Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anam turstımmmm:18::18::18::18:

Tırsılacak kadar varım ki:)) Bacım bu çocuk mileltinin nazının önünü tee bebekken keseceksin. Ne bulursan sokacaksın ağzına altı aydan sonra. Az az ama. Yemek seçmeyecek asla. Öyle bir hakkı olayacak sizin evdeki "ana yasasında." Ailenin dirliği sağlığı ve sükunu için, askeri yönetim geçici olarak demokrasiyi askıya almalı:) Onlara diyorum ki 15 yaşına kadar benim istediğimi yiyeceksiniz, ondan sonra kendiniz pişirip yersiniz bana da verirsiniz:))

Bebeğim ya, aç karnına yiyeymem ki onu da:) Akşama yiyim bari. Adama tee ne zaman gece yarısı aldırdıydım duruyo buzlukta. Görecekte bir daha dediğimi almayacak diye ödüm kopuyor:) Say bişiler daha bakayım:))
et kavurma,makarna,taze fasulye,BEZELYE,köfte,dürüm, ben kendi sevdiklerimi yazdım hep:27::27::27: meyve erik kiraz çilek kavun karpuz,artık piyasada hepsi mevcut o yüzden söyleyebiliyorum...

fitoşşş cadısııı çorbayı bırakda sen ders çalışıyon mu ondan haber verr. sınava 7 hafta kaldııı:47::47:
ben bu sene sınava girmicektim kiiiiii:27::27::27::27::27:

ne sınavı kız..fitoşşş ne sınavına hazırlanıyon..

kpss hazırlanıyodum cnm ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi havalara girdim çalışmadım...:9::9::9: ama 2014 te gircem bu sene değil..

bende hurmayı aldım önüme götürüyom...:9::9::9:
serabım çok yime canım, rahim kasılmalarına sebeb oluyomuş. özellikle son aylarda yiyin süt de yapar diyolar.

Topiğin tekinde okudum, kadının biri 3 kutu süt içiyormuş günde :53: Şokalrdayım. Bende kesin bir anormallik var:53:

yalnız deilsin ablacım ben de anormalim o hatuna göre :9::9::9::9:
sabah ara öğün olarak içtiğim 200 ml süt o kadar :37:

iremikom ben yatılı kurumdayım ya bizde kalan çocukların yemek listesini yapıyom ben. Ama personele başka yerden geliyor o yüzden sürpriz bana.
Benim hamileliğimin ilk anından beri akıntım var. çoğunlukla şeffaf. En önemlisi kokusuz olması. Koku ve renk değişimi yoksa sıkıntı yok demişti dr. Bana.

Benim de ara öğünümde var ama hiç canım istemiyooo :50::50::50:
öğlen de pek bi şey yiyemedim zatiii...

Fatma nasıl yapıyo bilmem ama ben bi tarif vereyim sana. Ben haftada en az bir kez yapıyorum, besleyici bir çorba.
1 orta boy soğan ve 1-2 diş sarımsağı rendeleyip, az sıvı yağda çeviriyom. Sonra biber (azcık acı da katıyom tatlının yanına) ve domates salçasını atıp kokusu çıkana kadar kavuruyom. Arkasından su, mercimek ve kısırlık bulguru ekliyorum. Mercimek/ bulgur oranı 3/1 canım. 3 ölçü mercimek koyuyosan, 1 ölçü bulgur. Düdüklüyü kapatıyom, benimki 10 dk. Pişiriyor. Sonra mutfak robotundan az biraz çekiyom.
üzerine tereyağını kızdırıyom, içine nane ve kırmızı pul biber, çorbaya karıştırıyom afiyet olsun :56::56::56:

ben çekmedim blenderle senin tarifte güzelmiş ben ilk kez yaptım o da netten bulduğum tarihle allahtan koçiş sevdi:1::1::1:

Tırsılacak kadar varım ki:)) Bacım bu çocuk mileltinin nazının önünü tee bebekken keseceksin. Ne bulursan sokacaksın ağzına altı aydan sonra. Az az ama. Yemek seçmeyecek asla. Öyle bir hakkı olayacak sizin evdeki "ana yasasında." Ailenin dirliği sağlığı ve sükunu için, askeri yönetim geçici olarak demokrasiyi askıya almalı:) Onlara diyorum ki 15 yaşına kadar benim istediğimi yiyeceksiniz, ondan sonra kendiniz pişirip yersiniz bana da verirsiniz:))

işte bunu yapabilir miyim ben bilmiyorum ben...söz konusu kendi çocuğun olunca yapamazsın diyolar..

ben çekmedim blenderle senin tarifte güzelmiş ben ilk kez yaptım o da netten bulduğum tarihle allahtan koçiş sevdi:1::1::1:

benimkini de dene canım, benimki normal lokantalarda yapılan gibi oluyo. bi de üzerine boool booolll limon (ağzım sulandı)
ben pirinç koymuyom kocam sevmiyor diye ama normalde konuyo.

kpss hazırlanıyodum cnm ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi havalara girdim çalışmadım...:9::9::9: ama 2014 te gircem bu sene değil..

allah kurtarsın kuzu alanın ne? benim de 4 kere girmişliğim var 1inde sözleşmeli olarak atandım sonra ki ikinci girişte kadrolu içinde...son girişim de kadrolu atanmıştım ama başvuruda yapmıştım gırgırına girdim..

serabım çok yime canım, rahim kasılmalarına sebeb oluyomuş. özellikle son aylarda yiyin süt de yapar diyolar.

yalnız deilsin ablacım ben de anormalim o hatuna göre :9::9::9::9:
sabah ara öğün olarak içtiğim 200 ml süt o kadar :37:

kız fazla yemiyorum kriz tutunca göürüyorum incirle hurma karışımı bişi..

bende hurmayı aldım önüme götürüyom...:9::9::9:
çok yeme kısssssssss......

Topiğin tekinde okudum, kadının biri 3 kutu süt içiyormuş günde :53: Şokalrdayım. Bende kesin bir anormallik var:53:
yok artıkkkkkkkk... o 3 küçük kutudur inşallah. 1 lt. içeni duydum ama 3 duymadım...

iremikom ben yatılı kurumdayım ya bizde kalan çocukların yemek listesini yapıyom ben. ama personele başka yerden geliyor o yüzden sürpriz bana.
benim hamileliğimin ilk anından beri akıntım var. çoğunlukla şeffaf. en önemlisi kokusuz olması. koku ve renk değişimi yoksa sıkıntı yok demişti dr. bana.

benim de ara öğünümde var ama hiç canım istemiyooo :50::50::50:
öğlen de pek bi şey yiyemedim zatiii...

Fatma nasıl yapıyo bilmem ama ben bi tarif vereyim sana. ben haftada en az bir kez yapıyorum, besleyici bir çorba.
1 orta boy soğan ve 1-2 diş sarımsağı rendeleyip, az sıvı yağda çeviriyom. sonra biber (azcık acı da katıyom tatlının yanına) ve domates salçasını atıp kokusu çıkana kadar kavuruyom. arkasından su, mercimek ve kısırlık bulguru ekliyorum. mercimek/ bulgur oranı 3/1 canım. 3 ölçü mercimek koyuyosan, 1 ölçü bulgur. düdüklüyü kapatıyom, benimki 10 dk. pişiriyor. sonra mutfak robotundan az biraz çekiyom.
üzerine tereyağını kızdırıyom, içine nane ve kırmızı pul biber, çorbaya karıştırıyom AFİYET OLSUN :56::56::56:

Bİ BARDAK MERCİMEKLE YARIM BARDAK PİRİNCİ KAYNATTIM KAYNAYINCA İÇİNE SALÇA ATTIM SONRA BAŞKA Bİ TAVADA SOĞANI KAVURDUM İÇİNE NANE VE KIRMIZI BİBER KOYUP ÇORBAYA KATTIM İNTERNETTEN BULDUM TARİFİ

Ezogelin orbas, Ezogelin orbas Tarifi ve Malzemeleri - ezogelincorbasi.gen.tr BU SİTEDEN AMA BİDE OKTAYUSTANIN KİNİ DENİCEMMM

Oktay Usta'dan Ezo Gelin Çorbası Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi
ben bu tarifleri denerim arkadaşşşşşşşşşş....

amannnnn mevlam kurtarsın o zaman fitoşu..

aminnnnnnnn kuzum aminnnnnnnnn.......

çok sıcak yaaaa çokkkkk :47::47::47::47::47::47:

aynenn yanıyommmm yanıyommm sormaaa

et kavurma,makarna,taze fasulye,BEZELYE,köfte,dürüm, ben kendi sevdiklerimi yazdım hep:27::27::27: meyve erik kiraz çilek kavun karpuz,artık piyasada hepsi mevcut o yüzden söyleyebiliyorum...

ben bu sene sınava girmicektim kiiiiii:27::27::27::27::27:

şurda 20 hafta sonra çalışamıycan ne de olsaa sen 2014 deyip durr:1::1::1:

amannnnn mevlam kurtarsın o zaman fitoşu..

bende giriyom bu senee önce ben bi kurtulayımm burda herkes hamile haa herkes dua etse kesin atanırım bu sene:1::1:

et kavurma,makarna,taze fasulye,bezelye,köfte,dürüm, ben kendi sevdiklerimi yazdım hep:27::27::27: Meyve erik kiraz çilek kavun karpuz,artık piyasada hepsi mevcut o yüzden söyleyebiliyorum...

Ben bu sene sınava girmicektim kiiiiii:27::27::27::27::27:

Kpss hazırlanıyodum cnm ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi havalara girdim çalışmadım...:9::9::9: Ama 2014 te gircem bu sene değil..

bende 2014e hazırlanıcam tabi ne kadar hazırlanırsam bebekle:31::31::31:

allah kurtarsın kuzu alanın ne? benim de 4 kere girmişliğim var 1inde sözleşmeli olarak atandım sonra ki ikinci girişte kadrolu içinde...son girişim de kadrolu atanmıştım ama başvuruda yapmıştım gırgırına girdim..

atandıktan sonra gırgırına girmek de zevkli olsa gerekk.. gırgırına girdiğinde diğerlerine göre daha yüksek puan aldın mıı hani stres filan yok yaa?

bu sene 4. ye girecem bende :52::52:

ben kamu yönetim mezunuyum cnm.... düz memurluk için çalışıyodum...

aynenn yanıyommmm yanıyommm sormaaa

şurda 20 hafta sonra çalışamıycan ne de olsaa sen 2014 deyip durr:1::1::1:

bende giriyom bu senee önce ben bi kurtulayımm burda herkes hamile haa herkes dua etse kesin atanırım bu sene:1::1:
yaaaa offfffffffff strese soktun beni yine...... haklısın da bişey de diyemiyom.........:17::17:

sen çalıştınmı bari? senin daha yakın sınav...

Back
X