• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar ben de ayın 14 ünde aşılama yaptırdım bugün 8. günüm
6. günü test yaptım silik çizgi çıktı bugun tekrar yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı belki ilacın etkisindendir.
tabi insanın ne kadar o çizgiyi görmek hoşuna gitse de en kötü ihtimalide düşünmeden edemiyorum ...
kendimi şimdiden hazırladım tutmadıysa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz ve Allah bizlere anne olmayı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder ....

Evettt 1bçk senelik bekleyişimin ardından testlerimi yaptırdım, filmlerimi çektirdim bebeğime inşallah bu sayede kavuşurum. Bat 23 aralık , batşa birlikte tedavi başlayıp ocakta aşılamam olacak inşallah. Gelin hepberaber bekleyelim anne adayları , yeni yıl hepimize şifa olsun innşallahhhh....

Bekleyiş içinde olanlar inşallahh yeni yıla mutlu haberlerle girerler:)) olumsuzluklar da yerini yeni umutlara bıraksın
Ben de bu ay beklediğimden 3gün önce adet oldum, yarın doktora gidio başlycaz bakalım aşılama için tedaviye. 2016sonuna yetişebilecekmiyiz bakalım ya da 2017 ilk günleri mi olur:)

Aşılamamın 12. günü ve artık bu göğüs ağrılarına dayanamıyorummm:mad: sag kasigimda batmalar hafiflesede devam ediyor. napicam ben bu şişmiş gergin goguslerle Allahim uyuyamiyorum kollarimi hareket ettiremiyorum :KK42: inşallah bu bir belirtidir..

Aşılamamın 12. günü ve artık bu göğüs ağrılarına dayanamıyorummm:mad: sag kasigimda batmalar hafiflesede devam ediyor. napicam ben bu şişmiş gergin goguslerle Allahim uyuyamiyorum kollarimi hareket ettiremiyorum :KK42: inşallah bu bir belirtidir..
İnşallah canımm, ne zaman kontrol , test falan ne zaman yapıcaksın? Güzel haberler verirsin bize inşallah, olumlu sonuçlara çok ihtiyacımız var :(

Kızlar aşılamanız yapılmadan önce smear testi yapıldı??Bu ay rahim filmi cekindim gelecek aya Rabbim nasip ederse aşılamam yapılacak bi tek smear testi yapılmadı sakıncası var mi?Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin yoklukla sınamasın.

Kızlar aşılamanız yapılmadan önce smear testi yapıldı??Bu ay rahim filmi cekindim gelecek aya Rabbim nasip ederse aşılamam yapılacak bi tek smear testi yapılmadı sakıncası var mi?Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin yoklukla sınamasın.
Benim smear testim aşılamadan 1 yıl kadar once yapilmisti. ama asilama icin sart mi bilemiyorum

Suan beklemedeyim benn pazartesi belli olacak...
Aralıkta hamişiniz olamadı:( inşallah hepimize moral olursun cnmmm...
Ben de bugün klomene başlıyorum, perşembe kontrolum olacak, herşey yolundaysa ctesi aşılamayı yaparız dedi doktorum. Hayırlısı deyip beklycez artık...

Merhaba kızlar bende aşılama için pazartesi doktora gidicem klomen vericekti bugün adet oldum inşallah ilk denemede olur herkesin nasıl bir süreç

Kizlar bugun 12. Gun asilamadan sonra. idrar testi yaptim sabah sonuc negatif! Sizce erken yapmis olabilir miyim testi? Bi kac gun bekleyip bi daha mi yapsam?

Kizlar bugun 12. Gun asilamadan sonra. idrar testi yaptim sabah sonuc negatif! Sizce erken yapmis olabilir miyim testi? Bi kac gun bekleyip bi daha mi yapsam?
Bekle canım , kendini daraltmadan. Burda çok örneğini gördük idrarda uzun süre çıkmayan, adet tarihin ne , o zamana kadar beklesek daha garanti olur sanki.
Ama olmazsa da üzülmek yok, yani var ama hemen üzülüp üzülüo, sonra toparlanıp önümüze bakmak var;)
Hem kendileri hem de bizim için doğru, hayırlı zamanda gelsin miniklerimiz...

Bekle canım , kendini daraltmadan. Burda çok örneğini gördük idrarda uzun süre çıkmayan, adet tarihin ne , o zamana kadar beklesek daha garanti olur sanki.
Ama olmazsa da üzülmek yok, yani var ama hemen üzülüp üzülüo, sonra toparlanıp önümüze bakmak var:KK66:
Hem kendileri hem de bizim için doğru, hayırlı zamanda gelsin miniklerimiz...
Dogru diyosun cok skmiyorum esim bile diyo hem negatif gormussun hemde hic etkilenmwmis gibisin :) ne yapayim dedim bu ay olmazsa bi dahaki aya ignelerle devam kismetse. Hayirlisi sagliklisini versin Rabbim hepimize ins. Canim. Iste ben genelde onceki asilamalardan kac gun sonra adet olduysam ona baktim ama adetlerim zaten duzensiz benim bu yuzden kestiremiyorum. Bakalim adet olursam olurum olmazsamda sali kan testi dusunuyorum cunku idrar testi yapinca hep acaba mi diye kaliyor insanin icinde.. negatif olsada pozitif olsada

Back
X