- Konu Sahibi Teletabiii
-
Can'ım benim adetim geçikti bugün 18, günüm test yapmaya korkuyorum hala test yapmadım bekliyorumEvet aşılama yaptigim yerde kan testi yaptim ilk degerim 15. Gün 231 17.gun 1003 çıktı 19. Günde de keseyi gördük
Canım yapsan iyi olur varsa çıkar zaten korkma er yada geç sonucu gorucez insallah hayırlı sonuclar alırsınCan'ım benim adetim geçikti bugün 18, günüm test yapmaya korkuyorum hala test yapmadım bekliyorum
Kan testi yaptığım gün pozitif sonuc alınca akşamda idrar testi yaptim sirf çift cizGiyi gorebilmek için silik çıktı ondada pozitif olduğu belliydiArkadaslar asılamadan sonra hepınız kan testıylemı ogrendınız idrarda cıkan yokmu benım doktorummu tuhaf anlamadım ki ?
Sagol canım cevabın için ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin İNŞALLAHKan testi yaptığım gün pozitif sonuc alınca akşamda idrar testi yaptim sirf çift cizGiyi gorebilmek için silik çıktı ondada pozitif olduğu belliydi
Can'ım kaçıncı gün adet oldun ben hala adet olmadım test yapmadım bekliyorum 19. Gün bugünSagol canım cevabın için ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin İNŞALLAH
Benim tutmadı aşılamam regl oldum hayırlısı..
Ben zaten eger varsa idrarda da çıkar diye düşünüyorum..
Bana Yine Sabredip beklemek düştü
Canım neden yapmıyorsun varsa cıkar zatenCan'ım kaçıncı gün adet oldun ben hala adet olmadım test yapmadım bekliyorum 19. Gün bugün
aşılaman adetinin kaçıncı günü olmuştuCanım neden yapmıyorsun varsa cıkar zatenİNŞALLAH hamilesindir ben 18 gun lekelenme 19. Gunde tam oldum testi 15.gun yaptım doktorum oyle dedı
9. Gunu olmuş sanırımaşılaman adetinin kaçıncı günü olmuştu
benim 16,gün olmuştu canım 7 şubat adet günümdü9. Gunu olmuş sanırımSenin ?
28 günde hasta oldun o zaman.yumurtalarını ilaç çok çabuk büyütmüşbenim 16,gün olmuştu canım 7 şubat adet günümdü
Ya aslında bana cok cabuk geldi adetım bıter bıtmez asılama oldum sanki benim adet gunlerım 1 yada 2 gun sasar hep ve en son tam bitmesi 6 gun hanı lekelenme oluo ya son gunler yanı adetım bıttı 1 hafta sonra tekrar nasıl hemen yumırtladım bılmıyorum doktor asılama gunu bakmadı acaba yumurta catladımı catlamadımı catlama ıgnesı vuruldum 1 gun onceden ama ne bıleyım28 günde hasta oldun o zaman.yumurtalarını ilaç çok çabuk büyütmüş
adet olduğun günden geri 15 gün say o 15.gün yumurtlamış oluyorsun bak bakalım aşılamayla aynı güne mi geliyor..bende yumurta takibi yaptırdıydım çatlatma iğnesi vurdum 13 gün sonra adet olduydum dr gitim sordum erken oldum diye dediki yumurta çok çabuk geliştiği için iğneden önce çatlamış dedi ben iğneyi boşuna vurmuşum canımYa aslında bana cok cabuk geldi adetım bıter bıtmez asılama oldum sanki benim adet gunlerım 1 yada 2 gun sasar hep ve en son tam bitmesi 6 gun hanı lekelenme oluo ya son gunler yanı adetım bıttı 1 hafta sonra tekrar nasıl hemen yumırtladım bılmıyorum doktor asılama gunu bakmadı acaba yumurta catladımı catlamadımı catlama ıgnesı vuruldum 1 gun onceden ama ne bıleyımsadece 1 yumurta olmuştu zaten
27 sıne denk gelioadet olduğun günden geri 15 gün say o 15.gün yumurtlamış oluyorsun bak bakalım aşılamayla aynı güne mi geliyor..bende yumurta takibi yaptırdıydım çatlatma iğnesi vurdum 13 gün sonra adet olduydum dr gitim sordum erken oldum diye dediki yumurta çok çabuk geliştiği için iğneden önce çatlamış dedi ben iğneyi boşuna vurmuşum canım
aşılama günün mü canım27 sıne denk gelio
İğnelerin etkisi canımKızlar aşılama sonrası göğüslerinde ağrı başlayan var mı aranızda? Dün öğlen aşılama oldum. Dün geceden beri göğüslerim sızlıyor.
Neden aşılama sonrası başlamış olabilir ki? 20 güne yakındır vuruluyorum iğneleri. Ovitrelle de daha önce 6 7 kez vuruldum hiç etkisi olmamıştı böyleİğnelerin etkisi canım
Kişiden kişiye farklılık gösterebilir ben iki sefer iğneli tedavi yaptırdım ikisindede göğüslerim acıyorduNeden aşılama sonrası başlamış olabilir ki? 20 güne yakındır vuruluyorum iğneleri. Ovitrelle de daha önce 6 7 kez vuruldum hiç etkisi olmamıştı böyle
Kızlar ilk aşılamamdı ve hamileyim..Allahıma şükürler olsun tez zamanda sizede nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?