Aralikk anneleriii !

yaa aynı soru işaretleri bendede var kilomu aldım yoksa gaz mı bu diye... ama ilk ögrendiğim gün ile bugün arasında kilo olarak fark yok. heee bide şöyle birşey var sabah kilomla akşam kilom farklı :) açıkcası karnım büyüsün hamile elbiseleri giyim istiyorum

Merhabalarr :) İlk üç ay kilo almamak gerekiyomus ama bnde kilolu hamile kaldım ve alıyomusum gibi geliyo pantolonlarıma giremiyorum

Merhabalarr :) İlk üç ay kilo almamak gerekiyomus ama bnde kilolu hamile kaldım ve alıyomusum gibi geliyo pantolonlarıma giremiyorum
Almamak mümkün değil ki hep midem bulanıyor ve kazınıp duruyor sürekli ekmek kraker gibi şeyler ağzıma atmam gerekiyor yoksa çok yemekten değil. Bi şekilde değişiyor alışkanlığın ne bileyim ben kilolu Değilim ama kaçınılmaz şekilde alıyorum çünkü midem aşırı ksxınıyor

Kizlar doktora gittiniz mi alttan mi muayene etti yoksa normal mi kacinci haftanizda gittiniz? Ben 5 haftaligim daha
ben 4 haftalıkken öğrendim. 4,5,6 haftalık hepsindede gittim doktora üçündede normal ultrosanla muayene etti. doktorum ilk aylarda alttan muaneyi önermedi bana. bende çok korkuyodum zaten. benim içinde iyi oldu

Ya kizlar valla ben de cok korkuyorum alttan muayene olmaya az daha beklesem mi ki 6. Haftada mi gitsem muayeneye sizce ay doktordan doktora da degisiyomus

benmde bazı günler aynı sekilde oluyor hep bi yeme isteği bazen yiyeceklerden tiksiniyorum abur cubur atıstırıyorum oda olmuyor henüz mide bulantım baslamadı ama sebze sulu yemek gibi seylerden cok haz etmemeye basladım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…