- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
İki öğün ister bir ara ister iki ara yapabilirsiniz. Mesela kahvenin yanına bir avuç kuruyemiş gibi, diğer arada bir elma gibi tercih sizinKızlar aralıklı oruçta yemek yenen saatler arasında da bişeyler yiyo muyuz yoksa 2 öğün mü?
Tamamdır çok teşekkür ederim sağolunİki öğün ister bir ara ister iki ara yapabilirsiniz. Mesela kahvenin yanına bir avuç kuruyemiş gibi, diğer arada bir elma gibi tercih sizin
Çok geçmiş olsun, insallah kötü bisi çıkmazMerhaba canlar. Canım çok sıkkın dün öğleden sonra haber geldi. Kuzenimin torunu olmuştu 15 gün önce. Çocuk git gide kilo kaybetmiş. Şekeri yüksek çıkıyormuş, gaytada kan, idrarda kalsiyum oranı sınırda. Küvezde yoğun bakıma almışlar. Küvezi açınca koku geliyormuş bebekten. Metabolik bir rahatsızlıktan şüpheleniliyormuş. Her an herşeye hazırlıklo olun demişler. Dağıldık resmen. Yqzamazsam hoşgörün
Cok tesekkurlerTabiki hayatım. Ödem atıcı ve yağ yakıcıymış. 8 su bardağı suyu kaynatıyorsun içerisine 4 adet poşet yeşil çay atıp demlenmeye bırakıyorsun. Ben yatmadan yapıp bıraktım sabaha kadar kaldı. Sonra içinden poşetleri çıkarıyorsun. 1 su bardağının yarısına kadar bu yeşil çayı koyuyorsun üzerine süt ekliyorsun. Yarım çay kaşığı toz zencefil, yarım çay kaşığı tarçın ekleyip karıştırıp içiyorsun. 2 saatte bir diyor ama açlık hissettikçe de içebiliyorsun. İnternete yazın ingiliz diyeti diye çıkıyor zaten. Bol eksiler
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumMerhaba canlar. Canım çok sıkkın dün öğleden sonra haber geldi. Kuzenimin torunu olmuştu 15 gün önce. Çocuk git gide kilo kaybetmiş. Şekeri yüksek çıkıyormuş, gaytada kan, idrarda kalsiyum oranı sınırda. Küvezde yoğun bakıma almışlar. Küvezi açınca koku geliyormuş bebekten. Metabolik bir rahatsızlıktan şüpheleniliyormuş. Her an herşeye hazırlıklo olun demişler. Dağıldık resmen. Yqzamazsam hoşgörün
Tabi ki diyetisyenlerde 1 lahmacun bol sebzeliKizlar dun aksam 6 ilk ogun 250g tavuk gogsu. Izgara sebze ve salata yedim.
23.00 de bi tane muz yedim.
Bu aksam da karar vermedim. Lahmacun soylesem olur mu sizce 1 haftadir hic un seker girmedi vucuduma butun gun de hic bisi yemiyorum asla bol su. Lahmacun konusunda kararsizim
Allah şifa versin. Anne babasına bağışlasınMerhaba canlar. Canım çok sıkkın dün öğleden sonra haber geldi. Kuzenimin torunu olmuştu 15 gün önce. Çocuk git gide kilo kaybetmiş. Şekeri yüksek çıkıyormuş, gaytada kan, idrarda kalsiyum oranı sınırda. Küvezde yoğun bakıma almışlar. Küvezi açınca koku geliyormuş bebekten. Metabolik bir rahatsızlıktan şüpheleniliyormuş. Her an herşeye hazırlıklo olun demişler. Dağıldık resmen. Yqzamazsam hoşgörün
Çok sevdiğim bir menüTabi ki diyetisyenlerde 1 lahmacun bol sebzeli
Yanına ayran veriyolar :)
Lahmacunun kalorisi düşük söyle gitsinKizlar dun aksam 6 ilk ogun 250g tavuk gogsu. Izgara sebze ve salata yedim.
23.00 de bi tane muz yedim.
Bu aksam da karar vermedim. Lahmacun soylesem olur mu sizce 1 haftadir hic un seker girmedi vucuduma butun gun de hic bisi yemiyorum asla bol su. Lahmacun konusunda kararsizim
Teşekkür ederim, ben kalori de sayıyorumHic bilmiyorum ki canim. Kalori hesabi yapmadigimdan dikkat etmedim.
Çok geçmiş olsun,Rabbim anasına babasına bağışlasın.Tez zamanda şifa bulur insallahMerhaba canlar. Canım çok sıkkın dün öğleden sonra haber geldi. Kuzenimin torunu olmuştu 15 gün önce. Çocuk git gide kilo kaybetmiş. Şekeri yüksek çıkıyormuş, gaytada kan, idrarda kalsiyum oranı sınırda. Küvezde yoğun bakıma almışlar. Küvezi açınca koku geliyormuş bebekten. Metabolik bir rahatsızlıktan şüpheleniliyormuş. Her an herşeye hazırlıklo olun demişler. Dağıldık resmen. Yqzamazsam hoşgörün
Cok üzüldüm kuzum. İnsallah guzel haberlerini alirsinizMerhaba canlar. Canım çok sıkkın dün öğleden sonra haber geldi. Kuzenimin torunu olmuştu 15 gün önce. Çocuk git gide kilo kaybetmiş. Şekeri yüksek çıkıyormuş, gaytada kan, idrarda kalsiyum oranı sınırda. Küvezde yoğun bakıma almışlar. Küvezi açınca koku geliyormuş bebekten. Metabolik bir rahatsızlıktan şüpheleniliyormuş. Her an herşeye hazırlıklo olun demişler. Dağıldık resmen. Yqzamazsam hoşgörün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?