Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim aşılamam oldu 10 da 15 dk dinlendirdiler eve geldim yattim simdi kalktım tuvalete kahverengi akıntı geldi normal mi
Normal canım benim 3 gün kahverengi lekelenmem oldu sıkma canını hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Merhaba arkadaslar bi kac taneSri mesaji okuyabildim yeni gebe arkadaslara saglikla kucaginiza alirsiniz insallah diyorum. Benim gibi bebek bekleyenlere de tez zamanda hayirli saglikli evlatlar diliyorum. Burdaki gebe arkadaslar asilamaylami gebe kaldiniz. Benimde 2 gun oldu 2 .asilamayi yaptirali.

Ohh nekadar moral verici böyle güzel haberler duymak:)) inşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız kızlar bwbişleriniziii... Ben güya aralıkta aşılama olcaktm , ilaç kist yapınca haala bekliyorum şimdi gene adet oldm doktora gidicem bu ay geçmiştir inşallah kist mist. Kızlar bişey sorucam bu iğneler adetin kaçıncı günü başlıodu, dıktorum izinliymiş en erken 5.günü gidebilicem malesef

3.gun baslaniyo canim yani benim oyle oldu hep

Gene olmazsa bunda da var bi hayır diycem artık ne yapalım... Canımm sen de inşallah olumlu sonuç alırsınn, yıl bitmeden kucağında bebişinle keyifli zamanlar geçirirsin inşallahhh
yaaa cok tesekkur ederim canim amin insllah. Tabikide hersyde vardr bi hayr senn ne kadr oldu bebk istyli kac yllk evlisn canm

yaaa cok tesekkur ederim canim amin insllah. Tabikide hersyde vardr bi hayr senn ne kadr oldu bebk istyli kac yllk evlisn canm
Mayısda 2 yıl olucak evlendiğimiz, 1bçk yıldır da istiyoruz. Geçen yıl laparoskopik kist amelyatı olmuştum ınun dışında eşimde de bende de herhangi bir sıkıntı bulamadılar, bekliyoruz işte ha bu ay ha bidahaki ay diye diye... Sende durum ne canım

gecmis olsun canim tez zamnda kavusrsn insllah yavruna. Benmde bu hazranda 3 sene olucak evlenli. 16 ay oldu isteyeli malsf kalamadm bturlu ikimzdde problem olmadigi halde. Aralikta ilk asilamam yapldi tutmadi 1 ay ara verdik. Carsmba gunude 2. Asilmam yapildi. Bde bu ay adetim btnce bi teyze belime bardak vurdu bide kasgmi cekti oyle yaptirip hamile kalan cokmus hatta teyzede zamannda oyle hamile kalms bkalm belki vesile olur umut dunyasi:)

bende dün yaptirdim canim beraberce bekleyelim :)

hayirlisi olsun insllah canim bekleyelm guzel haberlrmz olur umarm. Ilac verdmi doktorun
progestan veriyor 200 luk bende ilk defa asilama oldum acmak icin taktiği alet cok canımı yakti cok büyütmüşüm kisacik bir islemmis diyorum acaba ileriye kadar sokabildi mi filan :) kaçıncı saatte oldu asilama benim 35 ama sanki 20inci saatte çatladı cunku seffaf akinti geldi yumurtalarim ölmemiştir ins hemen ara sira rahmimde agri hissediyorum sende de oldu mu kasiklarimda da oluyor

evet canim bnde progestan kullnyrm. Bnmde canm yandi takarken anliyorum seni :) benim 40. Saatte oldu canim ama o sabah hastnye gdrken kasklarm cok agrdi ve akntmda oldu yani tam 36 saat sonra catladi yumrtam doktorda asilama yaparkn akntin var dedimi. Bsey olmamstr yumurta 1 gun yasiyo cunku canm. Benim suan adet olcakmisim gibi belim agryo yani o tarz bi agrm var neden bilmiyorum

cok zor beklemek ya 2 hafta sonra mi yapacaksin test

ben hic ihtimal vermiyorum olmayacak gibi geliyor sende böyle düşündün mü normal mi böyle düşünmem
evet canım aynı duyguları yaşadım biz tüp bebek için rapor çıkarmak için iki kere aşılama şartı vardı onun için yaptırdık ve test günü korkudan test yapmadım günüm geçtikten 5 gün sonra yaptım..hep negatifi gördüğümüz için böyle düşünüyoruz ama gerçekten vakti zamanı varmış..

inş olacak canim ya 3 tane kimyasal oldu 1 kizim var 5 yasinda cok istiyor 2 senedir bekliyoruz inş bu ay Rabbim kismet eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…