- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
- Konu Sahibi Teletabiii
-
Aminn... İnşallah güzel haberlerini alırız cnm. Belirgin bi sıkıntı var mı peki olmamasıyla ilgili?
Ben de 31:) inşallah yeni yıl bize uğur getirir, hatta inşallah sen güzel haberlerle girersin yeni yıla, aminnn...
Ama anlamıyorım doktor doktor geziyoruz birinin görmediğini diğeri görüyor onun görmediğini başkası, süreç çok yıpratıcı ama inşallah ilerde gülümseyerek anlatırız çocuklarımıza bu süreçleri...
Bu arada benim 2. Aşılamam ilkinde ilaçlardan kaynaklı acayip şişmiştim feci durumdaydım ama bu kez biraz daha normalim o zaman hassasiyetim çok olmuştu sonra yok olmuştu ve sonrasında hatta 14 gün olmadan regl olmuştumve artık hiç takılmıyorum yani rabbim nasip ettiyse olur kendimi dinlemiyorum bu ay
Çok tesekkür ederim.. evet biraz gerilim filmi gibi .. ama insallah sonunda emeklerimizin karsiligini aliriz. Allah sizinde daualarinizi kabul etsin biran onceGoldencat, güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşm. Bu mübarek günde Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...
Beklemek de en zorlarından biri galiba ...
Neden verdi canım o fitili söyledi mi?Slm hemen hemen aynı zamanlarda aşılama yaptırmışız .. dr günde 3 kez progestan hap verdi ama tek kötü şeyi fitil olarak kullanıyorum
İnşallah canım kandil mübarek gün hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz iyi haberler alırız ve sağlıkli bir şekilde anne olabilirizMerhabalar ben de 23 kasımda adet oldum. 3. günde tedaviye başladık. Gonal f iğne kullandım. 3 tane yumurtamın oluştuğunu söylediler. 5 aralıkta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 7 aralıkta da ilk aşılamamı oldum. Şimdi crinone jel kullanıyorum. ilk gün kasıklarımda çok ağrı vardı ertesi gün baya azaldı ağrı. 3. gün kasıklarımdaki ağrı geçti ama göğüslerim çok şişti ve ağrıyordu. bugün her şey normale döndü sanırım bir ağrı sızı hissetmiyorum. umarım vücudumun verdiği normal tepki böyledir ya hamilelik yoksa diye aklıma getirmemeye çalışıyorumgerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bir süreçmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hakkımızda hayırlısını nasip eylesin...
Amin hepimizin .. Düşük tehlikesine karşı olduğunu söyledi.. hatta gebeliği arttırmak adına veriyoruz dedi ... Dr'um çok iyi güveniyoruzda bakalım kısmetİnşallah canım kandil mübarek gün hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz iyi haberler alırız ve sağlıkli bir şekilde anne olabiliriz
Hangi doktora gidiyorsun hangi hastanede? Birde fiyatini öğrenebilir miyimAmin hepimizin .. Düşük tehlikesine karşı olduğunu söyledi.. hatta gebeliği arttırmak adına veriyoruz dedi ... Dr'um çok iyi güveniyoruzda bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?