- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.823
- 798
- Konu Sahibi Teletabiii
Enfeksiyon olsa agrin olmaz mi?Kızlar su gibi akintim var neden olur ki bu bu 3. Asilamam ama oburlerinde boyle birsey olmadi acaba enfeksiyon falan mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon olsa agrin olmaz mi?Kızlar su gibi akintim var neden olur ki bu bu 3. Asilamam ama oburlerinde boyle birsey olmadi acaba enfeksiyon falan mi
Canım solda 5 tane küçük yumurtalar var onlar işimize yaramaz dedi doktor. Sağ tarafta 1 tane 16.5mm ve 18mm olan 2 yumurtam var onları değerlendirecek inşallahTatlim peki senin bir tane mi yumurtan olustu?
Canım benimde yarın bitiyor klomen pazartesi kontrole çağırdı büyüklüğe göre çatlama iğnesi verilir sonra aşılama kaç yumurta oldu ve kaç mm suanYaa ben anlamadım, klomenim dün bitti, ctesi yaparz demişti aşılamayı doktor. Bugün kontrole gittim sen normal hayatıma devam et , ctesi tekrar kontrole gel dedi. Bnm normalde adet döngüm zaten kısa, şu sıralar verimli dönem aslında ama sen merak etme dedi doktor. Bilemedim bu işi
Yumurtaların boyutunu söylemedi mi acaba yeterli büyüklüğe gelmediler mi ben önce klomenle yaptirmistim klomen bitince iki defada igne olmuştum sonra çatlatma iğnesi olmustumYaa ben anlamadım, klomenim dün bitti, ctesi yaparz demişti aşılamayı doktor. Bugün kontrole gittim sen normal hayatıma devam et , ctesi tekrar kontrole gel dedi. Bnm normalde adet döngüm zaten kısa, şu sıralar verimli dönem aslında ama sen merak etme dedi doktor. Bilemedim bu işi
Yeni kontrolden geldim polikistik olunca sağda 7 ve 8 solda 9 8 7 gibi yumurtalar olmuş bugün 4.gun ignemi yapacağım cumartesi tekrar kontrol.Cok yumurta olmuş inşallah bir sorun olmaz.
Belki tam istediği boyut olmayınca cumartesiye kadar bekletip o gün çatlatma iğnesi olabilirsin pazarteside asilama olabilir.Kist tedavi sürecinde mi oluştu. Benim onceki asilama da kisti tedavi edip oyle asilamaya baslamisti.Vardır bir bildiği doktorun hayırlısı olsun hakkında.Söylemedi boyutlarını da, zaten sol tarafmda kistim var ben biraz umutsuzum ama doktor çok umutlu ve pozitif geçti, sen merak etme herşey yolunda diye sıkı sıkı tembihledi bide:) ctssi gideyim bakalm gene bi nolcak:)
Benim zaten kistleirm vardı mart ayında amelytla aldırmıştım , tekrar çıkmışBelki tam istediği boyut olmayınca cumartesiye kadar bekletip o gün çatlatma iğnesi olabilirsin pazarteside asilama olabilir.Kist tedavi sürecinde mi oluştu. Benim onceki asilama da kisti tedavi edip oyle asilamaya baslamisti.Vardır bir bildiği doktorun hayırlısı olsun hakkında.
Kızlar başka bir forum da aşılama öncesi beline yakı yapistirani duydum. Ve hamileymis o bayan. Sizde duydunuz mu hiç? ? Ben yarın asilamaya gideceğim. Duydum eşime aldırdım hemen deneyeceğim ne kaybederim ki. Bana bol bol dua edin bu gece ne olursunuz kizlar.Benim zaten kistleirm vardı mart ayında amelytla aldırmıştım , tekrar çıkmışbelkide dediğin gibi olur cnm, hatta inşallah öyle olur, biran önce olsa geçse istiyorum. Tabiki hayırlısıyla..
Ya okudum ben de onu çok da emin olamadım o ne nasıl bişe falan :) hadi Allah yardımcıb olsun canım inşallah hayırlısıyla atlatır 15gün sonra da güzel haberlerini paylaşırsınnnn:)))Kızlar başka bir forum da aşılama öncesi beline yakı yapistirani duydum. Ve hamileymis o bayan. Sizde duydunuz mu hiç? ? Ben yarın asilamaya gideceğim. Duydum eşime aldırdım hemen deneyeceğim ne kaybederim ki. Bana bol bol dua edin bu gece ne olursunuz kizlar.
İnşallah canim cok heyecanlıyım hemde coooookkkYa okudum ben de onu çok da emin olamadım o ne nasıl bişe falan :) hadi Allah yardımcıb olsun canım inşallah hayırlısıyla atlatır 15gün sonra da güzel haberlerini paylaşırsınnnn:)))
Ben duymadim ama nasıl bir açıklaması olur bilmiyorum tesadüf olabilir.Guzel sonuç alacağın bir asilaman olur inşallah bol şans.Kızlar başka bir forum da aşılama öncesi beline yakı yapistirani duydum. Ve hamileymis o bayan. Sizde duydunuz mu hiç? ? Ben yarın asilamaya gideceğim. Duydum eşime aldırdım hemen deneyeceğim ne kaybederim ki. Bana bol bol dua edin bu gece ne olursunuz kizlar.
İnşallah canim denedim hersey dua ile bunlar bir vesile bilemeyiz Allahın işini. Herkeze hayirli gecelerBen yakı meselesini önceden duymuştum yani aşılamadan çok önce. yaptm bnde ise yaramadı .. inş sizde ise yarar
Canim kanda baktirsanaBende 12 sinde aşılama yaptırmıştım gebelik testi yaptım sonuç negatif benimd tutmadı arakadaşlar...Allah isteyen herkese versin![]()
O zmn 3 yumurta var kiz istermisin ikiz ucuz olsunCanım solda 5 tane küçük yumurtalar var onlar işimize yaramaz dedi doktor. Sağ tarafta 1 tane 16.5mm ve 18mm olan 2 yumurtam var onları değerlendirecek inşallah
Bende duydum onu canim ama denemedimKızlar başka bir forum da aşılama öncesi beline yakı yapistirani duydum. Ve hamileymis o bayan. Sizde duydunuz mu hiç? ? Ben yarın asilamaya gideceğim. Duydum eşime aldırdım hemen deneyeceğim ne kaybederim ki. Bana bol bol dua edin bu gece ne olursunuz kizlar.
İsterim tabi nden olmasınO zmn 3 yumurta var kiz istermisin ikiz ucuz olsun