- 11 Aralık 2016
- 20
- 11
- 18
- 41
- Konu Sahibi Teletabiii
-
Amin inşallah...İnşallah canım kandil mübarek gün hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hepimiz iyi haberler alırız ve sağlıkli bir şekilde anne olabiliriz
İnşallahhh cnnmm.. Sen ne zamandır istiyorsun var mı belirginn bir nedeni... Bu aşılama için adet döneminde iğne ya da ilaç tedavisi başlayıp yumurtlama dçneminde de aşılama yapılıyor sanırım böyle mi süreç?bende varım daha aşılama yapılmadı ama iğnelerimi yapıyorum olacak hayırlısıyla..
3 senedir istiyoruz cnm.. pco var ve morfoloji sıkıntı.. aynen dediğin gibi adetin ikinci günü iğneye başlıyosun v e yumurta beklenen büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapıp doktorun çağırdığı zamanda aşılama yapılıyor..İnşallahhh cnnmm.. Sen ne zamandır istiyorsun var mı belirginn bir nedeni... Bu aşılama için adet döneminde iğne ya da ilaç tedavisi başlayıp yumurtlama dçneminde de aşılama yapılıyor sanırım böyle mi süreç?
Bende seninle aynıyız bugün aşılama yaptirdim bakalım bekleyelim sonucu birbirimize soyleyelim
Test mi yapacaksınız yoksa kan tahlili mi? Ben 2 aralikta aşılama oldum ama hala beklemedeyimBenim bu gün 9 gün oldu ysmn
5 gün kaldı sonuca
Amin canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Evet sonucu yazalım
Önce evde test yaparım heralde sonrada kan testi inşallah adet olmazsamTest mi yapacaksınız yoksa kan tahlili mi? Ben 2 aralikta aşılama oldum ama hala beklemedeyim
Test mi yapacaksınız yoksa kan tahlili mi? Ben 2 aralikta aşılama oldum ama hala beklemedeyim
Çok teşekkür ederim beklemek istedim kan tahlili yaptırmak istemedim sonuç ya kötü çıkarsa diye. Henüz bir belirtim yok. Adet öncesi de ama benim bir belirtim olmaz. Doktor banada ilaç vermedi. Haber veririm tabiki ama genelde hep olumsuz olduğu için. İlk aşılamam hoş bakalim hepimiz için hayırlısı
Bu arada test vaktiniz gelmiş siziiiinnn kan testi verdiniz miii çok heyecanlı ayy inşallah güzel haber bekliyorumHerhangi belirti var mı sizde ilaç vs bişi kullanıyormuşsunuz ben hiçbirşey kullanmıyorum
Sonucu yazan ilk siz olacaksınızzzz hadi bakalım rabbim yardım etsin Aziz mübarek günlerde
Aşılama mı nerde yaptirdn canım ne kadr çıktı.. bnm esimde ameliyat oldu ama sonuç alamadık senin eşinin sonuçları nasıl??herkese merhaba bende 3 yillik evliyim ..3 yildir bebek istiyoruz ama malesef olmadi nedeni esimin varikosel rahatsizligi oldugunu ogrendik (sperm sayisi dusukmus.).rahim filmim cekildikten sonra doktorum aşılama tedavisi başlıcaz dedi ..
adetimin 4. gunu aşılama tedavisine basladik ..10 gun boyunca ayni saatte menopur 75' karnımdan enjekte ettim..yumurtam 18mm oldugunu soylediler catlatma iğnesi ovitrelle kullandim ve ertesi gün yani 5 Aralık'ta yapıldı..sabah öğle aksam toplamda 3 doz progestan'i fitil olarak kullanıyorum .. yarin tam bir hafta olucak aşılamamın..
umarım sonucu alırım bekleyiş çok stresli
Çok teşekkür ederim beklemek istedim kan tahlili yaptırmak istemedim sonuç ya kötü çıkarsa diye. Henüz bir belirtim yok. Adet öncesi de ama benim bir belirtim olmaz. Doktor banada ilaç vermedi. Haber veririm tabiki ama genelde hep olumsuz olduğu için. İlk aşılamam hoş bakalim hepimiz için hayırlısı
Ben. 16 aralık aşılama yaptırdın 15 gün bekleyeceğim artık bakalimmTest mi yapacaksınız yoksa kan tahlili mi? Ben 2 aralikta aşılama oldum ama hala beklemedeyim
Canım ne kadr çıktı fiyat olarak ve nereye yaptirdnBen. 16 aralık aşılama yaptırdın 15 gün bekleyeceğim artık bakalimm
Ben devlete yaptirdim canimCanım ne kadr çıktı fiyat olarak ve nereye yaptirdn
Himm devlette yaş ve evlilik sene sınırı var diyorlar öyle mi ?Ben devlete yaptirdim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?