- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Kaç kiloydun kaç oldun Esra?Ay bende oyle ben iki ayligim bi kilo aldim zararli ama ne yapim ya cok acikiyorum
73 idim 74 oldum senKaç kiloydun kaç oldun Esra?
58dim 60 varımdır tam bilmiyorum. Ama ben evlenmeden önce hep 53tüm. Bu çok fazla halim normalime göre.73 idim 74 oldum sen
Bende ewlenmeye yakin aldim seksenden 73 dustum martta hamile kaldim simdi 7458dim 60 varımdır tam bilmiyorum. Ama ben evlenmeden önce hep 53tüm. Bu çok fazla halim normalime göre.
Benimde oyle cnm cok sik acikiyorum meyve bol ye kilo cok almazsin ceviz findik ye hergun bebegin zeki olsun bide sabah migden bulaniyosa tuzlu kraker ye migde bulantisi bebegin saglikli oldugunu gosterirBenim de karnim çıktı ama daha çok erken 4 5 ayda çıkar diye biliyorum.1 kilo almışım surekli birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum midem ya kazınıyor yada bulanıyor. Bastırmak icin surekli yiyorum yemek istemiyorum ama napicam bilmiyorum
Selam adaşımAralik anneleri karniniz buyumeye basladimi ? Sanki benim biraz cikti gibi ya sizde erken diye dusunuyorum ben sanirim koca gobuslu olucam
Kizlar doktora gittiniz mi alttan mi muayene etti yoksa normal mi kacinci haftanizda gittiniz? Ben 5 haftaligim daha
Kizlar bide bulantiniz basladi mi? Ne zaman baslar benim daha yok insallah olmaz yaa
Mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama meyveyi bile çok yersen kilo aldırıyor yarın hamileler için Karatay diyeti kitabı alıyorum bakalım ona gore beslenmeye calisicamBenimde oyle cnm cok sik acikiyorum meyve bol ye kilo cok almazsin ceviz findik ye hergun bebegin zeki olsun bide sabah migden bulaniyosa tuzlu kraker ye migde bulantisi bebegin saglikli oldugunu gosterir
Oyle ama aliniyo iste cnm. Bende ankarada yasiyorum ankara tip hastanesine gitcen cebeci kadin dogum bolumuneSelam adaşım
Ben bi haftadir her sabah tartiliyorum, pek bi değişiklik yok ama akşama doğru davul oluyor karnim, 4-5 aylil gibi mübarek.
Tabi gaz o karin, bebis degil kesemiz henüz 3cm
İlk aylar iyi beslenmek lazim ama kilo almamakda lazim , biraz dikkat edin boşa kilo almayın kızlar
Ben onlara pek basvurmam ya cunku uygulayamam biz kalabalik aileyiz ve her gun kaynanam yapar yemek o ne yaparsa ben onu yerimMümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama meyveyi bile çok yersen kilo aldırıyor yarın hamileler için Karatay diyeti kitabı alıyorum bakalım ona gore beslenmeye calisicam
Mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama meyveyi bile çok yersen kilo aldırıyor yarın hamileler için Karatay diyeti kitabı alıyorum bakalım ona gore beslenmeye calisicam
Oyle ama aliniyo iste cnm. Bende ankarada yasiyorum ankara tip hastanesine gitcen cebeci kadin dogum bolumune
Kaynanamla yasasam ben 100 kilo olurumBen onlara pek basvurmam ya cunku uygulayamam biz kalabalik aileyiz ve her gun kaynanam yapar yemek o ne yaparsa ben onu yerim
Aa ilgimi cekti, bende saglikli beslenmeye çalışıyorum, bi bakim ya o kitaba. Cok komik kadinMümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama meyveyi bile çok yersen kilo aldırıyor yarın hamileler için Karatay diyeti kitabı alıyorum bakalım ona gore beslenmeye calisicam
Kelle paça yiyin dediğinden beri ben yiyorumAa ilgimi cekti, bende saglikli beslenmeye çalışıyorum, bi bakim ya o kitaba. Cok komik kadinama insanda bi guven uyandiriyo, mantıklı gelenleri uygulamak lazim
Hahaha iyiymis. Geçendede şu hergun spor yapanlara laf atiyodu deli danalar gibi koşmayın diyeKelle paça yiyin dediğinden beri ben yiyorumseviyorum ben o kadını
Evet onu ben de gördümHahaha iyiymis. Geçendede şu hergun spor yapanlara laf atiyodu deli danalar gibi koşmayın diye
Tatli kadin valla bencede.
Bende ondan kilo aldim zaten :)Kaynanamla yasasam ben 100 kilo olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?