Aralık ve Ocakta asilama yaptiranlar toplaşalim konuşalım paylaşalım :)

Ne güzel umarım pozitifi görürüz hep birlikte bende yeni başladım iğnelere yarın kontrolum var bakalım kaçıncı gün yapacak doktor asilamayi çok acıyor mu ben biraz korkuyorumda ama yinede içimi ferah tutmaya çalışıyorum işte

Hangi iğneye başladınız? Ve ne kadar maliyeti oldu? Bana aşılama olmayacak ama iğne ve çatlatma yapılacak

Merional göbekten iğneyle başladı. Çatlatma iğnesi oldum yaklaşık 36 saat sonra da asılama oldu. Normal bir vajinal muayene gibi bir kaç dakika sürüyor. Akşam biraz kasık ağrım oldu o kadar. Igneler çok pahalı. 7 günlük yumurta geliştirici iğne çatlatma iğnesi ve aşılama 2.800 liraya mal oldu. Hayırlı sonuç alırız hepimiz inşallah

Arkadaşlar merhaba. Ben Perşembe günü ilk aşılamamı oldum. Öncelikle acıyacağından endişe duyan arkadaşlarım, inanın hiç acımıyor. Hissetmiyorsunuz bile. Doktor idrara sıkışık olmanızı istiyor, sebebini de ben araştırdım; idrar torbasıyla rahim birbirine yakın organlar olduğu için idrar torbasının şişkin ve düz durması kateterin geçişini kolaylaştırıyormuş. Ben adetimin 3. Günü gittim doktora (2. günüm Pazar gününe denk geldiği için) 3. Günden itibaren puregon 300 kullanmaya başladım. İğnelerini alacak ve raporu olan arkadaşlara bir de uyarım olacak; iğnelerinizi sgk ile anlaşmalı olan, devlet katkısını size ödeyecek eczanelerden alın. Hatta öncelikle bunu sorun. Benim sütten ağzım yandı. İlk iğnemi 232 TL'ye aldım ve geri ödeme de yapmadı eczane. İkinci iğnemi hastanenin yakınındaki bir eczaneden aldım 155 TL'ye! 2. İğnem ve öatlatma iğnemde raporum %52'sini karşıladı. Devletin karşılayacağı tutar ilaca göre değişiyormuş ve her yıl da değişiklik gösteriyormuş. Geçen yıl aynı ilacın %30'unu mu ne karşılamış doktor. Çok konuşuyorum belki ama ben işlem yapılmadan önce bunları hep araştırdım ama hiç bir cevap bulamadım sorularıma. Sizler de benim gibi cevapsız kalmayın diye kendi deneyimlerimden edindiğim bilgileri paylaşıyorum. Bu gün aşılamamın 4. Günü. İlk gün sağ tarafım ağrıyordu ama tatlı bir sızıydı. 2. Gün yine aynı sızıyı hissettim. 3. Gün sağ tarafımda tırmalama, ısırma gibi bi sancı vardı. Bu günse mide bulantım, bel ağrım, karın ağrım var! Ne anlama geldiklerini bilmiyorum. Büyük ihtimalle kullandığımız iğnelerden dolayı diye düşünüyorum. Göğüslerim de inanılmazzzz ağrıyor ve çok gazım var.

Merhaba kızlar bende adet olunca baslicam aşılamaya ama doktor bana klomen vericem iğne vermicek bat 23 aralık bir an önce adet olup tedaviye başlamak istiyorum 2 seneyi geçti olmadı hiç Rabbim hepimize nasib etsin inşallah

Ne kadar çok tutmuş öyle fiyati benim özel hastanede asilama ile birlikte fiyati 800 tuttu 300 iğneler 500 asilama

Hangi iğneye başladınız? Ve ne kadar maliyeti oldu? Bana aşılama olmayacak ama iğne ve çatlatma yapılacak
Benim bir sürü ignem var
gonalf 450
ménofon orgalutran ve ovitrelle gonalf ve menofonu aynı anda yapıyorum yumurtam erken catlamasin diye orgalutran vurulacak başladı bugün doktora gittim adetin 8.günü sol yumurtam 15mm olmuş sağda 12 mm yumurtam var birde gelişen folikuller varmis cuma soldaki istediği gibi olursa çatlatma ignem yapılacak pazarda asilama dedi
CANIM BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNSALLAH SENDE YAVRUNA KAVUSURSUN
Nerde yaptırdınız

CANIM ERZİNCANDA özel hastanede

Hmmm ben muğla da neyse çektiğimiz sıkıntılara değer inşallah

Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben yumurta geliştirici biostren kullandım sonra merional göbekten iğne ve çatlatma ignesi

Canım gebeliğin hayırlı olsun☺ Benimde dün asilamam yapıldı ve cok ağrım vardı aşılamada hissetmedim ama eve geldiğimde ağrım basladi iki buklum gezdim evde şükürler olsun bugün daha iyiyim Rabbim hepimizin kucağını doldursun insAllah.

Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin çektiğimiz tüm eziyetlere degsin

Teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin göğsümde dolgunluk ve hassasiyet, ağzımin hiç tadı yok ve uyku hali...ama bu belirtileri ilaç ve iğnelerle daha önce de yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…