörek otunu aldım bekliyorum şimdi adet olmayı
valla fatmacım bende istemiyorum aslında ama beklemekte istemiyorum daha fazla o yüzden kararsız kaldım sen hamile kalabildin onu biliyorsun en azından ben kalabiliyormuyum onuda bilmiyorum o yüzden ilaç verirse hayır demicem sanırm

evet canım 17 yaşımdan beri var pko bende bebege engel olabliyormuş olmayada biliyormuş Allaha kalmış birazda tatlum

valla fatmacım bende istemiyorum aslında ama beklemekte istemiyorum daha fazla o yüzden kararsız kaldım sen hamile kalabildin onu biliyorsun en azından ben kalabiliyormuyum onuda bilmiyorum o yüzden ilaç verirse hayır demicem sanırm

yani bebek planladığımda gitmiştim öle bişey olsa derdi sanırım doktor. Çünkü eşimin kuzenin eşinde de vardı olmuyodu bide adet olamıyodu aşılamayla kaldı 2. aşılamada tutturdu çok tatlı zilli bi kızımız var Allah bağışlasın:32:

evt kaldım ama doktor pko diyince moralim bozuldu 7 aydır çok düzenliydim ne güzel zayıflamıştım

evt kaldım ama doktor pko diyince moralim bozuldu 7 aydır çok düzenliydim ne güzel zayıflamıştım sen kaç kilosun bebek

patronda gelmiş aşagıdan gördüm ama ben gidiyorum mesai bitti hoşçakalın evden girebilirsem uğrarım sizeeee öpüldünüz bebeklerr

Back
X