- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
- #26.901
Afiyet olsun canım, çok yeme ama. Hurmayı da hiç sevmem Allah affetsin:2:
tatlı krizini hurma ile aşıyrum canım napim...beş tane yemişim..kriz tutunca götürüveriyorum napayım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım, çok yeme ama. Hurmayı da hiç sevmem Allah affetsin:2:
anam turstımmmm:18::18::18::18:
et kavurma,makarna,taze fasulye,BEZELYE,köfte,dürüm, ben kendi sevdiklerimi yazdım hepBebeğim ya, aç karnına yiyeymem ki onu da:) Akşama yiyim bari. Adama tee ne zaman gece yarısı aldırdıydım duruyo buzlukta. Görecekte bir daha dediğimi almayacak diye ödüm kopuyor:) Say bişiler daha bakayım:))
ben bu sene sınava girmicektim kiiiiiifitoşşş cadısııı çorbayı bırakda sen ders çalışıyon mu ondan haber verr. sınava 7 hafta kaldııı![]()
ne sınavı kız..fitoşşş ne sınavına hazırlanıyon..
serabım çok yime canım, rahim kasılmalarına sebeb oluyomuş. özellikle son aylarda yiyin süt de yapar diyolar.bende hurmayı aldım önüme götürüyom...![]()
Topiğin tekinde okudum, kadının biri 3 kutu süt içiyormuş gündeŞokalrdayım. Bende kesin bir anormallik var
![]()
amannnnn mevlam kurtarsın o zaman fitoşu..fitoş kpss ye girecekti gerçi 2014 te girecek o ama şimdiden çalışmaya başladıydı bir ara sonra bıraktıı
iremikom ben yatılı kurumdayım ya bizde kalan çocukların yemek listesini yapıyom ben. Ama personele başka yerden geliyor o yüzden sürpriz bana.
Benim hamileliğimin ilk anından beri akıntım var. çoğunlukla şeffaf. En önemlisi kokusuz olması. Koku ve renk değişimi yoksa sıkıntı yok demişti dr. Bana.
Benim de ara öğünümde var ama hiç canım istemiyooo
öğlen de pek bi şey yiyemedim zatiii...
Fatma nasıl yapıyo bilmem ama ben bi tarif vereyim sana. Ben haftada en az bir kez yapıyorum, besleyici bir çorba.
1 orta boy soğan ve 1-2 diş sarımsağı rendeleyip, az sıvı yağda çeviriyom. Sonra biber (azcık acı da katıyom tatlının yanına) ve domates salçasını atıp kokusu çıkana kadar kavuruyom. Arkasından su, mercimek ve kısırlık bulguru ekliyorum. Mercimek/ bulgur oranı 3/1 canım. 3 ölçü mercimek koyuyosan, 1 ölçü bulgur. Düdüklüyü kapatıyom, benimki 10 dk. Pişiriyor. Sonra mutfak robotundan az biraz çekiyom.
üzerine tereyağını kızdırıyom, içine nane ve kırmızı pul biber, çorbaya karıştırıyom afiyet olsun![]()
Tırsılacak kadar varım ki:)) Bacım bu çocuk mileltinin nazının önünü tee bebekken keseceksin. Ne bulursan sokacaksın ağzına altı aydan sonra. Az az ama. Yemek seçmeyecek asla. Öyle bir hakkı olayacak sizin evdeki "ana yasasında." Ailenin dirliği sağlığı ve sükunu için, askeri yönetim geçici olarak demokrasiyi askıya almalı:) Onlara diyorum ki 15 yaşına kadar benim istediğimi yiyeceksiniz, ondan sonra kendiniz pişirip yersiniz bana da verirsiniz:))
ben çekmedim blenderle senin tarifte güzelmiş ben ilk kez yaptım o da netten bulduğum tarihle allahtan koçiş sevdi![]()
3 kutu derken...3 litre mi
küçüklerden se bende içerimde büyüklerdense imkanı yok...cırcır olur insan yaww..
kpss hazırlanıyodum cnm ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi havalara girdim çalışmadım...ama 2014 te gircem bu sene değil..
serabım çok yime canım, rahim kasılmalarına sebeb oluyomuş. özellikle son aylarda yiyin süt de yapar diyolar.
yalnız deilsin ablacım ben de anormalim o hatuna göre
sabah ara öğün olarak içtiğim 200 ml süt o kadar![]()
çok yeme kısssssssss......bende hurmayı aldım önüme götürüyom...![]()
yok artıkkkkkkkk... o 3 küçük kutudur inşallah. 1 lt. içeni duydum ama 3 duymadım...Topiğin tekinde okudum, kadının biri 3 kutu süt içiyormuş gündeŞokalrdayım. Bende kesin bir anormallik var
![]()
iremikom ben yatılı kurumdayım ya bizde kalan çocukların yemek listesini yapıyom ben. ama personele başka yerden geliyor o yüzden sürpriz bana.
benim hamileliğimin ilk anından beri akıntım var. çoğunlukla şeffaf. en önemlisi kokusuz olması. koku ve renk değişimi yoksa sıkıntı yok demişti dr. bana.
benim de ara öğünümde var ama hiç canım istemiyooo
öğlen de pek bi şey yiyemedim zatiii...
Fatma nasıl yapıyo bilmem ama ben bi tarif vereyim sana. ben haftada en az bir kez yapıyorum, besleyici bir çorba.
1 orta boy soğan ve 1-2 diş sarımsağı rendeleyip, az sıvı yağda çeviriyom. sonra biber (azcık acı da katıyom tatlının yanına) ve domates salçasını atıp kokusu çıkana kadar kavuruyom. arkasından su, mercimek ve kısırlık bulguru ekliyorum. mercimek/ bulgur oranı 3/1 canım. 3 ölçü mercimek koyuyosan, 1 ölçü bulgur. düdüklüyü kapatıyom, benimki 10 dk. pişiriyor. sonra mutfak robotundan az biraz çekiyom.
üzerine tereyağını kızdırıyom, içine nane ve kırmızı pul biber, çorbaya karıştırıyom AFİYET OLSUN![]()
ben bu tarifleri denerim arkadaşşşşşşşşşş....Bİ BARDAK MERCİMEKLE YARIM BARDAK PİRİNCİ KAYNATTIM KAYNAYINCA İÇİNE SALÇA ATTIM SONRA BAŞKA Bİ TAVADA SOĞANI KAVURDUM İÇİNE NANE VE KIRMIZI BİBER KOYUP ÇORBAYA KATTIM İNTERNETTEN BULDUM TARİFİ
Ezogelin orbas, Ezogelin orbas Tarifi ve Malzemeleri - ezogelincorbasi.gen.tr BU SİTEDEN AMA BİDE OKTAYUSTANIN KİNİ DENİCEMMM
Oktay Usta'dan Ezo Gelin Çorbası Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi
amannnnn mevlam kurtarsın o zaman fitoşu..
çok sıcak yaaaa çokkkkk![]()
et kavurma,makarna,taze fasulye,BEZELYE,köfte,dürüm, ben kendi sevdiklerimi yazdım hepmeyve erik kiraz çilek kavun karpuz,artık piyasada hepsi mevcut o yüzden söyleyebiliyorum...
ben bu sene sınava girmicektim kiiiiii
kpss hazırlanıyodum cnm ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi havalara girdim çalışmadım...ama 2014 te gircem bu sene değil..
amannnnn mevlam kurtarsın o zaman fitoşu..
Büyük kutu galiba canikom. Ben sabah bir akşam bir bardak ancak içebiliyorum. O da buz gibi olursa...
et kavurma,makarna,taze fasulye,bezelye,köfte,dürüm, ben kendi sevdiklerimi yazdım hepMeyve erik kiraz çilek kavun karpuz,artık piyasada hepsi mevcut o yüzden söyleyebiliyorum...
Ben bu sene sınava girmicektim kiiiiii
Kpss hazırlanıyodum cnm ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi havalara girdim çalışmadım...Ama 2014 te gircem bu sene değil..
çok yeme kısssssssss......
aminnnnnnnn kuzum aminnnnnnnnn.......
aynenn yanıyommmm yanıyommm sormaaa
şurda 20 hafta sonra çalışamıycan ne de olsaa sen 2014 deyip durr
bende giriyom bu senee önce ben bi kurtulayımm burda herkes hamile haa herkes dua etse kesin atanırım bu sene![]()
allah kurtarsın kuzu alanın ne? benim de 4 kere girmişliğim var 1inde sözleşmeli olarak atandım sonra ki ikinci girişte kadrolu içinde...son girişim de kadrolu atanmıştım ama başvuruda yapmıştım gırgırına girdim..
ben kamu yönetim mezunuyum cnm.... düz memurluk için çalışıyodum...allah kurtarsın kuzu alanın ne? benim de 4 kere girmişliğim var 1inde sözleşmeli olarak atandım sonra ki ikinci girişte kadrolu içinde...son girişim de kadrolu atanmıştım ama başvuruda yapmıştım gırgırına girdim..
yaaaa offfffffffff strese soktun beni yine...... haklısın da bişey de diyemiyom.........aynenn yanıyommmm yanıyommm sormaaa
şurda 20 hafta sonra çalışamıycan ne de olsaa sen 2014 deyip durr
bende giriyom bu senee önce ben bi kurtulayımm burda herkes hamile haa herkes dua etse kesin atanırım bu sene![]()