Aralikk anneleriii !

Benim de karnim çıktı ama daha çok erken 4 5 ayda çıkar diye biliyorum.1 kilo almışım surekli birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum midem ya kazınıyor yada bulanıyor. Bastırmak icin surekli yiyorum yemek istemiyorum ama napicam bilmiyorum

Benimde oyle cnm cok sik acikiyorum meyve bol ye kilo cok almazsin ceviz findik ye hergun bebegin zeki olsun bide sabah migden bulaniyosa tuzlu kraker ye migde bulantisi bebegin saglikli oldugunu gosterir

Aralik anneleri karniniz buyumeye basladimi ? Sanki benim biraz cikti gibi ya sizde erken diye dusunuyorum ben sanirim koca gobuslu olucam
Selam adaşım
Ben bi haftadir her sabah tartiliyorum, pek bi değişiklik yok ama akşama doğru davul oluyor karnim, 4-5 aylil gibi mübarek.
Tabi gaz o karin, bebis degil kesemiz henüz 3cm
İlk aylar iyi beslenmek lazim ama kilo almamakda lazim , biraz dikkat edin boşa kilo almayın kızlar

Kizlar doktora gittiniz mi alttan mi muayene etti yoksa normal mi kacinci haftanizda gittiniz? Ben 5 haftaligim daha

Selam bende 7. haftanın ıcındeyim ama hala bende doktora gıtmedım.Hangi hastaneye gıdeceğime karar veremedim.Ankarada yasıyorum.

Kizlar bide bulantiniz basladi mi? Ne zaman baslar benim daha yok insallah olmaz yaa

Selam .Bende son bır haftadır aşırı arttı.sabahları ac karnınayken ozellikle cok bulantım oluyor.Yemeklerden tıksındım. ama kılo aldım gıbıde hissediyorum (

Benimde oyle cnm cok sik acikiyorum meyve bol ye kilo cok almazsin ceviz findik ye hergun bebegin zeki olsun bide sabah migden bulaniyosa tuzlu kraker ye migde bulantisi bebegin saglikli oldugunu gosterir
Mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama meyveyi bile çok yersen kilo aldırıyor yarın hamileler için Karatay diyeti kitabı alıyorum bakalım ona gore beslenmeye calisicam

Oyle ama aliniyo iste cnm. Bende ankarada yasiyorum ankara tip hastanesine gitcen cebeci kadin dogum bolumune

Mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama meyveyi bile çok yersen kilo aldırıyor yarın hamileler için Karatay diyeti kitabı alıyorum bakalım ona gore beslenmeye calisicam
Ben onlara pek basvurmam ya cunku uygulayamam biz kalabalik aileyiz ve her gun kaynanam yapar yemek o ne yaparsa ben onu yerim

Aa ilgimi cekti, bende saglikli beslenmeye çalışıyorum, bi bakim ya o kitaba. Cok komik kadin ama insanda bi guven uyandiriyo, mantıklı gelenleri uygulamak lazim

Aa ilgimi cekti, bende saglikli beslenmeye çalışıyorum, bi bakim ya o kitaba. Cok komik kadin ama insanda bi guven uyandiriyo, mantıklı gelenleri uygulamak lazim
Kelle paça yiyin dediğinden beri ben yiyorum seviyorum ben o kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…