- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi Teletabiii
Hoşgeldin canimMerhabalr yeni katildim araniza bende bugün asilama oldum. Merakla beklemedeyim. Bu asamada sizinle beraber olmak istedim.
Canım sorun neydi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canimMerhabalr yeni katildim araniza bende bugün asilama oldum. Merakla beklemedeyim. Bu asamada sizinle beraber olmak istedim.
Pco var bende ama düzenli adet olduğum için yine de sebepsiz geçiyormuş. Çünkü pco olanları da düzenli adet oldurmaya çalışıyorşarmış. Sebepsiz dedi doktor.. eşimin de değerleri normalCanım sizin problem ne ??
Evet doktor da şaşırdı. 7. Gün biri 18 biri 16 diğerleri de 10 mm civarında yumurtalarım oluştu. Çatlattık o akşam, 9. Gün sabah da aşılama oldu. Pco var bende çok büyütemedi o sebeple yumurtaları..9. Gun biraz erken degilmi canim?
Sorun yoktu aslinda problemimiz yoktu. Ama 6 yillik evliyiz olmuyordu. Kistim vardi zararsiz dediler ama alalim temizleyelim dediler ve laparoskopi oldum 2 ay önce. Bu benim ikinci asilamam bu aradaHoşgeldin canim
Canım sorun neydi ??
Himm.. bizim eşimin hareketli sperm çok dusuk o yüzden aşılama dedi bizede adeti bekliyorum baslayacaz büyük ihtimal ama biraz kararsızm sayı düsuk ihtimal de dusuk oluyo araştırıyorum o yüzden bakalmm.. Allah ım bu kez nasip eder inşallah..Sorun yoktu aslinda problemimiz yoktu. Ama 6 yillik evliyiz olmuyordu. Kistim vardi zararsiz dediler ama alalim temizleyelim dediler ve laparoskopi oldum 2 ay önce. Bu benim ikinci asilamam bu arada
Insallah canim umudunu kaybetme. Allah büyük...Himm.. bizim eşimin hareketli sperm çok dusuk o yüzden aşılama dedi bizede adeti bekliyorum baslayacaz büyük ihtimal ama biraz kararsızm sayı düsuk ihtimal de dusuk oluyo araştırıyorum o yüzden bakalmm.. Allah ım bu kez nasip eder inşallah..
Hiç kaybetmedim bn sende kaybetme Rabbim tüm isteyenlere versn insallah..Insallah canim umudunu kaybetme. Allah büyük...
Amin canim insallah. Rabbim isteyen herkeze nasip etsinHiç kaybetmedim bn sende kaybetme Rabbim tüm isteyenlere versn insallah..
Neden kendini kötü ye hazırlıyorsun.. belirtilern bndede olmuştu önceki hamileligimde kasıkta batma dize vuran ağrı 1 hafta kala olmuştu bunlrr.. insallh mantar olmamissindir. Bnde aşılama olucm önümüzdeki ay büyük ihtimal sizn sorun sende mi esimde mi ? Birde sonucunu buraya yazarmısnn. İnsallah tutmusturrMerhabalarr12 Aralikta ilk aşılamami yapmis bulunmaktayim bugun 9. gunum oldu artik. 26 aralik test tarihim. asilamayi yaptigim ilk gunden beri zerre agrim sancim olmadi taa ki dune kadar ani ve siddetli bir batmayla gun boyunca iki buklum yurudum sag ayagimi attigim her adimda batti durdu sag kasigim. sanki romatizma olmusum gbi dizlerimdeki o inanilmaz agri ve goguslerimm inanilmaz hassas ve agrili uyudugumda acidan donemiyorum bile. asilamadan sonra crinone vajinal jel verildi. bu jel bende mantar mi yapti yoksa vajinadaki mantari mi sokuyor anlamadim. beyaz putur putur mantar oldugunu dusundugum akintilarim var. zaman gecmek bilmiyor hele bu agrilarla hic hic. umudum var mi? bilmiyorum cok nötr bir haldeyim şansimin dusuk oldugunu unutmamaya kendimi olumsuz habere hazirlamaya calisiyorum...
![]()
Neden kendini kötü ye hazırlıyorsun.. belirtilern bndede olmuştu önceki hamileligimde kasıkta batma dize vuran ağrı 1 hafta kala olmuştu bunlrr.. insallh mantar olmamissindir. Bnde aşılama olucm önümüzdeki ay büyük ihtimal sizn sorun sende mi esimde mi ? Birde sonucunu buraya yazarmısnn. İnsallah tutmusturr
Gecms olsun.. yinede kötü düşünme canım Rabbim zamanını bilir nasip eder inşallahEsimde hicbir problem yok cok sukur. asilamam 50 milyon spermle yapildi dr cok iyi oldugunu soyledi. ben pcos hastasiyim. adetlerim duzensiz. evet sonucu burada da paylasicam. kendimi kotuye hazirliyorum cunku yoruldum artik hayal kirikligi yasamaktan...![]()
aminnnn amin insallah cumlemize canimGecms olsun.. yinede kötü düşünme canım Rabbim zamanını bilir nasip eder inşallah
Selam. Kizlar bende rahim filmi cekildikten sonra asilamaya baslicam ama cok merak ediyorum bu surec nasil ilk defa denicem 3 yillik evliyim esimde sorun yok bende pko var
Merhabalarr12 Aralikta ilk aşılamami yapmis bulunmaktayim bugun 9. gunum oldu artik. 26 aralik test tarihim. asilamayi yaptigim ilk gunden beri zerre agrim sancim olmadi taa ki dune kadar ani ve siddetli bir batmayla gun boyunca iki buklum yurudum sag ayagimi attigim her adimda batti durdu sag kasigim. sanki romatizma olmusum gbi dizlerimdeki o inanilmaz agri ve goguslerimm inanilmaz hassas ve agrili uyudugumda acidan donemiyorum bile. asilamadan sonra crinone vajinal jel verildi. bu jel bende mantar mi yapti yoksa vajinadaki mantari mi sokuyor anlamadim. beyaz putur putur mantar oldugunu dusundugum akintilarim var. zaman gecmek bilmiyor hele bu agrilarla hic hic. umudum var mi? bilmiyorum cok nötr bir haldeyim şansimin dusuk oldugunu unutmamaya kendimi olumsuz habere hazirlamaya calisiyorum...
![]()
Canim tesekkur ederim cevap yazdigin icin ama ben tum testleri yaptim zaten sadece rahim filmini cekmek kaldi baska testlerde mi yapilacakBekleyisle gecen bir surec iste bahsedeyim biraz istersen adetin3. gunu gidiyorsun hormon testlerin ve ultrason kontrolun yapiliyor. asilama icin herhangi bir problem yoksa (kist vs. gibi) ilaclarini aliyorsun. yumurta gelistirici igne yada hap kullaniyorsun tabi haftada iki kez yumurta takibi yapiliyor. yumurta istenilen buyukluge ulastiginda catlatma ignesi yapiliyor ve 36 saat sonra esinden alinan spermle asilaman gerceklestiriliyor. asilama sonrasinda da progestan fitil yada vajinal jellerle bebisine rahminde yer hazirlaniyor sonrasi hep bir bekleyis asilamadan 15 gun sonra kan testine bakiliyor.![]()
Yok canim yapildiysa bir kez daha yapilacagini sanmam. rahim filmini cektir ve tedavine basla insallah guzel sonuclar aliriz hepimizdeCanim tesekkur ederim cevap yazdigin icin ama ben tum testleri yaptim zaten sadece rahim filmini cekmek kaldi baska testlerde mi yapilacak
http://www
Gene de umutsuz olma canımm, ayrıca etrafımdaki hamilelerden bu batma olayını hep duyuyorum çoğında bu şekilde gelişiyor galiba... Oldu ki oluösuz bir sonuç çıktı sıradaki aşamaya devam deyip morali sil baştan toparlamamız lazım
Buarada ben de aşılamadaki süreci merak ediyorum, doktorum adetinin 3. Günü gel dedi, muayene test vs yapılıyormu ki yoksa direk ilaç mı vericek. 3.günü haftasonuna gelicek gibi de ondan biraz tedirgin oldm :/