- Konu Sahibi Teletabiii
Bence de asilama icin 5 yumurta fazla degil zaten hepsi buyumeyebilir bence ilaca devam edip onları buyutsun emeginiz boşa gitmemiş olur.Kuculmeyi ben de duymadım çatlamis olabilir mi acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Asilamaniz tuttumu? Benimde esimin sperm sayisi dusuktu. Doktorumuz keci boynuzu pekmezi ve E vitamini verdi.Düzenli bir sekilde 1,5 ay kullandi. Sonuç çok iyi çikti.herkese merhaba bende 3 yillik evliyim ..3 yildir bebek istiyoruz ama malesef olmadi nedeni esimin varikosel rahatsizligi oldugunu ogrendik (sperm sayisi dusukmus.).rahim filmim cekildikten sonra doktorum aşılama tedavisi başlıcaz dedi ..
adetimin 4. gunu aşılama tedavisine basladik ..10 gun boyunca ayni saatte menopur 75' karnımdan enjekte ettim..yumurtam 18mm oldugunu soylediler catlatma iğnesi ovitrelle kullandim ve ertesi gün yani 5 Aralık'ta yapıldı..sabah öğle aksam toplamda 3 doz progestan'i fitil olarak kullanıyorum .. yarin tam bir hafta olucak aşılamamın..
umarım sonucu alırım bekleyiş çok stresli
kızlar asılamamın 14. günü idrar danegatif tutmadımı asılamm şimdi cnm çok sıkkın![]()
Amac iki taneydi zaten ana iste kaybolnuslar.. yumurta catlarsa icinde bi sivi olurmus onu gorebilirmis doktor ultrasonda oyle birseyde goremedi.. bana farkli bi vakasin dedi . Yani kuculdumu diye dusunuoruz simdi bilmiorum ne yapicaz.. buarada kizlar siz kacinci gun asilama yaptiriyosunuz? Adetten sobraki kacinci gun istenilen buyukluge geliyo yumurtalariniz?5 cok değil sanırsam ya da doktora göre değişiyor bnm de o civarda oluştu ama doktor aşılama yapmıştı. Ama küçülme olayını hiç duymadim catliyor falan olmasın? Erkenden catliyordur belki?
Bilmem 5 iz olurmus :) canim yumurta catlamissa icinde sivi olurmus onu goryrmus ultrasonda doktor. Onu goremedi o yuzden catlama ihtimalini dusunmedik pek.. off ya karmakarisik bise oldu yaBence de asilama icin 5 yumurta fazla degil zaten hepsi buyumeyebilir bence ilaca devam edip onları buyutsun emeginiz boşa gitmemiş olur.Kuculmeyi ben de duymadım çatlamis olabilir mi acaba.
Amac iki taneydi zaten ana iste kaybolnuslar.. yumurta catlarsa icinde bi sivi olurmus onu gorebilirmis doktor ultrasonda oyle birseyde goremedi.. bana farkli bi vakasin dedi . Yani kuculdumu diye dusunuoruz simdi bilmiorum ne yapicaz.. buarada kizlar siz kacinci gun asilama yaptiriyosunuz? Adetten sobraki kacinci gun istenilen buyukluge geliyo yumurtalariniz?
Hayirlisi hakkimizda ben normlade de yumurtamin catladigini hic anlamadimAcisi olsa da yaptir nasip bu neyin vesile olacağı belli değil. Bnm de sanırsam bu sefer catladi 2 gün önce iğne vuruldum. Ve normal hayata geçin diye de not düşmüş doktor bnde misafir almıştım çok atakta durmaktan5ve sanırsam catladigi için kanama olmuş.en azından kanama sayesinde catladigi ni anladm
Benim 15. Gun 3 yumurtam oldu ve bir tanesi buyudu digerlri kucuk kaldi canim bi defa bana doktor yumurtam 15 mm iken iki gun sonra kuculdu dedi ve tedavi yarim birakti sonra ben baska doktora gittim doktor yumurta kuculmez dedi ultrasonla baktiginda 30 mm olmustu yumurta kistiAmac iki taneydi zaten ana iste kaybolnuslar.. yumurta catlarsa icinde bi sivi olurmus onu gorebilirmis doktor ultrasonda oyle birseyde goremedi.. bana farkli bi vakasin dedi . Yani kuculdumu diye dusunuoruz simdi bilmiorum ne yapicaz.. buarada kizlar siz kacinci gun asilama yaptiriyosunuz? Adetten sobraki kacinci gun istenilen buyukluge geliyo yumurtalariniz?
Canim simdi kist mi olusur dersin? Off catlatma ignesi vurunsamda mi kist olur? Igneyle catlamaz mi?Benim 15. Gun 3 yumurtam oldu ve bir tanesi buyudu digerlri kucuk kaldi canim bi defa bana doktor yumurtam 15 mm iken iki gun sonra kuculdu dedi ve tedavi yarim birakti sonra ben baska doktora gittim doktor yumurta kuculmez dedi ultrasonla baktiginda 30 mm olmustu yumurta kisti
Canim bugun gitcem geri bakalim ne diycek baska bir doktorda olucam kismetse. Onceden 1 yumurta oluodu hic bole skntilari olmuyordu klomenle. Nerde cokluk orda b.kluk demis atalar dogru demisler demekki :) simdi kist mi olcak tedavi yarimmi kalcak diye dusun durAdetten takriben 8 ya da 10 gün sonra catliyor.bnm.biraz sanırsam geç catliyor .eğer öyle farklı bi rurumun varsa muhakkak iyi bi doktora gitmeni tavsiye ediyorum.
Hayirlisi hakkimizda ben normlade de yumurtamin catladigini hic anlamadimbelkide sorun buydu senin catlsmis belirtisini de farketmisin canim insAllah pozitif goruruz bu aradakac yillik evlisin ben 3
Ben hic tedavi gormedim esimde ileri hareket yoktu oyle oluncada benle hic ugrasmadi doktorlar araştırma hastanesinde basladim orda esimde sorun gorunmedi doktor da riske atmayalim asilama yapalim dedi ve dedigin gibi ben hasimato troit hastasiyim o yüzden d vitamin 5 di bes sise damla bitrdim anca normale dondu dikkat etmek lazim gunluk damla kullaniyorum simdi insAllah pozitifi goruruz :)Bnde 3 yıllık evliyim son bi yıldır takriben ay aşırı tedavi gördüm ramazanda bıraktım3 ya da 4 ay baktm olmuyir tekrar başladık niyetim aşılama ydi hemen doktor folukul kist olusmus ddi ve bi ara prolaktinim coo yykseldi mr falan çekildim sonra ki ay düzelince aşılama oldum. Ben arastirmalarm sonucu d vitaminime baktrdrm çok düşük ckti bi da etkiliyor ddiler doktor güneşe çık ilaca gerek yok ddi ama bn yine de ilaç aldm.
Gecmis olsun canim umarim bu sefer tutar. Bu benim 3. Asilamam oldu umarim bu yuzumu guldururMerhaba kizlar hüsranla sonuçlanan 1. aşılama sonunda 2. aşılamaya geçtik hemen. iğnelere devam ediyorum. inşallah bu son olur![]()
Dedigin gibi hepsi biyumedi canim. Aslinda bi tanesi tam olgunlasti digeri biraz daha kucuktu o da buyuyup catlar belki olabilir mi ole birsey?Bence de asilama icin 5 yumurta fazla degil zaten hepsi buyumeyebilir bence ilaca devam edip onları buyutsun emeginiz boşa gitmemiş olur.Kuculmeyi ben de duymadım çatlamis olabilir mi acaba.
Benimde asilama icin bir yumurtam oluştu bir tanesi de 14 mm civariydi.Doktor küçük olanında birkaç güne büyüyüp catlayabilecegini onuda değerlendirmemizi söylemişti.Dedigin gibi hepsi biyumedi canim. Aslinda bi tanesi tam olgunlasti digeri biraz daha kucuktu o da buyuyup catlar belki olabilir mi ole birsey?
Tatlim asilama bugun oldu. Kaybolan kayboldu yerine yenileri buyumus cok sukur.Büyük olan 19 mm civariydi ona asilama oldu.Tabiki diğeride büyüyüp catlayacaktir.Senin asilama olacaktı iptal mi olmuştu yumurtalar kayboldu diye şimdi ne yapacaksınız bu yumurtayı asilama olacak mi