Aralık ve Ocakta asilama yaptiranlar toplaşalim konuşalım paylaşalım :)

Bende dün aşılamamı yaptirdim 2.günüm Allah kucağımızı doldursun insAllah☺

Çok teşekkür ederim umarım sağ salim kucağımıza alırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda perşembe günü doktora gidicem o gün keseyi gorururuz inşallah

Selam arkadaşlar. Allah herkese en kısa zamanda dileğini versin inşallah.

Şu aşılama için değerler en az kaç olmalı ? Bizi direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar 2 denemem var. Bundan sonra ilaç kür vs ile sayıyı artırmak istiyorum ve aşılama düşünüyoruz. Tüp bebek tedavisi çok yorucu

Teşekkür ederim Rabbim hepimizin kucaklarini doldurur inşallah
canım bende dün aşılama yaptırdım. Senin ilk aşılamanmıydı ve eşinin değerleri nasıldı. İnşallah rabbim bize de tattırır o güzel duyguyu

Asilamanin 4.günü minik minik sol kasigimda iğne batması harici hiç bir belirti yok içim çok dolu sürekli bir aglayasim var

Ilk asilamamdi. Eşimin sperm sayısı iyiydi ama hareketlilik %10 du. Spermleri mikroçip yöntemiyle ayırdı. gulbebek uzme sakin kendini o batma oluyor belirtiler kişiden kişiye değişir

Ilk asilamamdi. Eşimin sperm sayısı iyiydi ama hareketlilik %10 du. Spermleri mikroçip yöntemiyle ayırdı. gulbebek uzme sakin kendini o batma oluyor belirtiler kişiden kişiye değişir
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi. Darısı bize inşallah

Merhaba arkadaşlar ben de 4 gün önce aşılama yaptırdım karnım midem bağırsaklarım birbirine girdi valla çok ağrıyor sizlerde de oldumu bu tip ağrılar.

Merhaba arkadaşlar ben de 4 gün önce aşılama yaptırdım karnım midem bağırsaklarım birbirine girdi valla çok ağrıyor sizlerde de oldumu bu tip ağrılar.
yok canım o kadar çok ağrı yok bende sadece sol tarafımda hafif bir kasık ve bel ağrısı var aşılama gününden beri

Selamlar herkese. Bugun 2. Asilamamizi yaptirdik. Haziran ayinda ilk asilama denememiz negatifti. Ama bu sefer daha umutluyum insaşlah. Hep birlikte guzel haberler verelim insallah arkadaslar... birbirimize dua edelim

Amin canım inşallah bu sefer pozitif olur. Ben de aşılama sonrası ağrıları biraz fazla çekiyorum galiba ama inşallah düzelir biranonce Rabbim gonlumuzdekini hayırlı kılsın.

İgnenin etkisi geçmiş mi diye kontrol amaçlı test yaptım ikiside kızarık çıktı daha geçmemiş demekki

Nasıl yani canım değerlerin nasıldı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…