- 17 Şubat 2016
- 142
- 70
- 48
- 30
- Konu Sahibi Teletabiii
Amin canim saolYok canim yapildiysa bir kez daha yapilacagini sanmam. rahim filmini cektir ve tedavine basla insallah guzel sonuclar aliriz hepimizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim saolYok canim yapildiysa bir kez daha yapilacagini sanmam. rahim filmini cektir ve tedavine basla insallah guzel sonuclar aliriz hepimizde
Evettt 1bçk senelik bekleyişimin ardından testlerimi yaptırdım, filmlerimi çektirdim bebeğime inşallah bu sayede kavuşurum. Bat 23 aralık , batşa birlikte tedavi başlayıp ocakta aşılamam olacak inşallah. Gelin hepberaber bekleyelim anne adayları , yeni yıl hepimize şifa olsun innşallahhhh....
İnşallah canımm, ne zaman kontrol , test falan ne zaman yapıcaksın? Güzel haberler verirsin bize inşallah, olumlu sonuçlara çok ihtiyacımız varAşılamamın 12. günü ve artık bu göğüs ağrılarına dayanamıyorummmsag kasigimda batmalar hafiflesede devam ediyor. napicam ben bu şişmiş gergin goguslerle Allahim uyuyamiyorum kollarimi hareket ettiremiyorum
inşallah bu bir belirtidir..
Aynen canimmİnşallah canımm, ne zaman kontrol , test falan ne zaman yapıcaksın? Güzel haberler verirsin bize inşallah, olumlu sonuçlara çok ihtiyacımız var![]()
Benim smear testim aşılamadan 1 yıl kadar once yapilmisti. ama asilama icin sart mi bilemiyorumKızlar aşılamanız yapılmadan önce smear testi yapıldı??Bu ay rahim filmi cekindim gelecek aya Rabbim nasip ederse aşılamam yapılacak bi tek smear testi yapılmadı sakıncası var mi?Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin yoklukla sınamasın.
aralik ayindan hic hamile olan yok mu???
Benim smear testim aşılamadan 1 yıl kadar once yapilmisti. ama asilama icin sart mi bilemiyorum
Aralıkta hamişiniz olamadıSuan beklemedeyim benn pazartesi belli olacak...
Aralıkta hamişiniz olamadıinşallah hepimize moral olursun cnmmm...
Ben de bugün klomene başlıyorum, perşembe kontrolum olacak, herşey yolundaysa ctesi aşılamayı yaparız dedi doktorum. Hayırlısı deyip beklycez artık...
Bekle canım , kendini daraltmadan. Burda çok örneğini gördük idrarda uzun süre çıkmayan, adet tarihin ne , o zamana kadar beklesek daha garanti olur sanki.Kizlar bugun 12. Gun asilamadan sonra. idrar testi yaptim sabah sonuc negatif! Sizce erken yapmis olabilir miyim testi? Bi kac gun bekleyip bi daha mi yapsam?
Dogru diyosun cok skmiyorum esim bile diyo hem negatif gormussun hemde hic etkilenmwmis gibisin :) ne yapayim dedim bu ay olmazsa bi dahaki aya ignelerle devam kismetse. Hayirlisi sagliklisini versin Rabbim hepimize ins. Canim. Iste ben genelde onceki asilamalardan kac gun sonra adet olduysam ona baktim ama adetlerim zaten duzensiz benim bu yuzden kestiremiyorum. Bakalim adet olursam olurum olmazsamda sali kan testi dusunuyorum cunku idrar testi yapinca hep acaba mi diye kaliyor insanin icinde.. negatif olsada pozitif olsadaBekle canım , kendini daraltmadan. Burda çok örneğini gördük idrarda uzun süre çıkmayan, adet tarihin ne , o zamana kadar beklesek daha garanti olur sanki.
Ama olmazsa da üzülmek yok, yani var ama hemen üzülüp üzülüo, sonra toparlanıp önümüze bakmak var
Hem kendileri hem de bizim için doğru, hayırlı zamanda gelsin miniklerimiz...