Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah miniğimiz bizimledir:) heyecanla bekliyorum sonucunu

Ben klomene başladım dün, perşembw kontrolum var, işler yolundaysa cumartesi olucam. Ama aslında şimdiden biraz gerginim, kendimi sürekli hayal kurarken buluyorum sonucu olumlu olmuş gibi:)))
Olsun cnm ins bebisine kavusursun her isteyene versin Rabbim! Catlatma ignesi olacakmisin? Bu ay bende klomen kullanmistim bu ay olmazsa bi dahaki aya ignelere basliycaz

Olsun cnm ins bebisine kavusursun her isteyene versin Rabbim! Catlatma ignesi olacakmisin? Bu ay bende klomen kullanmistim bu ay olmazsa bi dahaki aya ignelere basliycaz
Aminnn canımm... Bilmiyorumki çatlatma iğnesini bişey demedi. Yani çok konuşmayı seven bi doktorum yok:) perşembe bakalm büyümüşlerse ctesi aşılamanı yaparız dedi:))

Buarada konudan biraz alakasız ama folic asit önerisi olan var mı arkadaşlar, bnmki bitti de hamileliğe yardımcı olan türleri falan varsa ondan alaym dedim:)

Buarada konudan biraz alakasız ama folic asit önerisi olan var mı arkadaşlar, bnmki bitti de hamileliğe yardımcı olan türleri falan varsa ondan alaym dedim:)
Ben kullanmadım canim vermedi doktorum belki aşılamadan sonra verirse bilemem. Benim daha yapılmadı asilamam salı günü kontrolum var belki perşembe yada cuma da aşılama yapılacak inşallah

Ben hasta oldum az once maalesef

Canimm lutfen uzulme ve pes etme zamani gelince bizimde yuzumuz gulecek insallah ! ama 12. gunde adet gelmesi normal mi 14. gunden sonra gelir diye biliyorum hep nasip iste ne zaman ne olacagimiz belli degil.
Ben sabah kan vermeye gidiyorum 15. gune girdim dinmek bilmeyen o gogus agrilari bugun bayagi hafifledi bende adetimin gelecegini dusunuyorum belki yarin belki yarindan da yakin.........

Bende aşılama yapmıştım 10. Günü bi parça kan pithiwi gibi bi şey gelmişti.sonra kesilmişti tahlil gününde de hasta oldum ara kanamalar normalmis aşılamada. Doktor bn de ve eşim de hiç bi problem yokmuş. Nasip olmayınca olmuyir demek ki .Rabbim yardımcımız olsun

Yok cnm pes etmiyorum sadece sabirsizlaniyorum iste.. Ranbim buyuk! Umarim sen hamilesindir cnm

Ben hasta oldum az once maalesef

Umutlar bir daha ki aya kizlar. test sonucum negatif. gebelik yok... asılamamız tutamadı.

( çok üzüldümm, tanışmadığımız halde bu kadar hissedebiliyorsa insan , başına geldiğinde eminim büyük hayalkırıklığı oluyordur. Ne denir ki , hayırlısı şimdi değilmiş demekki, umut etmeye, heyecanla beklemeye devam edicez. Elbet bizim de zamanımız gelecek be kızlar...

Aynen oyle canim inanki buyuk bir yikim yasamadim kotuye hazirlamistim zaten kendimi. simdi hasta olmayi beklicem ara vermeyi dusunmuyorum pes etmek yok yola devam :)

Benim ilk asilamam puregon iğneyle oldu tuttu 6 yaşında kızım var.kardes istiyoruz iki defa daha asilama yaptırdım onlarda klomen di ama tutmadi.Simdi bir daha deniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…