Canım bende igne kullanıyorum. Bugün 7. Günüm ilk başta çok korktum kendim vuramam diye. Hastanede vurdu hemşire ve bana dedi ki sen ne kadar nazliymissin işimiz zor seninle dedi. Sınır oldum. Eve geldik eşime dedim ben bi daha o kadına yaptırmam. Tamam dedi eczanede yaptırıriz. Benim eşim kolunu sinek isirsa çıkan kandan korkan bi tip. Sabah kalktı ise gidecekti gel ben vurayim igneni dedi. Yok artık dedim sen nasıl vuracak sin. Valla vururum dedi iyi dedim hadi yap bakalım ertesi gün yataktan kalktım uyku sersemligi yle kendime dedim ki eşim yapıyorsa ben neden yapayım 3. Gün kendi ignemi kendim vurdum iğnesi çok küçük zaten bişey hissetmiyorum. Gobekten yapıyorum ben. Ama iğne vurulunca tam 12 saat bel ağrım oluyor. Her vücut bir değil. Bide benim kullandığım iğne gonal f canim. Seninki başka belki etkileri aynı değildir. Ama benim ciddi bel ağrım oluyor. Simdi hastaneye gidiyorum. İgnem de yanımda bugün sonuncuyu vurulacagim inşallah. Bakalim Dr ne diecek bi muayene etsin Aşılama günüm belli olacak bugün nasip se