- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
Ben de sebzeden çok soğudum aynen. Sulu sebze yemeklerine bayılırdım şimdi tiksiniyorumbenmde bazı günler aynı sekilde oluyor hep bi yeme isteği bazen yiyeceklerden tiksiniyorum abur cubur atıstırıyorum oda olmuyor henüz mide bulantım baslamadı ama sebze sulu yemek gibi seylerden cok haz etmemeye basladım :/
Bendeeee :)yaa aynı soru işaretleri bendede var kilomu aldım yoksa gaz mı bu diye... ama ilk ögrendiğim gün ile bugün arasında kilo olarak fark yok. heee bide şöyle birşey var sabah kilomla akşam kilom farklı :) açıkcası karnım büyüsün hamile elbiseleri giyim istiyorum
Altan muayene ettirme dusuk tehlikesi var diyolar yinede sen bilirsin ben sekiz haftayi bekledim bu yuzden ins sali gunu gitcemKizlar doktora gittiniz mi alttan mi muayene etti yoksa normal mi kacinci haftanizda gittiniz? Ben 5 haftaligim daha
Ay öyle mi yapayım ama kalp atisi da duyulmuyomus daha bu haftalarda ama bi aksilik olmasindan da korkuyorumBence git belki görür dıştan. Göremezse de hazır değilim haftaya geleyim dersin.
Arkadaşım geçen ay doğum yaptı onunki 4. Ayda çıkmıştı. Ortalama 3 sanırım. Biz şuan iki aylığız ve Bebek daha 2 gram falan. Çıkması mümkün değil. Ama bilmiyorum ya ilk yaşıyoruz bakıcaz artıkBen anneme sordum iki aylikken buyumeye baslar dedi
O rahim buyumesinden oluyo canimbendede bulantı yok. benim tek sıkıntım ara ara karnım çok ağrıyor
Mantar mı oldun ki? Çünkü mantarda öyle olur. Geçmezse hemen doktora git bekletmedenAy öyle mi yapayım ama kalp atisi da duyulmuyomus daha bu haftalarda ama bi aksilik olmasindan da korkuyorum
Ya bide kasinti sardi dun geceden beri deliricem kasidigim yerler kabariyo acayip kotuyum sizde de oluyo mu?
Sagol canim senin dee :))5. Haftanın başında vajinal muayene etti ama pişman oldum. Dedim artık asla. Şimdi 8. Hafta ortasındayız. Hayırlı olsun hamileliğin bu arada
bence git doktora ve alttan muayeneye haızr olmadığını söyle. zaten kalp atışını 6 haftalıktan sonra normal ultrasondada duyuyorsunAy öyle mi yapayım ama kalp atisi da duyulmuyomus daha bu haftalarda ama bi aksilik olmasindan da korkuyorum
Ya bide kasinti sardi dun geceden beri deliricem kasidigim yerler kabariyo acayip kotuyum sizde de oluyo mu?
Valla o kiside kisiye fark eder cnm iki ayda kabarmaya baslar dort ayda hamilelik belli olur yani boyle biliyorum ben suan 74 kiloyum biraz gobek var ama sanki az daha buyudu gibiArkadaşım geçen ay doğum yaptı onunki 4. Ayda çıkmıştı. Ortalama 3 sanırım. Biz şuan iki aylığız ve Bebek daha 2 gram falan. Çıkması mümkün değil. Ama bilmiyorum ya ilk yaşıyoruz bakıcaz artık
Ay bilmiyorum ki canim ya tum vucudum özellikle ellerim kollarim bacaklarim. 1 gecede mi ortaya cikarMantar mı oldun ki? Çünkü mantarda öyle olur. Geçmezse hemen doktora git bekletmeden
Guzel fikirmis cnm sen kac kiloyla hamile kaldinsırf göbegimin büyümesini takip etmek için her cumartesi aynı yerde aynı kıyafetle eşime yandan fotograf çektirmeye karar aldım. 1 tane çekildi. cumartesi tekrar çekilip farkları takip edeceğim:)
53.60 kg ile hamile kaldım. ama sabah tok karnına tartılmıştım ilk ögrendiğim günGuzel fikirmis cnm sen kac kiloyla hamile kaldin
Cok zayifmissi ben 73 ilk ogrendigim boyda 174 falan53.60 kg ile hamile kaldım. ama sabah tok karnına tartılmıştım ilk ögrendiğim gün
boyum 1,60 boyuma göre normal kilom. doktorum bana 3 ay için 3 kilo alabilirsin yoksa seni diyete sokarım dedi. ama ben sürekli bişe yiyorum duramıyorum. sabah 10dan beri masamda erik eksik olmuyo dayanamıyorum eriğe ve ekşiyeCok zayifmissi ben 73 ilk ogrendigim boyda 174 falan
Canim senin yolk kesesi goruldu mu? Benim de ayni durum ama bana haftaya Persembe gel dedi. Bebegi de daha cok yeni oldugu icin kesin var diyemem dedi. Birsey var ama emin olmak icin daha erken dedi.Normal muayene etti 5h 5 gün luk oldum Dr cumartesi gel kalbini dinleyeljmdedi
Özür dilerim ama ne kadar saçma konuşmuş. Bişey var ama.... Lafa bak ya. Kesede Bebek ya vardır ta da henüz görünmüyordur. Yani böyle mi tabir edilir. Bazı doktorlar kesinlikle nasıl konuşacağını bilmiyor insanı yaralıyorlar boş yere. Bişey var ama böbrek taşı da olabilir rahimde hey Allah'ım ya sabırCanim senin yolk kesesi goruldu mu? Benim de ayni durum ama bana haftaya Persembe gel dedi. Bebegi de daha cok yeni oldugu icin kesin var diyemem dedi. Birsey var ama emin olmak icin daha erken dedi.
Ay bende oyle ben iki ayligim bi kilo aldim zararli ama ne yapim ya cok acikiyorumboyum 1,60 boyuma göre normal kilom. doktorum bana 3 ay için 3 kilo alabilirsin yoksa seni diyete sokarım dedi. ama ben sürekli bişe yiyorum duramıyorum. sabah 10dan beri masamda erik eksik olmuyo dayanamıyorum eriğe ve ekşiye
Zaten bu surecte dogru doktor bulmak cok zor. Bi de ben muayene olurken iceride baska bir hasta daha vardi. Hic birsey soramadim, çekindim.Özür dilerim ama ne kadar saçma konuşmuş. Bişey var ama.... Lafa bak ya. Kesede Bebek ya vardır ta da henüz görünmüyordur. Yani böyle mi tabir edilir. Bazı doktorlar kesinlikle nasıl konuşacağını bilmiyor insanı yaralıyorlar boş yere. Bişey var ama böbrek taşı da olabilir rahimde hey Allah'ım ya sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?