Aralık ve Ocakta asilama yaptiranlar toplaşalim konuşalım paylaşalım :)

Günaydin arkadaşlar baktrdim bugün yine 6.57 ckti çok düşük galiba ama yinede umutlanyorum
Canım 12.gün mu bugün geç dollenmis olabilir olmasa hiç çıkmaz bnm sıfır di 12.gün içini ferah tut bebeğin inşallah seninledir çok çok katlanır inşallah biran önce

Benim de bugun 14. Gunum. Cok sukur daha bir sey yok. Ne idrar testi ne kan testi yapmadim. Ama bikac gundur asilamadan beri surem agrilarim regl agrisi gibi olmaya basladi beni korkutuyor her wc ye gidisimde. Allahim keske daha olmasa da artik test yapsam ben de. Ama benim asilamam dongumde biraz erken oldu, yumurta gelisince 12. Gunu yapildi asilama islemi. O yuzden asilama gununden sayinca bugun 14 diyorum ama daha beklemek mi gerekir onu da bilmiyorum. Hayirlisi hepimizin hakkinda, insallah buralar yuksek beta hcg degerleriyle cosar

Benim doktorum da gecikmeyi beklemekten yana hep beklicez beklicez der, seninki 10. Gun demis ne guzel :) hayirlisi olsun canim

Yok beklemeyelim 10 gün yapalım dedi bana bnm hiç ağrım bişiyim yok hamile kalanlar biraz anlatsa umut olsa dün aşılaama oldum bugun ilişki olsun dedi yarın da progestan 200 sbh ögle akşam kullan dedi fitil varmış

Evet aynen ben de gunde 3 kez vajinal fitil kullaniyorum asilama gununden beri. Benim agrilarim var asilamadan beri canim ama sonuc nedir daha bilmiyorum. Agri olmasi olmamasi, belirti olmasi olmamasi vs degisiyor sanirim kisiden kisiye. Sen kendine dikkat et canim

Evet cnm herkeste farklı tabiki ama yinede insan tedirgin oluyor hayırlısı olsun inş ne zaman belli olacak sizin

Evet cnm herkeste farklı tabiki ama yinede insan tedirgin oluyor hayırlısı olsun inş ne zaman belli olacak sizin

Benim bugun asilama gununu 1 sayinca 14. Gunum canim. Ben bekledim kan ya da idrar testinde negatifi gormek beni cok olumsuz etkiliyor cunku. Yarin belki kan veririm bilmiyorum. Insallah regl olmam, insallah gebelik nedenli regl olmam :) Hayirlisi hakkimizda

Birkac gundur mide yanmasi sorunu yasiyorum ya belki yediklerim, belki stres vs dedim. Ama acaba iyiye isaret midir ki bu? Uyku hali de cok var ama kullandigim vajinal fitil cok uyku yapar deniyor ona bagliyorum onu.

Birkac gundur mide yanmasi sorunu yasiyorum ya belki yediklerim, belki stres vs dedim. Ama acaba iyiye isaret midir ki bu? Uyku hali de cok var ama kullandigim vajinal fitil cok uyku yapar deniyor ona bagliyorum onu.
İnşallah benim gibi olursun benimde midem yandı meğer hamileymisim ☺

Merhaba ben yeni üyeyim de size birsey sormak istiyorum aşılama da nasıl oluyor acı ağrı falan ben çok korkuyorum da. Iki aydır klomen kullanıyorum ve catlatma ignesi. Bu ayda olmazsa aşılama ya gececez dedi doktor . Bide erken değil mi .

Merhabalar. Yani asilama gercekten hic agrisiz acisiz bir islem bana sorarsan. Bana iki kez yapildi, su an ikinci asilamada sonuc bekliyorum. Vajinal muayene gibi oldugunu dusun, spermi enjekte ediyorlar diye dusun. 20 dk kadar orada uzaniyorsun sonra kalk normal hayatina don diyor benim doktorum o kadar basit bir islem. Ama ben ikisinde de o ilk gun evde dinlendim. Ben ilk asilamada neden daha once denememisiz diye dusunmustum hatta. Yani ne zamandir korunmadiginiza bagli aslinda, bir yil kadar oldugunda rahim filmi ve asilama oneriyor doktorlar.

İnşallah benim gibi olursun benimde midem yandı meğer hamileymisim ☺

Ay ne guzel dedin canim ya vallahi umutlandim mutlu oldum. Yarin kan vermeyi dusunuyorum ben de artik yarin 15. Gun olacak. Allah kismet ederse tabii. Aslinda 15. Gunum asilama gününden sayinca ama asilamam dongude 12. Gunde yapildi. Yani bugun dongude 25. Gun. O da biraz kafami karistiriyor, hangisini baz almaliyim diye.

Çok teşekkür ederim. 5 aydır kalan korunmuyoruz ama 4 yıllık evliyim. Ben acaba biraz daha mı ilaçlarla denesek diyorum çok korkak biriyimdir de

Çok teşekkür ederim. 5 aydır kalan korunmuyoruz ama 4 yıllık evliyim. Ben acaba biraz daha mı ilaçlarla denesek diyorum çok korkak biriyimdir de

Nasil istersen sonucta doktor bi sey onerir ama biraz zaman vermek de senin elinde tabii. Biz 1 yil dolduğunda ilk asilamayi denedik, sonra o nefatif olunca biraz ara verdik bu ay yeniden denedik. Ama islemden korkacagin bir durum gercekten yok. Vajinal muayene olabiliyorsan tamamdir, aynisi. Bazi insanlarin asilamada da anestezi aldigini okuyorum ama inan gerek yok.

Inanin vajinal muayene olmadım daha nasıl birsey olduğunu hiç bilmiyorum . Cevaplariniz için teşekkürler

Inanin vajinal muayene olmadım daha nasıl birsey olduğunu hiç bilmiyorum . Cevaplariniz için teşekkürler

Ama peki klomende vs yumurta takibi yapmiyor mu doktorun? Aslinda once vajinal muayene ile yumurta takibin yapilsa belki o bile vesile olacaktir gebe kalmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…