- 11 Aralık 2016
- 20
- 11
- 18
- 41
- Konu Sahibi Teletabiii
-
Aynı şeyi bende yaptım ve dr aradım o kadar basit değil buraya gelip kan testi vermen gerekiyor dedi !!! Adet olmadıysan hala umut var demektirVe ve evet 2 aralıkta yaptırdım aşılama sonrasi bugün erken gebelik testi yaptım evde sonuç yine her zamanki gibi negatif. O kadar uğraş emek boşa
Allah yardımcın olsun. Kısmet herşey sıkıntı neydi acaba ??Ve ve evet 2 aralıkta yaptırdım aşılama sonrasi bugün erken gebelik testi yaptım evde sonuç yine her zamanki gibi negatif. O kadar uğraş emek boşa
Bilemiyorum ki moralim fena bozuldu ama pozitif olacağını sanmıyorum. O testte cikardi olsaydı. İnşallah sizler iyi haberler alırsınız.Aynı şeyi bende yaptım ve dr aradım o kadar basit değil buraya gelip kan testi vermen gerekiyor dedi !!! Adet olmadıysan hala umut var demektir
Üzülme sabırlı ol Allahın belirlediği bir zaman vardır bilemezsinVe ve evet 2 aralıkta yaptırdım aşılama sonrasi bugün erken gebelik testi yaptım evde sonuç yine her zamanki gibi negatif. O kadar uğraş emek boşa
Teşekkürler cevabınız içinBen 2 buçuk senedir evliyim 26 yaşındayım esimde ve bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı bebek olmadı gittim doktor aşılama yapti
Canım ben 37 yaşındayim hiç bir problem yok diyorlar ilk aşılamamdi ama hüsran oldu. Senin daha önünde uzun bir zaman var inşallah hayırlı haberler alirsinBen 2 buçuk senedir evliyim 26 yaşındayım esimde ve bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı bebek olmadı gittim doktor aşılama yapti
Selam canim.. ilk bebegin mi kismetse? Canim yas sinirini 38 olarak belirliyolar.. bu yuzden canim eger durumun varsa bence hemen tup bebege gec, nacizane tavsiyemCanım ben 37 yaşındayim hiç bir problem yok diyorlar ilk aşılamamdi ama hüsran oldu. Senin daha önünde uzun bir zaman var inşallah hayırlı haberler alirsin
Size özelden yazdım, burdan da merhaba demek istedim.Ben zonguldaktayım cnm. Kistlerimi yaklaşk 1yıl önce ankara memorialda aldırmştm laparoskopiyle. Arada sırada ordaki doktoruma gidiyorum ama artk çoğunlukla burda özele gidip geliyorum.
Ben de 2 aralıkta yaptırdım. 14. Gün kanda belli olurmuş ama normal regl tarihiniz ne? Benim 22si. Yani idrarda çıkmama olasılığı yüksek bozmayın moraliniziVe ve evet 2 aralıkta yaptırdım aşılama sonrasi bugün erken gebelik testi yaptım evde sonuç yine her zamanki gibi negatif. O kadar uğraş emek boşa
Değişmez zaten dolenmis ise adet olmayacsksinizMerhaba, ben de 2 aralıkta aşılama yaptırdım. Sizin aşılama ile ader tarihiniz değişti mi? Ben adetimin 9.günü aşılama oldum. Ama 28 günde 1 adet oluyorum yani 22 aralık adet tarihim normalde. Bu değişecek mi? Fikri olan var mı?
Değişti ama 22sinde değil bugün adet oldumDeğişmez zaten dolenmis ise adet olmayacsksiniz
Hatta erken bile olabiliyomş yaniDeğişti ama 22sinde değil bugün adet oldumtutmadı malesef...
Öyle malesefHatta erken bile olabiliyomş yanisıkma canını arkadaşım daha hayırlı bir zamanı var belliki...
Canım sizin problem ne ??Öyle malesefbakalım çarşambaya ikinci randevumu aldım hemen ikinciye başlayacağım sorun yoksa:) elbet vardır bir zamanı diyorum artık, 2017 bizim yılımız olur belki? İnşallah öyle olur:)
9. Gun biraz erken degilmi canim?Merhaba, ben de 2 aralıkta aşılama yaptırdım. Sizin aşılama ile ader tarihiniz değişti mi? Ben adetimin 9.günü aşılama oldum. Ama 28 günde 1 adet oluyorum yani 22 aralık adet tarihim normalde. Bu değişecek mi? Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?