- 15 Aralık 2016
- 33
- 4
- 36
- 35
Gecen ay pko lu olduğumu ultrasyondan gördü testlerim temiz çıktı ama. Sonra yumurtlama takibi yapalım dedi sık sık gittim ultrasyondan baktı işte sonra catlatma ignesi vuruldum oda tutmadıAma peki klomende vs yumurta takibi yapmiyor mu doktorun? Aslinda once vajinal muayene ile yumurta takibin yapilsa belki o bile vesile olacaktir gebe kalmana
Selam canım ben aşılamamı anestezi ile oldum.çok rahat hiç bir şey hissetmedim :) vajina ağzı dar olanlarda ağrılı oluyor aşılama alttan muane kolay olursa senin de kolay olur merak etme.Inanin vajinal muayene olmadım daha nasıl birsey olduğunu hiç bilmiyorum . Cevaplariniz için teşekkürler
Benim kasiklarima ağrı girdi 2 gün yattım daha sonra midem yanmaya başladı 9.gün implatasyon kanamasi yaşadım
Kan verdim artik bugun, daha fazla beklemeyim dedim. Hayirlisi insallah bu guzel cuma gununde guzel bir haber alirim
merakla bekliyorum canım inşallah iyi haberler alırız senden
Maalesef guzel bir haber veremiyorum canim. Negatif, degerim 0.100. Cok uzuldum ama maalesef durum budur. Hayirlisini diliyorum Allah'tan. Bir sure bu konudan uzak kalip zihnini bedenimi dinlendirmek istiyorum, gerisi Allah kerim. Sonuc bekleyenlerin pozitif sonuc almalarini diliyorum insallah.
Selam aşılaman hayırlı olsun inşallah bebeğine kavusursun canım ben de geçen ay aşılama yaptırdım ilk kez bende de senin ağrılarına benzer ağrılar oldu normal dediler crinone jel kullanıyordum onun yan etkisiymis 8-9. Gün bütün ağrılarım geçmişti korkma bişey olmaz.Kızlar bu benim ikinci asilamam bugün 7 gün ilk günden beri kasık bel ağrıları oldu hele bugün ayaklarım buz gibi karnım çok agriyo gobegimin alt kismi inanılmaz agriyo karnim felaket sis ilk asilamamda bunlar yoktu sizde de varmı bu fiziksel durumlar
Selam aşılaman hayırlı olsun inşallah bebeğine kavusursun canım ben de geçen ay aşılama yaptırdım ilk kez bende de senin ağrılarına benzer ağrılar oldu normal dediler crinone jel kullanıyordum onun yan etkisiymis 8-9. Gün bütün ağrılarım geçmişti korkma bişey olmaz.
Valla progesteron yan etkisi rahim kalinlastigi için dediler bana bilmiorum ki doktorunu ara istersen ama normaldir merak etme ben karın sisliginden bildiğin iki buKlum yuruyordum göbeğim patlıcak gibiydi ağrılar ayak usumesi hepsi wardi bendeSaol allah razı olsun amin hepimiz kavusuruz inşallah ama ben jel kullanmıyorum doktor hap verdi yan etkisi hapın baş dönmesi
Canım benim doktorum yumurtam her ihtimale karşı catlamasin diye orgalutran diye bir iğne vermişti en son zamanı gelince catlatti yumurtami.kızlar canim cok sıkkin asilamayi persembe yaparız demisti dr.um ama dün yumurtam catlamis catlatma iğnesi vurmadan zaten benim yumurtam olusup çalıyordu bunu dr.nasil bilemedi cok hayal kırıklığı yasadim dr.ma guvenmekle erken ovulasyon olmussun dedi ama ben zaten adetimin 13.gunu yumurtlama günüm bunu ovulasyon testiylede denedim ama dr.um neden böyle dedi ..inşallah gelecek ay böyle olmaz farklı bir igne vercegim dedi erken ovulasyon olmasin diye bunu yaşayan arkadaslarimiz varmi??
cevap icin tesekkur ederim canım galiba benim Dr.da öyle yapacak Şubat icin inşallah hersey yolunda gider .Canım benim doktorum yumurtam her ihtimale karşı catlamasin diye orgalutran diye bir iğne vermişti en son zamanı gelince catlatti yumurtami.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?