- 15 Mart 2014
- 92
- 54
- 48
- 35
- Konu Sahibi Teletabiii
-
Canimmm hayırlı olsunnnKızlar ilk aşılamamdı ve hamileyim..Allahıma şükürler olsun tez zamanda sizede nasip etsin inşallah..
çok sağol canım dün keseyi gördük cmtsi tekara gidicem kalp atışı için 6 haftalık oluyor cumartesi sen kaçıncı haftada duymuştun tek sıkıntım kalp atışı şimdi onu sıkılıyorum.Canimmm hayırlı olsunnncok sevindimmm inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
Canım sag salim kucağına da alirsin ins Rabbim hayirli evlat eylesin sana birsey soracağım yumurtaların boyutu neydi ne kadarken catlatma ignesi oldun igneden kac saat sonra asilaman oldu ve asilamadan sonra neler yaptin :)çok sağol canım dün keseyi gördük cmtsi tekara gidicem kalp atışı için 6 haftalık oluyor cumartesi sen kaçıncı haftada duymuştun tek sıkıntım kalp atışı şimdi onu sıkılıyorum.
İnşallah dualarımızdasın canım kolay bir işlem hiç stres yapma hayırlı olsun şimdiden.kizlarr benimde yarin asilamam ilk asilamam olacak dua edin
Can'ım çok tşk ederim darısı tez zamanda nasip olur inşallah. İki tane yumurtam oldu 19-16 en son cuma günü bu boyutlardaydı pazar gecesi 23.30 da çatlatma iğnemi yedim salı günü 11.30 aşılamam oldu tam 36 saatte oldu yarım saat ayaklarım karnıma çekik dinlendim sonra kalktım o gün dinlendim onun dışında işe devam ettim. İnşallah Allah sanada nasip eder ben hala şoktayım inanamıyorum Allah'ıma şükürler olsunCanım sag salim kucağına da alirsin ins Rabbim hayirli evlat eylesin sana birsey soracağım yumurtaların boyutu neydi ne kadarken catlatma ignesi oldun igneden kac saat sonra asilaman oldu ve asilamadan sonra neler yaptin :)
çok şükür canım Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin insallah bende pazartesi gittim 17 18 sagda 2 yumurta solda 2 kucuk toplam 4 tane dedi menogonu bugunde vurul dedi son igneyide oldum dun gece 11de catlatma igne mi oldum yarin sabah asilama yapilacak onlar mi cektirdi ayaklarini karninaCan'ım çok tşk ederim darısı tez zamanda nasip olur inşallah. İki tane yumurtam oldu 19-16 en son cuma günü bu boyutlardaydı pazar gecesi 23.30 da çatlatma iğnemi yedim salı günü 11.30 aşılamam oldu tam 36 saatte oldu yarım saat ayaklarım karnıma çekik dinlendim sonra kalktım o gün dinlendim onun dışında işe devam ettim. İnşallah Allah sanada nasip eder ben hala şoktayım inanamıyorum Allah'ıma şükürler olsun
Amin inşallah canım. Evet onlar söylüyorlar hem idrara sıkışık oluyorsun işlem yapıldıktan sonrada ayaklarımı karnıma çekmemi söyledi o şekilde yarım saat yattım çok idrara şıkışık olduğum için kalktım hemen lavobaya gittim hatta tereddüt de ettim geri gelmişmidir diye ama dr yok onlar yerine ulaştı dediçok şükür canım Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin insallah bende pazartesi gittim 17 18 sagda 2 yumurta solda 2 kucuk toplam 4 tane dedi menogonu bugunde vurul dedi son igneyide oldum dun gece 11de catlatma igne mi oldum yarin sabah asilama yapilacak onlar mi cektirdi ayaklarini karnina
ayyy canım benim valla boyle haberler alınca cok mutlu oluyorum insallah benimkilerde yerine ulaşır kaçıncı gün test yaptınAmin inşallah canım. Evet onlar söylüyorlar hem idrara sıkışık oluyorsun işlem yapıldıktan sonrada ayaklarımı karnıma çekmemi söyledi o şekilde yarım saat yattım çok idrara şıkışık olduğum için kalktım hemen lavobaya gittim hatta tereddüt de ettim geri gelmişmidir diye ama dr yok onlar yerine ulaştı dedi
Canım benim yumurtam çatladı kesin acayip sekilde uzayan akintim geldi yarin sabaha kadar yaşar mi yumurtam yaAmin inşallah canım. Evet onlar söylüyorlar hem idrara sıkışık oluyorsun işlem yapıldıktan sonrada ayaklarımı karnıma çekmemi söyledi o şekilde yarım saat yattım çok idrara şıkışık olduğum için kalktım hemen lavobaya gittim hatta tereddüt de ettim geri gelmişmidir diye ama dr yok onlar yerine ulaştı dedi
Tabikide yaşar dr onu ayarlamıştır canım. İnşallah sanada nasip olur. Valla ben testi çok zor yaptım korktum cesaret edemedim 20. Günde yaptım testi oda burdaki kızların zoruylaCanım benim yumurtam çatladı kesin acayip sekilde uzayan akintim geldi yarin sabaha kadar yaşar mi yumurtam ya
Canim biz 7+1 olduk ve yarın kalp atışını dinlemeye gidicez gecen hafta gitmem gerekiyordu ama cok küçük hemen belli olmaz kalp atışı diye bu hafta gitmeyi tercih ettim çünkü aynı korku maalesef bende de var ama korkunun hicbir faydası yok yarın gidip görücez bakalimçok sağol canım dün keseyi gördük cmtsi tekara gidicem kalp atışı için 6 haftalık oluyor cumartesi sen kaçıncı haftada duymuştun tek sıkıntım kalp atışı şimdi onu sıkılıyorum.
Sabahları mide yanması var o biraz midemi bulandırıyor sanki aç gibi midem kazınıyor ama bişey yiyemiyorum birde kasık ağrım çoktu o azaldı şimdi ona kafayı taktım niye kasık ağrım azaldı acaba bişey mi oldu diye korkuyorum
Senin belirtin var mı canım inşallah hayırlı şekilde yarın kalp atışanlarını duyarsın
Canım benim aşılamam oldu 10 da 15 dk dinlendirdiler eve geldim yattim simdi kalktım tuvalete kahverengi akıntı geldi normal miTabikide yaşar dr onu ayarlamıştır canım. İnşallah sanada nasip olur. Valla ben testi çok zor yaptım korktum cesaret edemedim 20. Günde yaptım testi oda burdaki kızların zoruylave çok şükür çift çizgiyi gördüm
Biz bugün kalp atislarimizi dinledikk buda ilk resmimizSenin belirtin var mı canım inşallah hayırlı şekilde yarın kalp atışanlarını duyarsın
Can'ım hadi gözünaydın darısı yarın benim başıma inşallah. Aynı şekilde bende hapsine razıyım eşim soruyor bir sıkıntı var mı diye varsada hepsine razıyım diyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zordu şükrolsun bugünümüzeBiz bugün kalp atislarimizi dinledikk buda ilk resmimizbende ogrendigim zaman felaket karin ve kasik ağrısı cekiyordum ama adet donemi bitince geçti doktorum her adet doneminde yasayabilecegim ağrılar olduğunu söyledi sende korkma Allahin izniyle mide bulantim falan çok şükür yok şuan tek sıkıntım şişkinlik, razıyım hepsine yeter ki sağlıkla kucağıma alabileyim. Rabbim kimsenin kucagini boş koymasın inşallah
Benim bir resmim var kese resmi bende yükleyemedim canımUltrason resmini yuklemek istedim ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?