Can'ım paylaşımın için tşk ederim bende bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam adet olmayı bekliyorumArkadaşlar merhaba. Ben Perşembe günü ilk aşılamamı oldum. Öncelikle acıyacağından endişe duyan arkadaşlarım, inanın hiç acımıyor. Hissetmiyorsunuz bile. Doktor idrara sıkışık olmanızı istiyor, sebebini de ben araştırdım; idrar torbasıyla rahim birbirine yakın organlar olduğu için idrar torbasının şişkin ve düz durması kateterin geçişini kolaylaştırıyormuş. Ben adetimin 3. Günü gittim doktora (2. günüm Pazar gününe denk geldiği için) 3. Günden itibaren puregon 300 kullanmaya başladım. İğnelerini alacak ve raporu olan arkadaşlara bir de uyarım olacak; iğnelerinizi sgk ile anlaşmalı olan, devlet katkısını size ödeyecek eczanelerden alın. Hatta öncelikle bunu sorun. Benim sütten ağzım yandı. İlk iğnemi 232 TL'ye aldım ve geri ödeme de yapmadı eczane. İkinci iğnemi hastanenin yakınındaki bir eczaneden aldım 155 TL'ye! 2. İğnem ve öatlatma iğnemde raporum %52'sini karşıladı. Devletin karşılayacağı tutar ilaca göre değişiyormuş ve her yıl da değişiklik gösteriyormuş. Geçen yıl aynı ilacın %30'unu mu ne karşılamış doktor. Çok konuşuyorum belki ama ben işlem yapılmadan önce bunları hep araştırdım ama hiç bir cevap bulamadım sorularıma. Sizler de benim gibi cevapsız kalmayın diye kendi deneyimlerimden edindiğim bilgileri paylaşıyorum. Bu gün aşılamamın 4. Günü. İlk gün sağ tarafım ağrıyordu ama tatlı bir sızıydı. 2. Gün yine aynı sızıyı hissettim. 3. Gün sağ tarafımda tırmalama, ısırma gibi bi sancı vardı. Bu günse mide bulantım, bel ağrım, karın ağrım var! Ne anlama geldiklerini bilmiyorum. Büyük ihtimalle kullandığımız iğnelerden dolayı diye düşünüyorum. Göğüslerim de inanılmazzzz ağrıyor ve çok gazım var.
Gözünaydın Can'ım burada hamile kaldığını yazanları görünce çok seviniyorumİlk aşılamanmıydı sizde problem varmıydı birde ne zamandır istiyordunuz çok soru sordum kusura bakma bu ay bende ilk aşılamamı yaptırıcam merak ediyorum 2 senedir bebek bekliyoruz pco var bendeKızlar 12 aralıkta aşılama yaptırmıştım. Hcg 656 çıktı hamileyim: )))
Çok sağol cvp verdiğin için valla bir umut doldu içime biran önce hasta olup tedaviye başlamak istiyorumÇok teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin...Ilk aşılamamdı.2,5 yıldır istiyorduk.Ben de yumurta sayısı az ve kalitesizdi.Esimin sperm hareketliliği %5 ti.
Evet yaşamayan bizim neler hissettiğimizi bilemez inşallah hayırlı şekilde kucağına alırsın bebişini bizde sana müjdeli haberlerimizi veririzBunu sadece yaşayanlar bilir...cok zor bir sınav...Ama sonu güzel olacak inşallah...
Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin canım çok sewindim.Çok teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin...Ilk aşılamamdı.2,5 yıldır istiyorduk.Ben de yumurta sayısı az ve kalitesizdi.Esimin sperm hareketliliği %5 ti.
Can'ım gebelik testi yaptın mı bir dr görünsenkızlar adet olmam lazım aşılama ya başlamak için ama ne yaptıysam sökmüyor...tarlusala vücudum bağışıklık kazandı o yuzden yutmuycam. ama 15 gün içinde adet olmam lazım yoksa raporum yanarmış
Dr gittim kan verdim cuma ama pazarteeine kadar bosa beklemeyim die 4 kez maydonoz kaynattim coraspin ictim.az once tarlusal yazdirmak icin kan sonucuna geldim 3.85 cikmis cuma tektat kan aldi 4.yildir yaptirirrim hep 0.1 cikardi ..Can'ım gebelik testi yaptın mı bir dr görünsen
Can'ım yüksek çıkmış ilaç kullanma sakınDr gittim kan verdim cuma ama pazarteeine kadar bosa beklemeyim die 4 kez maydonoz kaynattim coraspin ictim.az once tarlusal yazdirmak icin kan sonucuna geldim 3.85 cikmis cuma tektat kan aldi 4.yildir yaptirirrim hep 0.1 cikardi ..
canım belki Yen'i yerleşiyor olabilir o yüzden ilaç kullanma acele etme hemen hasta olmak için cuma gününe kadar bekleDr gittim kan verdim cuma ama pazarteeine kadar bosa beklemeyim die 4 kez maydonoz kaynattim coraspin ictim.az once tarlusal yazdirmak icin kan sonucuna geldim 3.85 cikmis cuma tektat kan aldi 4.yildir yaptirirrim hep 0.1 cikardi ..
Korkma canım Allah korur onu benim yengemde tarlusal kullandı hasta olmadım diye bir baktık hamile çok şükür hiç bişeyde olmadı dua et canımYa hamile isem simdide dusecek die korkucam o kadar ugrastim kan gelsin die.belimde ince bi sızı karnimda bir sızi bekliyorum yarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?