- 16 Kasım 2016
- 518
- 1.104
- 43
Kızlar bugün aşılamamın 15 günü adet olacak mışım gibi sancım karın ağrım var bide bir saattir mide bulantısı sizlerde bu aşamada oldu mu
Kizlar selam ben geçen ay aşılama yaptırdım tutmadi bu ay ayda adetim 4 gün geçti ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiçbi belirti yok kullandığımız ilaçlar adet düzenini değiştirir mi acaba bilgisi olan bu durumla karşılaşan var mı aranızda. Buarada test yaptım negatifti.
Tşkler cevap için canim geçen ay benimde tutmadi malasef ama umutsuzluğa düşme inşallah bebeğin seninledir.benim ilk hamileligimde göğüs ucunda yanma dışında hiç bir belirtim olmamıştı gerçi dusukBende Aralik ayinda ilk asilamami olmustum bütün hamilelik belirtilerini yasamama ragmen sonucum negatifti. 27 Ocakda da 2. Asilamami oldum bugün 13. Günüm bu seferde hicbir belirti yok normal sartlarda 1 - 2 gun sonra adet olmam gerekiyor ama erkenden test yapmayi dusunmuyorum her ay negatif gormekten ve ağlamaktan usandim artik ve hiç umudumda yokgecen ay ilaclarin etkisiyle sanirim 4- 5 gün benimde adetim gecikmisti. Ama insallah senin bebişin vardir da o yüzden gecikiyosundur. Cok kafana takilirsa en saglami kan testi yaptir en dogru sonucu verir cnm
Cevap için tşkler canım benimde tutmadi geçen ay bu ay da adet olsam gitcektim ama olmadım daha umutsuzluğa kapılma lütfen inşallah bebeğin seninledir benim ilk gebeliğimde de hiç belirtim olmamıştı göğüs ucu yanması dışında merak etme illa belirti olcak diye bir şey yok.gerçi benimki düşükle sonuçlandı ama sağlık olsun.herhangi bi hastalık olmasın da ben ondan korkuyorum aldığımız hormonlardan kist falan oluşmasında geç olsun dert deil:)Bende Aralik ayinda ilk asilamami olmustum bütün hamilelik belirtilerini yasamama ragmen sonucum negatifti. 27 Ocakda da 2. Asilamami oldum bugün 13. Günüm bu seferde hicbir belirti yok normal sartlarda 1 - 2 gun sonra adet olmam gerekiyor ama erkenden test yapmayi dusunmuyorum her ay negatif gormekten ve ağlamaktan usandim artik ve hiç umudumda yokgecen ay ilaclarin etkisiyle sanirim 4- 5 gün benimde adetim gecikmisti. Ama insallah senin bebişin vardir da o yüzden gecikiyosundur. Cok kafana takilirsa en saglami kan testi yaptir en dogru sonucu verir cnm
Buarada benim adetimin 27. Günü lekelenmelerimde oldu ya iki üç kez adet olcam sandım olmadım 30.gün Bikez daha leke geldi Başka da bişey yokBende Aralik ayinda ilk asilamami olmustum bütün hamilelik belirtilerini yasamama ragmen sonucum negatifti. 27 Ocakda da 2. Asilamami oldum bugün 13. Günüm bu seferde hicbir belirti yok normal sartlarda 1 - 2 gun sonra adet olmam gerekiyor ama erkenden test yapmayi dusunmuyorum her ay negatif gormekten ve ağlamaktan usandim artik ve hiç umudumda yokgecen ay ilaclarin etkisiyle sanirim 4- 5 gün benimde adetim gecikmisti. Ama insallah senin bebişin vardir da o yüzden gecikiyosundur. Cok kafana takilirsa en saglami kan testi yaptir en dogru sonucu verir cnm
Buarada benim adetimin 27. Günü lekelenmelerimde oldu ya iki üç kez adet olcam sandım olmadım 30.gün Bikez daha leke geldi Başka da bişey yok
İnşallah canım dualarimdasiniz Bende cmtsi sabah yapcam tekrar adet olmazsamGec dollenmemi oldun acaba. Insallah yerlesme kanamandir canim. Duam tüm isteyipte olmayanlar icin. Birbirimize dua edelim. Cumartesi sabah bende idrar testi yapmayi dusunuyorum. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün insallah
İnşallah canım dualarimdasiniz Bende cmtsi sabah yapcam tekrar adet olmazsam
Üzülme canım bak bizlerde aynı durumları yaşıyoruz dengemiz alt üst oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin bende bu sabah yaptım negatif ama hala adet olmadim.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.sabret canımDün aksam erken gebelik testi yaptim zaten hic umudum yoktu yine kocaman tek çizgi. Aglamaktan gözlerim şişti. Cok yoruldum doktora gidip gelmekten, işten sürekli izin almaktan, vücuduma hormon almaktanbu ay ara vericem cok yiprandim bidahaki ayda doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Bundada vardir bi hayir Rabbim tez zamanda isteyen tüm kullarina nasip etsin
Buarada karbonat la yapılan bi test varmış onu yaptım dün gece:) ona göre hamileyim ama test negatif :)Üzülme canım bak bizlerde aynı durumları yaşıyoruz dengemiz alt üst oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin bende bu sabah yaptım negatif ama hala adet olmadim.Mevlam neyler neylerse güzel eyler.sabret canım
Tamam canım bekliyorumHemen yapiyorum ilk defa duydum cok degisik geldi
Tamam canım bekliyorum
Evet canım köpurdu.yok aşılama geçen ay yaptırdım tutmadi adet oldum. bu ay da adet olsam gidicektim ama olmadım.ara lekelenmelerim oldu yumutlamadan 12 gün sonra başka da bişey yok halaYok canim ihtimal sifir. En ufak köpürcük bile olusmadi gayet stabil dibine çöktüsenin nasil oldu köpük köpükmü oldu. Bu arda aşilamamiydi seninki?
Evet canım köpurdu.yok aşılama geçen ay yaptırdım tutmadi adet oldum. bu ay da adet olsam gidicektim ama olmadım.ara lekelenmelerim oldu yumutlamadan 12 gün sonra başka da bişey yok hala
İnşallah canım sizin problem ne bizde guya problem yok bi kimyasal gebelik bide 10 haftalık düşük yaptım 2 senedir olmuyo diye asilama onerdi yaptırdık o da tutmadi bundan sonra yaptırırim direk tüp bebek istiyorum adet olmazsam.yüzme de çok iyi olur ama korunma olmadığında yuzeceksen kendini zorlamaman gerek ya da boswer ya zorlasan ne olcak :) belki o zaman tutar:) ben 2 yıldır hep korudum kendimi de ne oldu sanki:)Ayy insallahhh tutmustur insallahh canim. Asilamadan sonra kendiliginden olanda cok duymustum. Kan testi yaptirsan aslinda.Bende bu ay ara vericem. Hatta yuzmeye baslamayi dusunuyorum hafta sonlari hem spor olmus olur hem kafa dagitirim diye. Olmazsa bidahaki ay tekrar tedaviye baslayim diyorum insallah gerek kalmazda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?