• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bende igne kullanıyorum. Bugün 7. Günüm ilk başta çok korktum kendim vuramam diye. Hastanede vurdu hemşire ve bana dedi ki sen ne kadar nazliymissin işimiz zor seninle dedi. Sınır oldum. Eve geldik eşime dedim ben bi daha o kadına yaptırmam. Tamam dedi eczanede yaptırıriz. Benim eşim kolunu sinek isirsa çıkan kandan korkan bi tip. Sabah kalktı ise gidecekti gel ben vurayim igneni dedi. Yok artık dedim sen nasıl vuracak sin. Valla vururum dedi iyi dedim hadi yap bakalım ertesi gün yataktan kalktım uyku sersemligi yle kendime dedim ki eşim yapıyorsa ben neden yapayım 3. Gün kendi ignemi kendim vurdum iğnesi çok küçük zaten bişey hissetmiyorum. Gobekten yapıyorum ben. Ama iğne vurulunca tam 12 saat bel ağrım oluyor. Her vücut bir değil. Bide benim kullandığım iğne gonal f canim. Seninki başka belki etkileri aynı değildir. Ama benim ciddi bel ağrım oluyor. Simdi hastaneye gidiyorum. İgnem de yanımda bugün sonuncuyu vurulacagim inşallah. Bakalim Dr ne diecek bi muayene etsin Aşılama günüm belli olacak bugün nasip se
Anladim cnm ben korkuyorum ister istemez, bugunilk ignemi vurmam gerekiyo:(

Anladim cnm ben korkuyorum ister istemez, bugunilk ignemi vurmam gerekiyo:KK43:
Hic korkma kuzum minicik bir iğnesi var zaten ona iğne bile demek yanlış geliyor bana. Derin derin nefes al gobeginden 4 parmak altını kolanyagli pamukla sil baş parmaginla işaret parmaginin arasına etini sıkıştır iğneyi dik bir şekilde batırıp derine. İnan bana hiç birşey hissetmeyeceksin. İlacı enjekte ettikten sonra bir kaç saniye bekle öyle cikart ilaç geri çıkmasın. Hadi yapta bana haber ver yaptım diye

Hic korkma kuzum minicik bir iğnesi var zaten ona iğne bile demek yanlış geliyor bana. Derin derin nefes al gobeginden 4 parmak altını kolanyagli pamukla sil baş parmaginla işaret parmaginin arasına etini sıkıştır iğneyi dik bir şekilde batırıp derine. İnan bana hiç birşey hissetmeyeceksin. İlacı enjekte ettikten sonra bir kaç saniye bekle öyle cikart ilaç geri çıkmasın. Hadi yapta bana haber ver yaptım diye
Canim simdi degil aksama yapmayi planliyorum yoksa tum hafta bu saatte vurmam gerekiyo olmaz o da. Dediklerini yapicam insaAllah. Bayilmam insaAllah :)

Canim simdi degil aksama yapmayi planliyorum yoksa tum hafta bu saatte vurmam gerekiyo olmaz o da. Dediklerini yapicam insaAllah. Bayilmam insaAllah :)
Bayilmazsin korkma. Herşey bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alabilmek için canim. Benim ignem sabah vuruluyor o yüzden dedim. Sabah vücut daha hareketli ve sağlıklı olduğu için yumurta daha kolay büyüyor dedi benim doktorum.

Bende şimdi kontrole gidiyorum. Dün gittim 17 mm olmuştu. Bugün 18 olmasi bekleniyor. Eğer buyumusse çatlatma ignesini vuracagim bugün yada yarın. Cuma yada cumartesi aşılama yapılacak inşallah bu hafta Son ; )

Bayilmazsin korkma. Herşey bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alabilmek için canim. Benim ignem sabah vuruluyor o yüzden dedim. Sabah vücut daha hareketli ve sağlıklı olduğu için yumurta daha kolay büyüyor dedi benim doktorum.
Olemi ya bi alissam bende yaarimda buz dolabinda ne kdr sure once cikarmam gerekiyo biliomusun?

Ben hemen çıkartıp vuruyorum. Geri kaldiriyorum dolaba. Hic dışarda tutmadi. Kontrole gittiğimde yanında getir diyorlar. Bende buz torbasiyla goturuyor um
Ya olede vucuda soguk soguk skmayim diye onceden cikarcaz isinsin dediler banada catlatma ignesi icinde aynisi yapioduk. Ya su enjekte kalemi var ya onu bi cozim nasil oluodu diye ohf cok karisikmis

Ya olede vucuda soguk soguk skmayim diye onceden cikarcaz isinsin dediler banada catlatma ignesi icinde aynisi yapioduk. Ya su enjekte kalemi var ya onu bi cozim nasil oluodu diye ohf cok karisikmis
Benim ki kalem olanlardan değildi. Ben hergün kendim enjektörün içine 75ml çekip yapıyordum. Seninki insilun gibi kalem mi ? Onu bilmiyorum canim ya yanlış yonlendirmeyim seni

Ben 1 tane 450 lik kullandım. 6 gün boyunca 75ml vurundum bugün 7. Gün 25ml kalmisti onu vurdular. 18mm olmuş yumurtam. Bu aksam çatlatma ignesini vurucagim cuma günü aşılama yapılacak.
Benim de kontrol yarın, büyük ihtimal ctesi olcak aşılamamm. Beraber takip edicez artıkkk:)))

Benim ki kalem olanlardan değildi. Ben hergün kendim enjektörün içine 75ml çekip yapıyordum. Seninki insilun gibi kalem mi ? Onu bilmiyorum canim ya yanlış yonlendirmeyim seni
Evet cnm seker hastalari kullaniyor ya o kalemlerden. Neyse sabah senle konustuktan sonra ilkini yaptim cok sukur ama ikincisini nasil yaparim onu dusunuyorum simdi kara kara :) neyse onada yarin bakariz insaAllah destegin icin tesekkur ederim canim

Evet cnm seker hastalari kullaniyor ya o kalemlerden. Neyse sabah senle konustuktan sonra ilkini yaptim cok sukur ama ikincisini nasil yaparim onu dusunuyorum simdi kara kara :) neyse onada yarin bakariz insaAllah destegin icin tesekkur ederim canim
Ayy çok sevindim canim kendin yapmışsın bak ne güzel. Ben ilk başta eşim ise giderken ona yaptırdım. Sonra bi cesaret uyku sersemligi kendim yapar oldum

Ayy çok sevindim canim kendin yapmışsın bak ne güzel. Ben ilk başta eşim ise giderken ona yaptırdım. Sonra bi cesaret uyku sersemligi kendim yapar oldum
Ya mecburen yaptim yapamasaydim hastaneye gidecektim gun icinde. Esimde yoktu zaten o saatte cnm. InsaAllah bu ay bebislerimiz gelir sag salim

Back
X