- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
- Konu Sahibi Teletabiii
-
İnşallah miniğimiz bizimledir:) heyecanla bekliyorum sonucunuDogru diyosun cok skmiyorum esim bile diyo hem negatif gormussun hemde hic etkilenmwmis gibisin :) ne yapayim dedim bu ay olmazsa bi dahaki aya ignelerle devam kismetse. Hayirlisi sagliklisini versin Rabbim hepimize ins. Canim. Iste ben genelde onceki asilamalardan kac gun sonra adet olduysam ona baktim ama adetlerim zaten duzensiz benim bu yuzden kestiremiyorum. Bakalim adet olursam olurum olmazsamda sali kan testi dusunuyorum cunku idrar testi yapinca hep acaba mi diye kaliyor insanin icinde.. negatif olsada pozitif olsada
Ins hayirlisiyla cnm sen ne zmn asilama oldun?İnşallah miniğimiz bizimledir:) heyecanla bekliyorum sonucunu
Ben klomene başladım dün, perşembw kontrolum var, işler yolundaysa cumartesi olucam. Ama aslında şimdiden biraz gerginim, kendimi sürekli hayal kurarken buluyorum sonucu olumlu olmuş gibi:)))Ins hayirlisiyla cnm sen ne zmn asilama oldun?
Olsun cnm ins bebisine kavusursun her isteyene versin Rabbim! Catlatma ignesi olacakmisin? Bu ay bende klomen kullanmistim bu ay olmazsa bi dahaki aya ignelere basliycazBen klomene başladım dün, perşembw kontrolum var, işler yolundaysa cumartesi olucam. Ama aslında şimdiden biraz gerginim, kendimi sürekli hayal kurarken buluyorum sonucu olumlu olmuş gibi:)))
Aminnn canımm... Bilmiyorumki çatlatma iğnesini bişey demedi. Yani çok konuşmayı seven bi doktorum yok:) perşembe bakalm büyümüşlerse ctesi aşılamanı yaparız dedi:))Olsun cnm ins bebisine kavusursun her isteyene versin Rabbim! Catlatma ignesi olacakmisin? Bu ay bende klomen kullanmistim bu ay olmazsa bi dahaki aya ignelere basliycaz
Ben kullanmadım canim vermedi doktorum belki aşılamadan sonra verirse bilemem. Benim daha yapılmadı asilamam salı günü kontrolum var belki perşembe yada cuma da aşılama yapılacak inşallahBuarada konudan biraz alakasız ama folic asit önerisi olan var mı arkadaşlar, bnmki bitti de hamileliğe yardımcı olan türleri falan varsa ondan alaym dedim:)
Ben hasta oldum az once maalesefAminnn canımm... Bilmiyorumki çatlatma iğnesini bişey demedi. Yani çok konuşmayı seven bi doktorum yok:) perşembe bakalm büyümüşlerse ctesi aşılamanı yaparız dedi:))
Ben hasta oldum az once maalesef
Yok cnm pes etmiyorum sadece sabirsizlaniyorum iste.. Ranbim buyuk! Umarim sen hamilesindir cnmCanimm lutfen uzulme ve pes etme zamani gelince bizimde yuzumuz gulecek insallah ! ama 12. gunde adet gelmesi normal mi 14. gunden sonra gelir diye biliyorum hep nasip iste ne zaman ne olacagimiz belli degil.
Ben sabah kan vermeye gidiyorum 15. gune girdim dinmek bilmeyen o gogus agrilari bugun bayagi hafifledi bende adetimin gelecegini dusunuyorum belki yarin belki yarindan da yakin.........
Yok cnm pes etmiyorum sadece sabirsizlaniyorum iste.. Ranbim buyuk! Umarim sen hamilesindir cnm
Ben hasta oldum az once maalesef
Umutlar bir daha ki aya kizlar. test sonucum negatif. gebelik yok... asılamamız tutamadı.
Aynen oyle canim inanki buyuk bir yikim yasamadim kotuye hazirlamistim zaten kendimi. simdi hasta olmayi beklicem ara vermeyi dusunmuyorum pes etmek yok yola devam :)( çok üzüldümm, tanışmadığımız halde bu kadar hissedebiliyorsa insan , başına geldiğinde eminim büyük hayalkırıklığı oluyordur. Ne denir ki , hayırlısı şimdi değilmiş demekki, umut etmeye, heyecanla beklemeye devam edicez. Elbet bizim de zamanımız gelecek be kızlar...
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. İğnesi vurulunca bel ağrısı yaşadın mi benim çok belim ağrıyor iğneden sonra. Bugün 6. Ignemi vurundum ben hala bel ağrısı yaşıyorumBen de bugun asilama icin ilk gonal f ignesini yaptırdım inşallah hayırlısı olur.
Sagolun inşallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz.daha ilk iğneyi yaptılar bel ağrısı yok olmadiHakkında hayırlısı olsun inşallah. İğnesi vurulunca bel ağrısı yaşadın mi benim çok belim ağrıyor iğneden sonra. Bugün 6. Ignemi vurundum ben hala bel ağrısı yaşıyorum
Teşekkürler ben afyonda yaptiriyorum doktor biz hapla yapmıyoruz dedi hele bir de polikistik var dediHayırlısı olsun arkadaşım inşallahh güzel haberler verirsin:))
Hap ya da iğneyi neye göre tercih ediyor doktorlar acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?