• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim ilk asilamam puregon iğneyle oldu tuttu 6 yaşında kızım var.kardes istiyoruz iki defa daha asilama yaptırdım onlarda klomen di ama tutmadi.Simdi bir daha deniyoruz.
Rabbim hayırlısını versin İnşallah. Yine senin kucağına boş kalmamış Rabbim evladını sana bağışlasin. Darısıni biz olmayanlara nasip etsin insallah

Biz muradimiza eremedik ilk asilamada. insallah siz bize umut olursunuz kizlar. 2. asilamaya baslamak icin sabirsizlaniyorum uzun bir surec yoruldum ama yılmadım. ! Rabbim bizimde yuzumuzu guldurucek insallah. ben yinede kendinizi cok kaptimayin ve vucudunuzu dinlemeyin derim belirti aramayin sonu hüsran olunca olan yine bize oluyor Rabbim kimseyi bu imtihanla sinamasin...

Rüyamda test yapiyorum cift cizgi cikiyor :KK46:igenin etkisindendir diye cok sevinemiyorum ama cizgilerin ikiside kipkirmizi acayip belirgin uyanir uyanmazda ruyamin etkisiyle 8. Gunumde test yaptim ama tek cizgi :KK1:
Simdi ignenin etkisi gecmis mi desem 8. gün cok erken mi desem gec döllenmede olabilir mi desem acaba ne desemde kendimi avutsam diye düsümüyorum :KK14:
Neyse ya geç olsun güç olmasin muhakkak herseyde bir hayir var

Umutlar bir daha ki aya kizlar. test sonucum negatif. gebelik yok... asılamamız tutamadı.
Canim gecmis olsun sanada. Demekki 2016 da nasip degilmis bi dahaki aya umudumuzu yitirmeyelim. Dogal yollada olsaydi ilk bi kac ayda tutmayabilirdi ole dusunelim

:KK43:( çok üzüldümm, tanışmadığımız halde bu kadar hissedebiliyorsa insan , başına geldiğinde eminim büyük hayalkırıklığı oluyordur. Ne denir ki , hayırlısı şimdi değilmiş demekki, umut etmeye, heyecanla beklemeye devam edicez. Elbet bizim de zamanımız gelecek be kızlar...
Saolasin cnm Rabbim saglikli hayirli versinde.. gobusleri doldursun

Rüyamda test yapiyorum cift cizgi cikiyor :KK46:igenin etkisindendir diye cok sevinemiyorum ama cizgilerin ikiside kipkirmizi acayip belirgin uyanir uyanmazda ruyamin etkisiyle 8. Gunumde test yaptim ama tek cizgi :KK1:
Simdi ignenin etkisi gecmis mi desem 8. gün cok erken mi desem gec döllenmede olabilir mi desem acaba ne desemde kendimi avutsam diye düsümüyorum :KK14:
Bence çok erkn hiç canını sıkma en aşağı 11.gunde çıkan duydm. Oda erken döllenme dır ki seninki zamanlı en aşağı 12 .gün ama ideal 14.gun yap canm

Hayırlısı olsun arkadaşım inşallahh güzel haberler verirsin:))
Hap ya da iğneyi neye göre tercih ediyor doktorlar acaba ya
Tatlim klomen veriyolar en fazla 3 tane icebiliyosun vucudun kac yumurta uretiyo ona bakiyolar. Istedikleri 2 yumurta en az ki hamile kalma ihtimali cogalsin. Yoksa tek yumurtaya ihtitac var . Tek yumurta ve tek sperm. Rabbimin mucizesi iste! Ben iki seferdir klomen kullandim tutmadi bu ay pregnyl denen ignelere basliycam cok korkuyorum kendi kendime nasil vuracaksam?! Benim yumurtalar gelismiyodu pek. Doktor uyardi cogul gebelik olabilir eger fazla yumurtan olursa dedi. Bende sirf bu ihtimal var diye niye vazgecim dedim. Nasibte varsa olur zaten kader kismet! Ignelerle tecrubesi olanlar bAna biraz cesaret verse olmaz mi?

Hadi ins. Sen hamis olursun. Ben artik onceden test yapmiycam birde herseyi gebelik belirtisi sanmiycam yaa..dusunmesek iyi surekli ama nasil

Tatlim klomen veriyolar en fazla 3 tane icebiliyosun vucudun kac yumurta uretiyo ona bakiyolar. Istedikleri 2 yumurta en az ki hamile kalma ihtimali cogalsin. Yoksa tek yumurtaya ihtitac var . Tek yumurta ve tek sperm. Rabbimin mucizesi iste! Ben iki seferdir klomen kullandim tutmadi bu ay pregnyl denen ignelere basliycam cok korkuyorum kendi kendime nasil vuracaksam?! Benim yumurtalar gelismiyodu pek. Doktor uyardi cogul gebelik olabilir eger fazla yumurtan olursa dedi. Bende sirf bu ihtimal var diye niye vazgecim dedim. Nasibte varsa olur zaten kader kismet! Ignelerle tecrubesi olanlar bAna biraz cesaret verse olmaz mi?
Canım bende igne kullanıyorum. Bugün 7. Günüm ilk başta çok korktum kendim vuramam diye. Hastanede vurdu hemşire ve bana dedi ki sen ne kadar nazliymissin işimiz zor seninle dedi. Sınır oldum. Eve geldik eşime dedim ben bi daha o kadına yaptırmam. Tamam dedi eczanede yaptırıriz. Benim eşim kolunu sinek isirsa çıkan kandan korkan bi tip. Sabah kalktı ise gidecekti gel ben vurayim igneni dedi. Yok artık dedim sen nasıl vuracak sin. Valla vururum dedi iyi dedim hadi yap bakalım ertesi gün yataktan kalktım uyku sersemligi yle kendime dedim ki eşim yapıyorsa ben neden yapayım 3. Gün kendi ignemi kendim vurdum iğnesi çok küçük zaten bişey hissetmiyorum. Gobekten yapıyorum ben. Ama iğne vurulunca tam 12 saat bel ağrım oluyor. Her vücut bir değil. Bide benim kullandığım iğne gonal f canim. Seninki başka belki etkileri aynı değildir. Ama benim ciddi bel ağrım oluyor. Simdi hastaneye gidiyorum. İgnem de yanımda bugün sonuncuyu vurulacagim inşallah. Bakalim Dr ne diecek bi muayene etsin Aşılama günüm belli olacak bugün nasip se

Canım bende igne kullanıyorum. Bugün 7. Günüm ilk başta çok korktum kendim vuramam diye. Hastanede vurdu hemşire ve bana dedi ki sen ne kadar nazliymissin işimiz zor seninle dedi. Sınır oldum. Eve geldik eşime dedim ben bi daha o kadına yaptırmam. Tamam dedi eczanede yaptırıriz. Benim eşim kolunu sinek isirsa çıkan kandan korkan bi tip. Sabah kalktı ise gidecekti gel ben vurayim igneni dedi. Yok artık dedim sen nasıl vuracak sin. Valla vururum dedi iyi dedim hadi yap bakalım ertesi gün yataktan kalktım uyku sersemligi yle kendime dedim ki eşim yapıyorsa ben neden yapayım 3. Gün kendi ignemi kendim vurdum iğnesi çok küçük zaten bişey hissetmiyorum. Gobekten yapıyorum ben. Ama iğne vurulunca tam 12 saat bel ağrım oluyor. Her vücut bir değil. Bide benim kullandığım iğne gonal f canim. Seninki başka belki etkileri aynı değildir. Ama benim ciddi bel ağrım oluyor. Simdi hastaneye gidiyorum. İgnem de yanımda bugün sonuncuyu vurulacagim inşallah. Bakalim Dr ne diecek bi muayene etsin Aşılama günüm belli olacak bugün nasip se
Kaç ml basladiniz iğneyi benim 75 le başladı daha 2.doz vuruldu.Insallah hayırlısı olur.

Bizde 75ml başladık canim. Ama beni mahvediyor. Bütün gün yatıyorum iğneden sonra çok kötü belim ağrıyor. Baska hiç bir şeyim yok ama Doktora sordunuz mu neden olabilir yumurtalar büyüdükçe olabilir ama ilk günden agriyorsa ignenin bunyenize etkisi heralde.Ben de olmuyor ama zamanla bilmiyorum nolur.iki tane 300 luk igne yeterli olur inşallah perşembe kontrolum var.

Back
X